Březen 30, 201015 r presne tak, moc me to tu nebavi, prectu si pouze superb a jdu cist ke konkurenci....tam to maji lepsi A ke které konkurenci?
Březen 30, 201015 r Ahoj kluci.Taky stím tady zápasím,nejde mi to moc,nová doba a novej pokrok.Jinak přeji krásnej zbytek tejdne.
Březen 30, 201015 r A ke které konkurenci? Hledej. Napsat ti to tady nemůžu, ale loni na jaře se odsud odtrhli a založili si vlastní fórum.
Březen 30, 201015 r zdar klukové.U nás dnes nádherně a teplo a já sedím v rachotě.To by mě jeblo.Tak pěkný den
Březen 30, 201015 r Myslíš jako Octaviaclub nebo jiný tam jsem zaregistrovaný ale superb tam je taký mrtvý
Březen 30, 201015 r Myslíš jako Octaviaclub nebo jiný tam jsem zaregistrovaný ale superb tam je taký mrtvý
Březen 31, 201015 r Tak mě to forum tady zacina pomalu pekne sra.... Zase njaky zmeny, zmizely horní záložky, no porad neco - ta predchozi verze byla opravdu lepsi - neni divu ze tu je tak mrtvo...
Duben 1, 201015 r otevírám dnes včas,tak v konvici klokotá voda.Kdo si co dáte??Kafí nebo čajík?? V uterý hic na chcípnutí nejsme po tej zimě na to zase zvyklí a včera pro změnu kosa a vítr.dnes v 6 hod bylo 0 stupňů a škrábal sem okno,hezkej den.
Duben 1, 201015 r ahoj kluci,nějak posledních 14 dní naprosto nestíhám ale musím s většinou souhlasit,nové forum mi též nesedí již od začátku !!
Duben 2, 201015 r Kluci tak už se to blíží ke konci! Za chvíli by se mělo otevírat! Co to je za obludu před těma vratama !
Duben 2, 201015 r Zdravím po delší době. Fofr jak sviň A forum ...mno souhlas s ostatníma. Dneska sem si přivez supíka ze servisu a konečně jsem na letních 17" Jupíííí, doufám, že je hned nevorvu v těch děsnejch dírách všude kolem Mno a čeká mě výměna lampiček osvětlení spz...jedna nesvítí a co jsem to rozebral, tak vnitřek vypadá dost vyhnile. Taky mám ruplej kus plastového tapecírungu na prahu, takže sehnat a vyměnit no a k tomu ještě středovej tlumič výfuku, kterej předchozí majitel vykuchal a kurevsky to rezonuje... Prostě mazec.... A co tady??? Tady to snad úplně umřelo. Sem nečekal že i Sejda by mohl mít horší docházku než já
Duben 2, 201015 r Ahojda.Tak já taky jsem si dnes vyzvedl supa ze servisu a mužu konečně leštit, přezut a hurá na cesty. Jinak přeji krásnej pohodovej víkend.
Duben 2, 201015 r Ahoj klucí tak jsem opět tu. V práci hroznej zmatek a měl jsem toho až nad hlavu. Tak alespoň ten prodlouženej víkend, pořádnej odpočinek. A fórum se tu pořád vyvíjí, když už jsem si zvykl tak se mi zase změnilo . Ale s těma obrázkama máte pravdu, velký jsou nekoukatelný.
Duben 4, 201015 r Jiříku já se také přidávám s gratulací a přeju jen to nejlepší a hlavně zdraví.Firma ať kvete a supík ať jezdí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.