Květen 11, 201015 r Ahojda.Zdravím při uterním podvečeru.Počasí venku nic moc tak rači zalíst pod peřinu ale néééé sám.Přeji krásnej zbytek tejdne.
Květen 11, 201015 r To máš pravdu, tady se taky prohnal pěknej slejvák. Včera jsem se cestou z práce vyhejbal autu co mi nedalo přednost a urazil jsem zrcátko (naštěstí jen na modelu). A nemůžu ho najít...
Květen 12, 201015 r Ahoj bando supích kamarádů - bohužel ač velmi nerad, musím prodat svého mazlíka - kdyby jste o někom věděli, mám ho tady v bazaru... Věřím, že časem Supa opět koupím, protože to bylo nejlepší auto jaký jsem kdy měl a jsem s ním max. spookojen. Leč někdy člověk míní a život mění...
Květen 12, 201015 r Čus Superbáci, kdyby někdo potřeboval výměnu čelního skla na čemkoliv tak se určitě ozvětě - BEZKONKURENČNÍ CENY - BONUSY - NIC NEPLATÍTE. WWW.AUTOSKLO-F1.CZ Mějte se.
Květen 12, 201015 r Ahoj bando supích kamarádů - bohužel ač velmi nerad, musím prodat svého mazlíka - kdyby jste o někom věděli, mám ho tady v bazaru... Věřím, že časem Supa opět koupím, protože to bylo nejlepší auto jaký jsem kdy měl a jsem s ním max. spookojen. Leč někdy člověk míní a život mění... Škoda, měl si to moc pěkný. Cena je myslim taky hodně dobrá, tak hodně štěstí při prodeji.
Květen 13, 201015 r Čus Superbáci, kdyby někdo potřeboval výměnu čelního skla na čemkoliv tak se určitě ozvětě - BEZKONKURENČNÍ CENY - BONUSY - NIC NEPLATÍTE. WWW.AUTOSKLO-F1.CZ Mějte se. ale platím a vždy DPH
Květen 13, 201015 r Kluci,majitelé černých supů,nebyl někdo dneska v televizi?Koukal jsem na zprávy jak někde v praze je nějaká pořádná díra na cestě a že si tam dva borci hned po sobě poškodili kolo a na závěr byl záběr,jak do té díry vjíždí černý sup.Ale byl zabraný jen po přední dveře.
Květen 14, 201015 r Ahoj vespolek. Na novu jsem koukal, tam to nebylo. Byl tam pašík v protisměru na dálnici. Docela mazec. To stojí za podívání. http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni-noviny-13-5-2010.html Jinak tady chčije a chčije.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.