Publikováno Říjen 28, 200816 r Zdravím! Chtěl jsem se zeptat, jestli mi někdo neporadíte, jak přeně vyměnit chladící kapalinu u Škody Octavia, 1.6. koupil jsem si jí v pátek a je tam prý letní směs, takže než mi to zamrzne, rád bych to vyměnil. Díky...
Říjen 28, 200816 r By mě teda zajímalo co je to letní směs u chladící kapaliny ( asi jen destilka ). Nespletl sis to s ostřikovačema? Jinak když se podíváš na expanzní nádobu jakou má barvu ta kapalina v ní?
Říjen 29, 200816 r Zdravím!Chtěl jsem se zeptat, jestli mi někdo neporadíte, jak přeně vyměnit chladící kapalinu u Škody Octavia, 1.6. koupil jsem si jí v pátek a je tam prý letní směs, takže než mi to zamrzne, rád bych to vyměnil. Díky... JJ přesně tak žádná letní směs není je tam celoroční G12 růžové barvy,asi bych to viděl taky na ty ostřikovače s letní směsí
Říjen 29, 200816 r Autor nn je tam prý jen voda bez fridexu. Na léto to prý stačí. Radši jí chci vyměnit i kdyby tam fridex byl. Upraveno Říjen 29, 200816 r od Milda.igi
Říjen 29, 200816 r Na chladiči je vypouštěcí kohout, ale stejně to celý nevyteče. Ale když vypustíš to z chladiče a doleješ antifreeezem tak to bude stačit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.