Přejít na obsah

oranžová zkáza


TomasB

Doporučené příspěvky

michalF: vzal jsi mi to z huby. Arogance jako sfine.

ja proti tem 30kc taky nic nemam. Ale male deti bych z toho vynechal.

A ted kdyz dopadla vazna nemoc do nasi rodiny vidim, ze nezalezi na penezich,ale na umu a srdci doktora. 30kc zaplatim, ale aby doktor psal vysledky na vytrzeny papir ze skolniho sesitu.... to se nezlobte to je uz moc. Nekteri doktori asi nepochopili na co ty penize maji dat. Hnus co se to deje

jj, s tema korytama taky souhlasim. Je jedno kdo tam bude, stejne si hrbe pod sebe. a kdyz se tam objevi nekdo slusny, tak bud se zkazi a nebo tam dlouho nevydrzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zajímavý? a poplatky? na jedné straně 30Kč není moc pro pracujícího jako jsme my, kolikrát jsem byl za posledních pět let u doktora? - asi jednou, u dětí , který si nevydělávají je to sporné, ale věřím, že by toto stát unesl - aby neplatili, důchodci - ano, ti chodí k lékaři nejvíce a to je ta skupina, které to vadí, mám několik známých ve zdravotnictví a všichni se schodují, že někteří senioři opravdu chodí do ambulancí jako do obchodu a ještě ordinace střídají - to měly poplatky odstranit, ale !!! neměla by si toto spíše hlídat zdravotní pojišťovna???? podle mě jednoznačně ano a v dnešní době propojení databází s daty - jednoduché, ale to by musely zdravotní pojištovny ukrojit něco ze své režie resp. zisků a investovat právě do tohoto, přitom stačí málo - chipová zdravotní karta.

nemám problém s placením poplatků a osobně mi nevadí, co mi ale vadí, že suplují někoho, kdo má péči kontrolovat a osobně mě placení jako občana obtěžuje - ne částkou, ale tím, že musím opět něco dalšího shánět (drobné, automat apod.)

podobný jev se děje v HK - placené stání, obchodní partner přijede k nám, ubytuje se na Starém náměstí, zaparkuje auto a .... placené stání, dobře zaplatím, jenže začneme počítat - do rána to dělá 350,- Kč, ale kde sehnat 350,- Kč ve dvacetikorunách, aby je naházel do automatu, papírové totiž automat neumí, opět úředníci vymysleli regulační poplatek za parkování, beru, chci parkovat, zaplatím, ale shánění dvacetikorun mě opět obtěžuje a tahle všechna obtěžování vadí mnohem víc než zaplacené částky, alespoň mě osobně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to jisté. Právě pronáší vítěznou řeč. Ale co se to děje neslyším střelbu? :smich:

To je fakt ironie Amerika má levicového, černého islámistu, za prezidenta :smich:

Snad nebude mít stejné ambice vojensky ovládnou svět jako Bush.

Černá zkáza to by bylo trefné on taky vyhrál drtivě.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera to jasně a trefně řekla Aňa Vrzáňová, "daně, které od slušných lidí vybere, rozdá lidem, které je ani neplatí" - jak trefné i pro naši republiku,

škoda, že tu jsou příspěvky až moc černobílé - buď Paroubek nebo Topolánek, od mantinelu k mantinelu, to že je Topol dobytek neznamená, že je všechno na h----o, dost věcí se za ODS změnilo, třeba právě rozdávání sociálních dávek a jiné, třeba nižší deficitní rozpočet apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ac politiku nesnasim, tak se pridam taky. Paroubkovo a Rathovo vymyvani mozku ohledne 30 Kc zafungovalo znamenite, k tomu nejaka ta arogance panu z ODS a bylo to. Osobne sem volil ODS, protoze ty dva oranzovy nesnasim a jejich obraty jaxe jim to hodi zrovna tak. ODS by potrebovala obmenu, protoze hodne veci udelali opravdu dobre, at je to danovej system, rozpocet, samozrejme chyby se najdou vsude, ale vymenit par arogantnich nahore, Topolanek, Langer, atd. bylo by lip. Je to tu v prdeli z toho duvodu, ze proste neni koho volit. Pokud tam tihle zmetci zustanou, volit je uz nebudu. CSSD pro me s Paroubkem a Rathem neexistuje, to je svoloc prvni tridy a kdyz Paroubek promluvi a pripomina mi to Gottwalda, brrrr. KSCM ma mezi sebou ohromne chytry lidi, ale jejich idealy jsou naprosto nepouzitelny a v dnesni dobe po tech 40i letech? Brrrr. Ti nasi zeleny? S Kacou Jaujau a Martinkem? Jako for dobry :) Atd. Proste pruser, ze neni koho volit. A tim padem jsou hromady nerozhodnutejch, kterejm staci dat parek a pivo a naslibovat, jak bude levnejsi tamto a tohle. Jak rek snad Werich, tomuto narodu se vladne lehce. Globalne vzato sme fakt hloupej narod, kterej hrozne rychle zapomina, a to uz se nam vymstilo hrozne mockrat.

Sakra, sem se nejak rozepsal, jeste k tem 30 Kc u doktora. Kamos doktor rikal, ze to zdani a nakonec mu zbyde 10 Kc a mercedesa furt nema, zatim porad jenom 10 let staryho forda. A co udela nova vlada? Zrusi 30 Kc u doktora, protoze na to se slysi, ale zvedne zdravotni, a to vsem, a rozhodne ne o par desitek korun, a nikdo rvat nebude :) A poplatky v lekarnach, za recept, ze polozku, to je treba mnohem vetsi svinarna, ktera se fakt moc nepovedla. Pritule babicka ma vydaje za malej byt a leky mesicne o 2000 vyssi, nez kolik ma duchod i s vdovskym prispevkem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...