Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Určitě lepší je to tažný od škodovky pod nárazník. Koule je totiž přidělaná napevno, takže jí nemusíš vyndavat, jako u toho typu do nárazníku. Navíc tohle tažný vychází do 3000,- plus montáž, takže si myslím, že docela dobrá cena a pak je tu jistota, že montáž bude bez problémů a je u tažného i typový list, nutný k zapsání do TP... B)

Vloženo

Tie neoriginály väčšinou vytŕčajú pod nárazník a naozaj nie je problém pri cúvaní o niečo zavadiť, typicky obrubník. Treba potom narovnávať a opravovať :wacko:

Vloženo

Osobě mám dobrou zkušenost se závěsi od f. Prof Svár Mnichovo Hradiště. Doporučuji si zajet přímo k nim, cenově to vychází líp a hlavně dodávaj svoje závěsi i do Škodovky jako "Originál příslušenství"

Vloženo

Sice mám koktu, ale mám stejnou zkušenost jako mobb77, zajel jsem rovnou do firmy

ProfSvar, ochotní lidi, cena vstřícnější než u Škody (4,5k komplet za sundavací verzi).

Je to origo co dodává škodovka takže montáž jde zvládnout doma bez nějakých

zvláštních komplikací a vše sedí a funfuje tak jak má. Akorát jsem si musel sehnat

razítko na typový list od tažnýho pro zápis do TP (50Kč). :)

Vloženo

Děkuji za názory. Přemýšlel jsem původně o variantě pod nárazník. Nechci, ale zůstat někde vyset s kolama ve vzduchu, tak se poohlénu po tom do nárazníku.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím všechny,nevíte někdo,jestli existuje tažné zařízení na Fabii RS,aby se nemusela dělat viditelná díra ze zadu do nárazníku?Myslím,aby se dalo zadělat pod autem a nebylo to moc vidět.

Vloženo

Pak ještě existuje neodnímatelný tažný origo ze škodovky EEA419001, který vede pod nárazníkem, nedělá se díra, jenom si nejsem jistej, jestli to vychází i na rs nárazník... :ph34r:

Vloženo
Zdravím všechny,nevíte někdo,jestli existuje tažné zařízení na Fabii RS,aby se nemusela dělat viditelná díra ze zadu do nárazníku?Myslím,aby se dalo zadělat pod autem a nebylo to moc vidět.

TAzne na FRS existuje, je uplne schodne jako na obyc FAbku, jen Ti ho nikdo neda do OTP :t:t:t JEzdi jako ja , na cerno :D:D

Vloženo

Zdravím,ve Škodovce jsem se ptal a že na Fábku jedině s dírou do nárazníku,což nechci,kdybych to náhodou někdy prodával,ale co jsem netušil,že to nejde přihlásit,jo?No jinak na služebním mám taky tažný už asi 4 roky a nepřihlášený a zatím to bylo jen jednou za pokutku 200káčé. :blbec:

Vloženo

NA FRS neni tazne homologovano, takze je to jen na tobe.JA ho tam mam asi pul roku a zatim v pohode, zadnou svestku to nenapadne, ze to nei povoleno.Jinak sebou vozim typovy list, ze jsem to zrovna montnul=))JInak vyrez tam udelas minimalni, toho se neboj.

Vloženo
NA FRS neni tazne homologovano, takze je to jen na tobe.JA ho tam mam asi pul roku a zatim v pohode, zadnou svestku to nenapadne, ze to nei povoleno.Jinak sebou vozim typovy list, ze jsem to zrovna montnul=))JInak vyrez tam udelas minimalni, toho se neboj.

problem je ze to auto bez demontaze neprodas - tazne se uvadi v TP...

Vloženo
Jo,taky si myslím,že je to nenapadne a hlavně pokud pojedu naprázdno,tak ho sundám.Myslím že to zkusím,přeci nebudu kupovat jiný autí :p:p

Jojo, ja jsem se malem vyvratil, kdyz jsem to zjistil, ze to neni homologovane od Skodovky :D:D

• o 8 měsíců později...
Vloženo

zdravim panove , poohlizim se po tazném zarizeni a nejak krom origo servisu jsem nenarazil v okoli FM , Ceský Tesín, Karvina na zadnou firmicku ktera todle dela, do skodovky se mi jit nechce. Nemate nejaké znamé , pripadne kontakty na firmy kde jste si nechavali dodelavat tazné zarizení. Byl bych vam velmi vdecny. Díky

Vloženo
zdravim panove , poohlizim se po tazném zarizeni a nejak krom origo servisu jsem nenarazil v okoli FM , Ceský Tesín, Karvina na zadnou firmicku ktera todle dela, do skodovky se mi jit nechce. Nemate nejaké znamé , pripadne kontakty na firmy kde jste si nechavali dodelavat tazné zarizení. Byl bych vam velmi vdecny. Díky

jestli si ho namontuješ sám tak mrkni na aukro

http://www.aukro.cz/item210261709_skoda_fa...e_zarizeni.html

Vloženo

Jestli chceš na Fabku, tak Ti doporučím SVC Náchod, typ 001-094. Stalo mě 2995 gréjcarů. Můžeš ho koupit v Auto Terno Dobrá naproti Policii, nebo Starém Městě u kopelie, nebo v Bašce v centru. Když si to u nich necháš namontovat za 500 (loni), tak nemusíš na STK na evidenčku. Čus

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...