Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Brý tro chlapáci a Janí. Zdravím zase z domova. Sem včera vysel v Luhačkách až do do 9h. Takže pak plnej kotel a hurá dom, ale bejt doma v půl 12, to sem nečekal, že budu tak rychlej :) Víťo, i kdybys nepracoval, tak bych se od hotelu nedostal :( Ale chystám se v během června na Ostravi, tak pokud bude chvilka...

LED mám od Jardy, maj na sobě asi 4 nebo 5 LED kousků a svítí to moc pěkně :)

Jen to počasí stojí za .... Chystám se s kámošem zapařit na Slapech, ale asi pudem doma někam do Báru :(

Ale nejdřív k volbám! A pak pěknej víkend všem!

Vloženo
Mafíku a jak jsi tam jel.Se spuštěnými okny nebo jsi to risknul a jel na drzo?

Uplně "na férovku" jsem si vybral malou STK, předložil papír z Matky škodovky o propustnosti folií a NIKDO se nad ničím nepozastavil. Byl jsem spocenej i na chodidlech, ovšem výsledek je O.K. ! Ahoj partičko!

Vloženo
Uplně "na férovku" jsem si vybral malou STK, předložil papír z Matky škodovky o propustnosti folií a NIKDO se nad ničím nepozastavil. Byl jsem spocenej i na chodidlech, ovšem výsledek je O.K. ! Ahoj partičko!

ty kluku šikovná :)lol:)

Vloženo
ahoj bando - vubec ted nestiham - jsem v nove praci, tak je malo casu. V pondeli jedu Supikem do Itali sluzebne, tak se na to tesim az se poradne projedu.

Zitra odpol se chci na otocku podivat do Milovic - nejede nekdo ? Jardo, Tome, Jiříku a Jiříko... Dejte vedet. Chci tam byt hned v 17hod, dát pár sprintů a k večeru zas domu.

Tome jaky jsi dostal parkovačky ? Normoš LED ? A Jardo odkud beres S6 ? Dej kontakt a cenu... Jakmile se vratim z Italie, tak bych se s tebou domluvil a šel bych do nich taky - moc se mi u Delfyna libili.

Tak zatim banani

Prodává je taky Robert z fóra(Superfaty).Zrovna dnes mi došly domů.A má i různé barvy.Zrovna se rozhoduju jestli neosvětlit introš modře.A to mi ještě nabízel i UV ledky. :palec2:

Vloženo

UV LEDky, tak to je mazec :) ještě diskobolos na strop :) No ne, ale to by bylo fakt husty, docela dobra sranda je dát do zadních čtecích lampiček :D

Otázka je, kdy mě ta puberta přejde :D

Vloženo

Mafiku jakej papirek ?? :palec2::help:

Vloženo
UV LEDky, tak to je mazec :) ještě diskobolos na strop :) No ne, ale to by bylo fakt husty, docela dobra sranda je dát do zadních čtecích lampiček :D

Otázka je, kdy mě ta puberta přejde :D

tebe,nikdy puberta-věrná kamrádka lol:smich:

Vloženo

Ahoj, tak jsem konečně doma. Včera jsme v práci oslavovali jedny narozky. Trochu se to protáhlo a dneska jsem byl celkem nepoužitelnej. :)

Jinak Petře beru je z x1.cz, ale stále se vymlouvaj a posouvaj termín. Dávám jim čas do pondělka jinak beru z ebaye. Tam vyjdou do 5tis. Čekám na ně už 14dní...

Vloženo

cau vsem,

vcera jsem byl na veletrhu a ocumoval auta....sedel jsem v novym superbu a v dalsich autech od VW a ten superb mi pripada asi nejlepsi na posezeni. je to takovy masivni ten vnitrek! Potom jsem ocumoval u phaetonu odevirani kufru na knoflik! fakt machrovina....zkoumal jsem jak ten kufr ukrast ale bylo tam moc lidi. :( . U novyho superba jsem zkousel ten kufr a kdyz se otevira jen jakoby malej kufr tak to jde zavirat z tuha. velkej kufr se zavira lepe! foto dodam

Vloženo

Dej pár foto,ˇat z toho máme taky něco my co sme tam nebyli očumovat :smich:

jen mě teď napadlo jesli má II sup taky ve dveřích deštník.Já ho tam mám a vcelku je dost využívanej.

Vloženo

krásný den hoši.U nás po dlouhé době vylezlo slunko,ale myslím si že dlouho nevydrží.No uvidíme.Nějak se to počasí přehodilo.V době kdy takové mělo být(duben)bylo nádherně a teď pravý opak.No nïcméně ať se vám vede a opatrujte se

Vloženo

Hezkej večír,

Jirko vedle ve firmě mají 2 zbořený transportery tak zjistím více.

Jinak nakonec si ty S6kový světla beru z ebaye. Chlapík z tý firmy furt slibuje a prodlužuje termín... hrůza. Už se na ně nemůžu dočkat...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...