Červen 9, 201015 r continue Žena príde k doktorovi a sťažuje sa: - Môj manžel strašne chrápe, ja už neviem čo s nim mam robiť! Doktor navrhne: - Nebojte sa. .mam zaručene riešenie. Až manžel zaspi a začne chrápať, jednoducho mu roztiahnite nohy a bude to. Pani hneď v prvú noc vyskúša radu doktora a naozaj. .pomohlo to!! Na druhy deň sa preto ide pochváliť doktorovi a zároveň chce vedieť ako je to možne. - To je jednoduché...ako ste mu roztiahli nohy, spadli mu vajcia na ritnú dieru a tým pádom stratil ťah....
Červen 9, 201015 r a dalsi Dohovoria sa tri priatelky, ze pripravia svojim muzom prekvapenie a oblecu sa vecer do sado-maso kozenneho oblecenia, s topankami na vysokom opatku a ciernou maskou cez oci. Jedna od nich mala snubenca, druha milenca a tretia manzela. Na druhy den sa stretnu a vymienaju si svoje skusenosti...... Snubenica: Ked ma uvidel, zamilovane sa na mna pozrel, povedal ze som zena jeho zivota a celu noc sme sa krasne milovali! Milenka: Ked ma uvidel, okamzite ma schmatol a nemilosrdne ma t........ az do rana! Manzelka: Ked sa vratil z roboty, spytavo sa na mna pozrel a povedal: " Hej Zorro, co mame na veceru?"
Červen 10, 201015 r Zdravím všechny supy.Venku nam to pěkně peče,to je paráda.Přeji krásnej zbytek tejdne
Červen 11, 201015 r Ahoj kamarádi.Tak u náš pořádné horko.Ale nestěžuju si.Mám volno tak užívám prodloužený víkend.Opatrujte se,hodně pijte a pěkný víkend všem
Červen 12, 201015 r musim to sem dat Jede autobus plný Cigánů na exkurzi do Osvětimi. Na vrátnici se řidič, který je velmi nastydlý a nemůže skoro mluvit, vykloní z okýnka a řekne vrátnému šeptem: "Vezu plnej autobus Cigánů". Vrátný (taky šeptem): "Já bych vám moc rád pomohl, ale tady už to skončilo."
Červen 13, 201015 r Krasnu nedelu prajem. A jeden "brutal": Ide vozíčkar cez železničné priecestie a zasekne sa medzi kolajnicami. Máva rukami a kričí na plné hrdlo, lebo vlak sa rúti plnou rýchlosťou. Vtom vybehne vrátnik, pozrie na vozíčkara a kričí na kolegu. - Fero, poď sa pozrieť, to bude šupa!
Červen 13, 201015 r Tak hezké počasí za námi, doufám že nebude moc pršet. Přeji pohodový nástup do pracovního týdne...
Červen 14, 201015 r Ahoj kamarádi,dnes v noci tady u nás dost pršelo ale teď už přestává.Odpoledne vyrážím pracovně do bratislavy,tak snad to pujde hladce
Červen 16, 201015 r Zdravím všechny kluky Superbáky. Po dlouhém cvičení jsem opět zpět. Takže ještě ješdnou všem ahoj. A at nám začne zase svítit sluníčko
Červen 16, 201015 r Zdar kamarádi.Tak já jsem na noční.Moc se mi teda nechtělo.Ještě že je pod mrakem.Mějte se všeci fajn
Červen 16, 201015 r Víťo to se ti ani nedivím, mě se tam taky nechce . Celej den se vleče a neutíká to. Od příštího měsíce budeme dělat na směny tak jsem zvědav...
Červen 17, 201015 r Vstavame bando . A hned zrana, aby sa nepovedalo: Predpoveď počasia: KOSOVO: Cez deň F15 a F16 , v noci B12
Červen 17, 201015 r Kucí autíčko onemocnělo svití mi světla zadní ty uplně vrchní pořád, už jsme psal do fóra tak snad někdo bude znát odpověd co to je. Jinak přeji všem krásný den.
Červen 18, 201015 r DObre raaaanko, kto si da kaaavu ???? Z radia ... Na úseku D1 z Bratislavy do Trnavy je taká hustá hmla že aj vtáci chodia pešo! /Mna picne z toho )
Červen 20, 201015 r Autor Kluci nevite kde je tema o tom jak delal ten blazinek S1 kombi ?Edit uz sem to nasel Upraveno Červen 20, 201015 r od Petřík junior
Červen 20, 201015 r ano mame extra,a este k tomu sme konecne prehrali s Paraguajom Krasnu nedelu bando.
Červen 22, 201015 r Kluci nevite kde je tema o tom jak delal ten blazinek S1 kombi ?Edit uz sem to nasel to je ale predelanej passat ne? Hod lid link na to tema jsem linej to hledat díky Upraveno Červen 22, 201015 r od TomASS!
Červen 23, 201015 r Pěkný středeční den superbáci.U nás svítí sluníčko a snad i blížící se víkend by měl být ready.Já ještě zítra jednu denní a pak volno.Tak se opatrujte
Červen 23, 201015 r Pride Fero k holicovi, ze by chcel oholit, ale hlavne, aby mu to dobre zaholil pod perou.Holic na to ma vychytavku - da mu do pusy pod to miesto gulicku. Po vykonanej praci je Fero velmi spokojny.Akurat sa zartovne spyta holica: A co by sa stalo, keby som tu gulicku prehltol? No Boze, co... - odveti holic - Priniesli by ste ju na druhy den,tak ako to robia ostatni!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.