Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

presne tak, moc me to tu nebavi, prectu si pouze superb a jdu cist ke konkurenci....tam to maji lepsi

A ke které konkurenci?

Ahoj kluci.Taky stím tady zápasím,nejde mi to moc,nová doba a novej pokrok.Jinak přeji krásnej zbytek tejdne. :)

A ke které konkurenci?

Hledej. :) Napsat ti to tady nemůžu, ale loni na jaře se odsud odtrhli a založili si vlastní fórum.

zdar klukové.U nás dnes nádherně a teplo a já sedím v rachotě.To by mě jeblo.Tak pěkný den

Myslíš jako Octaviaclub nebo jiný tam jsem zaregistrovaný ale superb tam je taký mrtvý

Myslíš jako Octaviaclub nebo jiný tam jsem zaregistrovaný ale superb tam je taký mrtvý

j, psal jsem ze si prectu superb tady a jdu cist neco jineho k sousedum :-D

Kluci tak už se to blíží ke konci! Za chvíli by se mělo otevírat!

post-452-1269975590,5063_thumb.jpg

tak jsem to včera zakřikl.Dnes chčije a chčije a to celkem fest

Tak mě to forum tady zacina pomalu pekne sra.... Zase njaky zmeny, zmizely horní záložky, no porad neco - ta predchozi verze byla opravdu lepsi - neni divu ze tu je tak mrtvo...

otevírám dnes včas,tak v konvici klokotá voda.Kdo si co dáte??Kafí nebo čajík??

V uterý hic na chcípnutí nejsme po tej zimě na to zase zvyklí a včera pro změnu kosa a vítr.dnes v 6 hod bylo 0 stupňů a škrábal sem okno,hezkej den.

ahoj kluci,nějak posledních 14 dní naprosto nestíhám :feve:

ale musím s většinou souhlasit,nové forum mi též nesedí již od začátku !!

Kluci tak už se to blíží ke konci! Za chvíli by se mělo otevírat!

Co to je za obludu před těma vratama !

Co to je za obludu tady toto forum ??? :help:

Zdravím po delší době. Fofr jak sviň :( A forum ...mno souhlas s ostatníma.

Dneska sem si přivez supíka ze servisu a konečně jsem na letních 17" :) Jupíííí, doufám, že je hned nevorvu v těch děsnejch dírách všude kolem :(

Mno a čeká mě výměna lampiček osvětlení spz...jedna nesvítí a co jsem to rozebral, tak vnitřek vypadá dost vyhnile. Taky mám ruplej kus plastového tapecírungu na prahu, takže sehnat a vyměnit no a k tomu ještě středovej tlumič výfuku, kterej předchozí majitel vykuchal a kurevsky to rezonuje... :( Prostě mazec....

A co tady??? Tady to snad úplně umřelo. Sem nečekal že i Sejda by mohl mít horší docházku než já :)

Ahojda.Tak já taky jsem si dnes vyzvedl supa ze servisu a mužu konečně leštit, přezut a hurá na cesty. :palec2: Jinak přeji krásnej pohodovej víkend.

Ahoj klucí tak jsem opět tu. V práci hroznej zmatek a měl jsem toho až nad hlavu. Tak alespoň ten prodlouženej víkend, pořádnej odpočinek.

A fórum se tu pořád vyvíjí, když už jsem si zvykl tak se mi zase změnilo :). Ale s těma obrázkama máte pravdu, velký jsou nekoukatelný.

Sejdo ! Fšechno nej k narozeninám! Ať žije předseda ! Chovu zdar!!!

Tak aby Olin nemusel prudit! Kdo přijede na výměnu jako první!

post-452-1270392936,7391_thumb.jpg

Jirko, taky ti přeju vše nejlepší k narozeninám. Ať vše slouží. :band :band :skoda: :skoda:

Jiříku já se také přidávám s gratulací a přeju jen to nejlepší a hlavně zdraví.Firma ať kvete a supík ať jezdí :kol-45:

Jiříku taky se přidávám...

Víťo co rozvody ?

Všechno nejlepší strejdo Sejdo!!!!

A jinak hezké Velikonoce :)

Sejdo taky vse nej!

ahoj klucí,děkuji všem kdo mi přáli k narozkám a posílám virtuálního panáka :kol-35: dík :punk:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.