Romariooo Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Ty jsi do těch Siriusů nějak zažranej.... jednu sadu doma mám kdybys jsi na nich byl tak závislej,možná bych je i pustil třeba Twistry... Fakt?To je slovo do pranice!!! Tak mi napiš jakou částku si představuješ.Potřebuju jen hlinikové kolo bez pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 hele a co myslíte, jak by to vypadalo, nastříkat je nějakým černým matným sprejem? Nebo lesklým.. prostě na černo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 hele a co myslíte, jak by to vypadalo, nastříkat je nějakým černým matným sprejem? Nebo lesklým.. prostě na černo.. Nevim,nevim...ale podle mě by to nevypadalo hezky a hlavně by ta barva asi na tom kole moc nedržela.Já mám černou metalízu a ty střibrny kola tomu podle mě sluší víc než černy....můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Podľa mňa,Síriusy sú decentné disky a najlepšie vyzerajú vo svojej farbe a nepotrebujú ďaľšiu úpravu,hodia sa takmer ku každej farbe na aute.Ja mám striebornú a myslím,že jej sedia ako riť na šerbel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Vítěz vyběrového řízeni na přiští zimní sezonu...R16 Vega za dobrou cenu.(7500,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 nejhezčí jsou jednoznačně Proteusy ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 nejhezčí jsou jednoznačně Proteusy ! Co to je a jak to vypadá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Romarioooo: to jsou kola vyhradně pro Scoutiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PZL Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Já bych řekl, že Lyra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Romarioooo: to jsou kola vyhradně pro Scoutiky... Ted už to vím a včera jsem je viděl naživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 zajímalo by mě, jak by vypadaly na obyč Oktě... ale na Scoutíkovi jsou supa!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Co to je a jak to vypadá??? To jsou nějaký protektory. Asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 To jsou nějaký protektory. Asi. To asi ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freesnake Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Dobrý den, mohl by jste mi někdo poradit jestli můžu v zimě dát řetězy na plechové disky 6,5J (šířka)? Někde jsem četl že jdou jen na ty 6J. Moc dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 JJ, řešilo se to tu už asi 100x, takže kdybys hledal...ale je to jak píšeš, 6J ANO, ale od 6,5 výš v rozměru 16" NE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchieboy Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ahoj, mám možnost za super cenu ( 0,- CZK ) pořídit tátovo sezónu jetý zimní Michelin Pilot Alpin i s diskama ze Superba. Problém je v rozměru - má tam zimní 225/55 R16. Zajímalo by mě jestli to tam vůbec můžu dát. Jezdím hodně město a dálnice, do hor jen víkendy. Letní tam mám 205/55 R15 a teď tam budu dávat o dost širší pneumatiku na zimu. Trend by měl být opačný, to je mi jasné :-) Díky za názory a rady / zkušenosti. Ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 no nechci ti kazit radost, možná se pletu... ale disky z jedničkovýho Supa snad ani na OII nejdou... a každopádně to kolo je obrovský já bych do toho nešel... jinak že se má dávat na zimu užší penu je trošku zavádějící... pořád platí to, že čím širší penu, tím větší styčná ploch s vozovkou... užší penu sice líp "prořízne" sníh... ale jak často se do takový situace dostaneš? říkáš, že budeš jezdit město a dálnici, tzn. posoleno, shrnuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 nehledě na to, není příliš riskantní montovat na auto neschválený rozměr kol? co když se stane nějaká nehoda, byť to nebude tvoje chyba a pojišťovna se bude cukat kvůli kolům? ha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Disky z SI jdou na OII, protoze maji stejnou roztec. Mel jsem minulou sezonu Methany z SI (16") 215/55 a v pohode. Jestli te vyjdou na 0kc tak to tam pleskni a hotovo! Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 no nechci ti kazit radost, možná se pletu... ale disky z jedničkovýho Supa snad ani na OII nejdou... Mischicka má Metany zo starého Supa a vyzerajú fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchieboy Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Disky z SI jdou na OII, protoze maji stejnou roztec. Mel jsem minulou sezonu Methany z SI (16") 215/55 a v pohode. Jestli te vyjdou na 0kc tak to tam pleskni a hotovo! No akorát mi nedošlo, že nejsou schválený na OII a pojišťovna by se fakt mohla cukat. Ale zase zimáky za cenu lepší než od Bédy Trávníčka, no nekup to! To je situace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) O tom schvalovani nevim no...Nemyslim si ze by byl nejakej preblem. A kdyby jo, tak to porad jde zapsat do TP, ne? Znam 4 lidi co jezdili (jezdi) na kolech z SI, bez problemu. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchieboy Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) O tom schvalovani nevim no...Nemyslim si ze by byl nejakej preblem. A kdyby jo, tak to porad jde zapsat do TP, ne? Znam 4 lidi co jezdili (jezdi) na kolech z SI, bez problemu. No tak pokud to půjde dopsat do TP tak by problém neměl být. Jde jen o to jak to provést a kolik času a peněz mě to bude stát, s tímhle nemám zkušenosti. A ty Methany ze Supa jsou na OII fakt moc hezký. Kdyby tam táta měl i na léto 16, asi bych ještě udělal škatulata batulata hejbejte se a jezdil bych hlíny i v zimě :-) bohužel tam má 17 a na ty prý 16ky pneumatiky nejdou (to jsem četl asi v nějákém odborném časopise ;-) ) Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Ritchieboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 na zimu jsou stejně lepší plechy! ale to je jiná... jinak tamto jsem popletl... už mě na to někdo upozornil.... O II., S I. a S II. mají stejnou rozteč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.