Martyp Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 To abych se vozral v patek,aby mi zas nebylo v nedeli soufl,co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 tak nejak Martine :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Jestli budu uz v CR,tak se asi taky prijedu cihnout jak vam to jezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Hlásí na víkend dobrý počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 tak nejak Martine :-) lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 To abych se vozral v patek,aby mi zas nebylo v nedeli soufl,co? :D vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Uz je naky aktualniizovany zeznam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Nepojede nekdo s cipovanou FRS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) Uz je naky aktualniizovany zeznam ? Nikdo další nepsal,že ho mám napsat na seznam.Tak asi nejedou,nebo se nechtej psat. Ale dal jsem to i na ostatni fora,tam taky psalo nekolik lidi,ze prijede,takze by nas melo byt celkem tak 30-35.Uvidime. Zatím co vím... Já - Golf 4 Golf 4 TDi Golf 4 1,8T ca 270PS Civic Type-R Leon Cupra 2,0TFSi Cinquencento sporting frenky - 95% luke.bean Audi S4 Jakub+Mustafa Martyp Bobík JasteR Tomáš Editováno: 13. Listopad 2008, autor: octavia rrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 A co honza83 ? Ten nejede nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 pripis si tam i me na 99% ... vono urxcite ze zase obevi i jiny zajimavy auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Už se těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 MichalF: rád bych, ale ještě to nevím 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Včera jsem se bavil s Petrem81 a taky možná dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ahoj, chci se zeptat jestli jsou vitany i nové tváře s relativně seriovými vozy jako napr : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=54712 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ahoj, chci se zeptat jestli jsou vitany i nové tváře s relativně seriovými vozy jako napr : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=54712 :-) Sériovky neberem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Samozřejmě to byl fórek - seš vítán - budem se těšit na novou tvář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 díky :)jeste by to chtelo vedet kde presne budete na letisti uz jsem tam sice byl ale at tam nebloudim :-)plus od kdy do kdy jelikoz dorazim tak cca kolem 12:00 , musim stihnout jeste vystavu psu v Letnanech v nedeli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 díky :)jeste by to chtelo vedet kde presne budete na letisti uz jsem tam sice byl ale at tam nebloudim :-)plus od kdy do kdy jelikoz dorazim tak cca kolem 12:00 , musim stihnout jeste vystavu psu v Letnanech v nedeli :-) No aby sme tou dobou nebyly na obede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Aha, a jaky je plan ze po ranu se jde nejdrive na letiste a pak na obed a pak uz kazdy po sve primce smer domov a nebo je to jinak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Sejdem se na letisti,kecme,svezem se,pak dame obidek a jeste se vratime na letiste zpet..Tak nejak to vzdycky bylo.. Myslim,ze ve 12 tam jeste bohate budeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Já se přijedu taky jen podívat, co jinýho bych tam s tou lemrou dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 NA tuning foru to vypada ze by mohli prijet i jiny zajimavy auta... http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=79278 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ok a posledni otazka kde presne budete plus kterou cestou se k letisti dostat :)pripadne jestli nekdo nevyjizdi z Prahy ze bych se svezl v haku .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Jsou 2.hlavni prijezdove cesty, po odboceni v obci Plouznice je lepsi jet trasou c.2 ta je lepe prujezdna... Editováno: 14. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.