Martin 3500 Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Když namontuju tažné zařízení musím posílit elektriku, aby to počítač zaregistroval? Nebo to není za potřebí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MP1 Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Čo by si chcel na elektrike posiľovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajerka Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Zdravím. Může mi někdo poradit jaký závěs na fábii je lepší? Ten skrz nebo pod nárazník. A co ceny? Ve škodovce si za to nestydí říct 6.000,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Zo skúseností z minulosti odporúčam vyhnúť sa skvelým "certifikovaným" výrobkom Made In Poland. Nestojí to za tie problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Taky by me to zajimalo..jaky typ a co je k tomu vse poreba.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Určitě lepší je to tažný od škodovky pod nárazník. Koule je totiž přidělaná napevno, takže jí nemusíš vyndavat, jako u toho typu do nárazníku. Navíc tohle tažný vychází do 3000,- plus montáž, takže si myslím, že docela dobrá cena a pak je tu jistota, že montáž bude bez problémů a je u tažného i typový list, nutný k zapsání do TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tie neoriginály väčšinou vytŕčajú pod nárazník a naozaj nie je problém pri cúvaní o niečo zavadiť, typicky obrubník. Treba potom narovnávať a opravovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 z vlasnej skusenosti : mam namontovane pod naraznikom... je to prilis nizko... bezne chytim pri cuvani alebo schadzani z obrubnikov... takze nikdy viac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ja bych chtel do narazniku..a zvladl bych montaz sam? Nebo to musi delat autorizovany servis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Osobě mám dobrou zkušenost se závěsi od f. Prof Svár Mnichovo Hradiště. Doporučuji si zajet přímo k nim, cenově to vychází líp a hlavně dodávaj svoje závěsi i do Škodovky jako "Originál příslušenství" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Sice mám koktu, ale mám stejnou zkušenost jako mobb77, zajel jsem rovnou do firmy ProfSvar, ochotní lidi, cena vstřícnější než u Škody (4,5k komplet za sundavací verzi). Je to origo co dodává škodovka takže montáž jde zvládnout doma bez nějakých zvláštních komplikací a vše sedí a funfuje tak jak má. Akorát jsem si musel sehnat razítko na typový list od tažnýho pro zápis do TP (50Kč). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajerka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Děkuji za názory. Přemýšlel jsem původně o variantě pod nárazník. Nechci, ale zůstat někde vyset s kolama ve vzduchu, tak se poohlénu po tom do nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajerka Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Tady jsem našel starší odkaz z fóra na tažné, pokud to někoho zajímá.. /forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4418&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Zdravím všechny,nevíte někdo,jestli existuje tažné zařízení na Fabii RS,aby se nemusela dělat viditelná díra ze zadu do nárazníku?Myslím,aby se dalo zadělat pod autem a nebylo to moc vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 existuje, měl sem ho u klasické fábie, ale zeptat se můžeš: http://www.svcnachod.cz/katalog.php?t02=40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Pak ještě existuje neodnímatelný tažný origo ze škodovky EEA419001, který vede pod nárazníkem, nedělá se díra, jenom si nejsem jistej, jestli to vychází i na rs nárazník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Zdravím všechny,nevíte někdo,jestli existuje tažné zařízení na Fabii RS,aby se nemusela dělat viditelná díra ze zadu do nárazníku?Myslím,aby se dalo zadělat pod autem a nebylo to moc vidět. TAzne na FRS existuje, je uplne schodne jako na obyc FAbku, jen Ti ho nikdo neda do OTP JEzdi jako ja , na cerno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Zdravím,ve Škodovce jsem se ptal a že na Fábku jedině s dírou do nárazníku,což nechci,kdybych to náhodou někdy prodával,ale co jsem netušil,že to nejde přihlásit,jo?No jinak na služebním mám taky tažný už asi 4 roky a nepřihlášený a zatím to bylo jen jednou za pokutku 200káčé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 NA FRS neni tazne homologovano, takze je to jen na tobe.JA ho tam mam asi pul roku a zatim v pohode, zadnou svestku to nenapadne, ze to nei povoleno.Jinak sebou vozim typovy list, ze jsem to zrovna montnul=))JInak vyrez tam udelas minimalni, toho se neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 NA FRS neni tazne homologovano, takze je to jen na tobe.JA ho tam mam asi pul roku a zatim v pohode, zadnou svestku to nenapadne, ze to nei povoleno.Jinak sebou vozim typovy list, ze jsem to zrovna montnul=))JInak vyrez tam udelas minimalni, toho se neboj. problem je ze to auto bez demontaze neprodas - tazne se uvadi v TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Jo,taky si myslím,že je to nenapadne a hlavně pokud pojedu naprázdno,tak ho sundám.Myslím že to zkusím,přeci nebudu kupovat jiný autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Jo,taky si myslím,že je to nenapadne a hlavně pokud pojedu naprázdno,tak ho sundám.Myslím že to zkusím,přeci nebudu kupovat jiný autí Jojo, ja jsem se malem vyvratil, kdyz jsem to zjistil, ze to neni homologovane od Skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 zdravim panove , poohlizim se po tazném zarizeni a nejak krom origo servisu jsem nenarazil v okoli FM , Ceský Tesín, Karvina na zadnou firmicku ktera todle dela, do skodovky se mi jit nechce. Nemate nejaké znamé , pripadne kontakty na firmy kde jste si nechavali dodelavat tazné zarizení. Byl bych vam velmi vdecny. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 zdravim panove , poohlizim se po tazném zarizeni a nejak krom origo servisu jsem nenarazil v okoli FM , Ceský Tesín, Karvina na zadnou firmicku ktera todle dela, do skodovky se mi jit nechce. Nemate nejaké znamé , pripadne kontakty na firmy kde jste si nechavali dodelavat tazné zarizení. Byl bych vam velmi vdecny. Díky jestli si ho namontuješ sám tak mrkni na aukro http://www.aukro.cz/item210261709_skoda_fa...e_zarizeni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Jestli chceš na Fabku, tak Ti doporučím SVC Náchod, typ 001-094. Stalo mě 2995 gréjcarů. Můžeš ho koupit v Auto Terno Dobrá naproti Policii, nebo Starém Městě u kopelie, nebo v Bašce v centru. Když si to u nich necháš namontovat za 500 (loni), tak nemusíš na STK na evidenčku. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.