Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ahoj kamarádi.Tak u nás furt sněží ale taje to.teda aspoň do zítřka kdy prý hlásí mrazy.Jinak mám dnes poslední a pak volno tak trochu spočnu.Opatrujte se

lahudka na D5

post-6632-1263925792_thumb.jpg

co to je? aston? jestli jo tak jsem videl moc peknej kousek na internetu, zkusim se podivat

post-14021-1263927445_thumb.jpg

Upraveno od Laras

Dobre ranko vo spolok.

Jeden na stredu:

"Paní, řekněte svému synovi, ať mě nenapodobuje."

"Martine, přestaň ze sebe dělat debila!"

Krásný a pohodový den Vám všem kamarádi.U nás ustalo sněžení a začíná mrznout.

kluci asi to pekelně klouže - viz D8, tak hlavně opatrně...

Ahoj kamarádi! Zítra jedu do CC-AUTODÍLY něco koupit tak kdo by měl zájem tak ať dá vědět a můžu mu tam něco vzít. V pátek pak jedu na moravu tak není problém to dovézt až tak daleko!

musel som :D :D :D

Sousedí cigán s černochem a říká si, jak to, že má všechny děti krásně černý, zatímco on má jenom hnědé. Ptá se ho: "Poslouchej černochu, jak to děláš, že máš děti takový černý a já je mám všechny takový vybledlý?" Černoch se usměje a říká: "Podívej,máš ho 25 cm dlouhýho a 6cm v přůměru?" Cikán zavrtí hlavou: "No, to a...si ne." Černoch se plácne do kolen a se smíchem zvolá: "No tak to je jasný, to ti tam jde světlo!"

Upraveno od Laam

Libore,raději to kup at te někdo nechytne :smich:lol

zdar lidičkové :)

• Autor

Slecna bez prdele je jako tyden bez nedele :)))

Libore co chystáš ?

Pohodový večer kluci, mám za sebou hodně náročný dny v práci. Práce bylo hodně a ještě to blbý počasí...

Včera jsme měli srazík se spolužákama ze ZŠ, bylo fajn je opět vidět. Už abychom se taky sešli...

Nechystám nic. Jen potřebuji něco koupit. Kdyby jste opravdu něco potřebovali tak jsem zítra už jen na mobilu! 737450667.

Pohodový a bezpečný den chlapáci.

Jinak bych chtěl popřát Larasovi k dnešním narozeninám.Takže Marťas všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a spokojenosti.Živý mazlík ať tě poslouchá a plechový mazlík ať slouží.

napodobne , Larasu vsetko naj. ;).

kamarádi,u nás nesněží,ale sluníčko taky nikde a tak nálada nic moc.už se nemůžu dočkat jara a hlavně na první srazík.Kdopak se o něj postará??co kluci od vinných sklepů a krásné to země??rád bych se tam do toho kraje podíval a myslím si,že bych nebyl sám kol5 Zkuste něco naplánovat :help:

laras:vše nej a ať vše klape jak má.

Martine vse nej - já myslim, ze by nebyl spatný srázek na Morave - mohu vřele doporučit napr: www.vinarstviukaplicky.cz

Vzal bych sebou i manželku - měli jsme tam firemní večírek a dobrý to bylo :smich:

Přeji všem krásný a pohodový zbytek dne...... ;):palec2:

kluci diky! na te morave to musime udelat....

Martine vse nej - já myslim, ze by nebyl spatný srázek na Morave - mohu vřele doporučit napr: www.vinarstviukaplicky.cz

Vzal bych sebou i manželku - měli jsme tam firemní večírek a dobrý to bylo :smich:

vyzera to super.

Nazdárek.Zdravím všechny superbáky a přeji krásnej den a pohodový konec tejdna. ;)

fakt dobre se tam kali a je to blízko i pro bratry zo Slovenska...

a dalo by se tam i prespat, slo by se potom podivat na musov, do mikulova atd :)

přesně to myslim - přespat tam a zakalit...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.