Petik Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 tak gratulac Peny - máš ho pěknýho... Jinak kluci sháním nějakou Fabii, O1, Golf IV, Focus,... něco ve slušným stavu kolem 100tis Kč s klimou, kdyby jste o něčem věděli. Je mi asi jedno jestli nafta nebo benzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 (editace) Hledám odtah pro svého Supa. Má poruchu! Stojím 130 km od Prahy a potřebuji to odtáhnout nejpozději zítra do večera. Kdyby se někdo našel tak volejte kdykoliv na 734 316 377. Odtahovku za 8000,- nechci!!! Potřebuji silné auto a vlek. Ten můžu zítra půjčit! Díky za nabídky kamarádi! Potřebuji vlek!!! Mám automat!!! Editováno: 30. Květen 2010, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 ty krávo co see stalo ? Jakým směrem od Prahy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Řemen od alternátoru a nevím co s tím všechno je. Auto startuje a jede normálně ale nedobíjí a nejde posilovač. Stojím 20km od Hradce Králové směrem na Vysoké Mýto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Tak Supa už mám v Praze u sebe v dílně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 riadny adrenalin co ???? extrem sport sa moze schovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Zdravím všechny supy.Kdo se dnes považuje za dítě tak vše vše nej k svátku dětí.Já jsem pořád dítě takže to dnes pořádně oslavím u pulitra piva.Přeji krásnej zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Ahoj kluci, tak jsem dnes koupil Golf IV 1,6i 77kW - nemáte někdo dílenskou příručku (r.v. 2002) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 čau kluci.přeju Váv všem pěkný den. Chtěl jsem se s Vámi podělit o zkušenost s přípravkem fixit pro.Samozřejmě když jsem viděl reklamu,tak jsem nad tím přemýšlel,ale bylo mi líto těch peněz a žádné záruky.Proto když se onen přípravek objevil na aukru tak jsem ho zakoupil a to za cenu 119kč s tím,že pokud to nesplní účel,tak se nic neděje a tu stovku obětuju. Dnes jsem to ze srandy vyzkoušel a světe div se.Funguje to.Samozřejmě nelze od toho čekat zázraky a nezakryje to místo kde už barva není.Nicméně místa kde jsou škrábance v pohodě zmizela,takže si troufám říct,že tak z 50% jsem eliminoval škrábance na autě což se za tu stovku vyplatí. Proto vřele doporučuju.Samozřejmě jen za tu cenu co je na aukru.Jinak bych do toho nešel.Toliko má zkušenost.Jo zapoměl jsem dodat,že nevím co to udělá až se ono ošetřené místo umyje nebo až se přetře voskem.To zatím nevím.Ale jinak spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Čus bando, cestou do práce sem měl menší potyčku s lesní zvěří, tak si dejte bacha.. Jinak přeju hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Dobré ráno,to máme venku zase hnusně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Dobré ráno,to máme venku zase hnusně. Teď jsem mluvil se zákazníkem ve Zlíně a říkal, že čekají vodu a že dávají vše nahoru ..... doprd..e, kdy už přestane pršet. O víkendu se jedou u nás závody do vrchu a pokud bude pršet, tak to bude masakr. Pěknější a slunečný den přeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Jirka Kuřátko, již starší pán ze Zdic, si šel večer lehnnout,když mu jeho manželka povídá: "Jirko, v kůlně se svítí. Asis tam nechal světlo." Jirka z ložnice vidí, že má pravdu a chce jít tedy zhasnout. Vidí ale, že jsou tam i zloději a kradou mu věci. Zavolal na policii, kde se ptali, jestli má i někoho v baráku. Jirka řekl, že ne, ale že někdo vykrádá jeho kůlnu. Policista na druhé straně odvětil, že momentálně nemá nikoho, koho by tam poslal. Tak ať se zamknou v baráku a hned jak to půjde někoho k nim pošle. Jirka zavěsil. Sedl si, napočítal do třiceti a znovu vytočil číslo policie. "Dobrý večer, před chvilkou jsem volal, že mám v kůlně zloděje.Už se o to nestarejte, oba jsem je zastřelil" a zavěsil. Během tří minut smykem přijela tři auta plná policstů, v závěsu sanitka a nad hlavou helikoptéra. Zloděje chytili při činu a hned je zatkli. Náčelník říká Jirkovi: "Říkal jste, že jste je zastřelil?!" A Jirka na to: "A vy jste zas říkal, že nikoho nemáte!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 ten je libovej Kluci, nevíte od koho by se dala dobře sehnat komfortka s klíčema na DO ? Do VW Golf. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 nostalgia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Hezký večer kamarádi, už ani nevím co je za den. Naštěstí už tempo opadlo. Byl jsem u Nitry na stavbě dálnice. Peny: pěkný fotky ze srazu a koukám že i počasí vám přálo. Kolik se vás sešlo? Petik: Petře jak podrobnou bys potřeboval? Něco bych tu našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Jaro beru jakoukoliv co máš Kolik to má MB ? Jestli to je do 100MB tak to muzes poslat pres uschovnu, nebo se muzem nekde v Praze sejit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 V narvaném fotbalovém hledišti v Anglii je mezi dvěma chlapy volné sedadlo. Jednomu z nich to nedá a povídá tomu druhému: "Tak to teda nechápu, že si někdo může koupit lístek, a nepřijít." "Víte, ten lístek jsem koupil před čtrnácti dny pro manželku, jenže ona mezitím zemřela." "Oh, promiňte, je mi líto. - Proč jste ale nevzal někoho ze známých nebo z rodiny?" "Všichni jsou na pohřbu." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 (editace) a nieco aktualne z vychodneho slovenska Editováno: 4. Červen 2010, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 bude dobre to kriiiidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 To křídlo je mazec!!!Chci ho!!! :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Zdravím.Je tu konečně krásnej víkend tak hurá na vélety.Přeji krásný zbytek víkenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 krasny sobotny vecer prajem vsetkym . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Prečo sú muži šťastnější???!!! - Celý život ti zostane jedno priezvisko. - Garáž máš celú pre seba. - Svadobné prípravy sa robia samy od seba. - Čokoláda je jednoducho iba druh desiatej. - Môžeš byť prezidentom. - Nikdy nemôžeš otehotnieť. - Môžeš si vziať biele tričko do vodného zábavného parku. - Nemusíš si brať ŽIADNE tričko do vodného zábavného parku. - Automechanici ti hovoria pravdu. - Svet je jeden veľký pisoár. - Nikdy nemusíš ísť na ďalšiu benzínovú pumpu, pretože záchod na tejto je hrozne špinavý. - Rovnaká práca, lepší plat. - Vrásky pridávajú na charaktere. - Ľudia ti nikdy nečumia na hrudník, keď s nimi hovoríš. - Príležitostné umelecky stvárnené grgnutie sa od tebe vlastne čaká. - Nové topánky ťa netlačia, nemrzačia a nerobia otlaky na nohách. - Stále rovnaká nálada. - Telefónne hovory sú kompletne vybavené za 30 sekúnd. - Vieš ako natankovať. - Na 5-dňovú dovolenku stačí jeden kufor. - V pohode si otvoríš všetky fľaše, ktoré potrebuješ. - Dostane sa ti veľkého ocenenia len za trosku ohľaduplnosti. - Keď ťa niekto zabudne pozvať, stále zostáva tvojim priateľom. - Spodná bielizeň ťa stojí 60 korún za 3 kusy. - Tri páry topánok je viac ako dosť. - Nikdy ti na verejnosti nepadá ramienko. - Jednoducho nevidíš, že máš pokrčené oblečenie. - Každá vec na tvári má svoju pôvodnú farbu. - Rovnaký účes ti vydrží roky, ak nie desaťročia. - Holiť si musíš iba tvár a krk. - Celý život sa môžeš hrať s hračkami. - Brucho ti väčšinou schová široké boky. - Jedna peňaženka, jedny topánky rovnakej farby, na všetky ročné obdobia. - Môžeš nosiť kraťasy bez ohľadu na to, ako vyzerajú tvoje nohy. - Môžeš si "upravovať" nechty zatváracím nožom. - Môžeš si vybrať, či chceš alebo nechceš fúzy. - Darčeky pre 25 príbuzných môžeš nakúpiť za 25 minút 24.decembra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Ahoj kluci, tak nám konečně začalo léto. No a na mě sedl nějaký bacil . Petře do 100 mega to má určitě. Někam ti to nahraju a pošlu odkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.