Říjen 24, 200915 r Tím že mám 225 ma 8,5 ráfku a k tomu hliníky vylezlý ven (profl u TN4), tak by me ležel disk na disku a to by se mi nelíbilo... [/quote Nahazej mezi to stary teplaky, tak to tak mam :-)
Říjen 24, 200915 r tak já už po dlouhé cestě doma Sice na chvilku, ale moc rád sem vás viděl a veřejně přiznávám, že sem slíbil flašku na další sraz, tak si sejdo strejdo napiš poznámku a příště si ji všichni vychutnáme s nějakým masem a soudkem pivka. Krásný večer
Říjen 24, 200915 r Tak tak cesta utekla jako voda.400km uběhlo jako nic.Jen mě už bralo spaní tak jsem rád že jsem doma.Tak dobrou noc borci a rád jsem Vás dnes viděl.Přečkat zimu a hurá znovu na to
Říjen 25, 200915 r Dobré ranlko mládenci.Pohodový zbytek víkendu a vy co jste museli do práce tak snad jste nešli moc brzy když nám posouvali zase ten čas. Jinak doufám že se tu podaří přihlásit Radkovi z Brna(pro ty kdo nebyli na sraze,tak je to další člen naší bandy.
Říjen 26, 200915 r ta a máme zde nový pracovní týden,tedy jak píše Jára o den kratší tak at je úspěšný
Říjen 26, 200915 r Sejdo! Tak brzo ráno a už u počítače! Hlavně aby jsi nezapoměl kde máš být a v kolik hodin!
Říjen 26, 200915 r Sejdo! Tak brzo ráno a už u počítače! Hlavně aby jsi nezapoměl kde máš být a v kolik hodin! už je to hotové ,že máš čas psát
Říjen 26, 200915 r Ahoj klucí. Zítra máme zase malou sobotu a ve středu leháro. Pak už to uteče a bude zase víkend. Jinak tady je ještě letní čas, nebo mám něco blbě? Na PC mám zimní. Tak ať nám to frčí.
Říjen 27, 200915 r Zdar lidičkové,přeju pohodové úterý. Jiříku copak copak snad se ti něco nevysralo zase???
Říjen 27, 200915 r Zdar lidičkové,přeju pohodové úterý.Jiříku copak copak snad se ti něco nevysralo zase??? bohužel ano,dost zásadní ,ale to není výjmečně nic technického rázu,to by snad bylo i lepší v tomto případě
Říjen 27, 200915 r hoj po delší době. Doufám, že se máte všichni fajn a Sejdovi vše dopadne dobře. Užijte si volný den!
Říjen 27, 200915 r bohužel ano,dost zásadní ,ale to není výjmečně nic technického rázu,to by snad bylo i lepší v tomto případě Nezasahoval jsi náhodou ty nebo někdo z tvých lidí o víkendu v Praze jak tomu borcovi zlomili tu nohu na fotbale?Koukal jsem na blesk a byl tam vyfocený ten mercedes co máš ty.Nebo aspoň myslím že to byl on.Fotky nic moc tak jsem nic nepřečetl.
Říjen 27, 200915 r nazdarek lidičky - dneska jsem cely den lital po Praze sem a tam a pred chvili přijel domu - naročný den... Zítra ale volníčko - se těším jak malej kluk... Je toho posledni dny fakt moc.
Říjen 28, 200915 r Nezasahoval jsi náhodou ty nebo někdo z tvých lidí o víkendu v Praze jak tomu borcovi zlomili tu nohu na fotbale?Koukal jsem na blesk a byl tam vyfocený ten mercedes co máš ty.Nebo aspoň myslím že to byl on.Fotky nic moc tak jsem nic nepřečetl. ano byl jsem se svými lidmi a bylo ošklivé zranění ...
Říjen 28, 200915 r Krásný sváteční den Vám všem supíci. pracovní svátek,ted jsem se zastavil ahoj všem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.