Říjen 28, 201014 r Jak to děláte s tou prací? Já jsem byl v práci naposledy v sobotu a půjdu až v pondělí! Jinak přeji krááááááásný prodloužený víkend!
Říjen 28, 201014 r Hoj kluci, tak jsem tu . Nic moc tejden. Vůbec nic nestíhám, teď jsem dorazil z práce tak trochu vydechnu. A příští tejden zase na Slovensko
Říjen 28, 201014 r Zdar kamarádi.Tak ještě dnes a taky víkend.Ale aspoň je to líp placeno.Jinak hned po šichtě mě čeká cesta do Břeclavi tak doufám že někde neusnu po cestě. Opatrujte se.
Říjen 29, 201014 r Bohumín a Horní Planá prdéééél zakopanááááá ......... :smich: Mělník a Louny město pro blbouny :smich: hezký pátek hoši
Říjen 29, 201014 r Ahoj kucí.V tejdnu si to valím tak 100km/h na Prahu a najednou divočák.prásk do něj.Ještě že jsem měl postřech a tak jsem to strhnul do leva a nabral jsem ho bokem.NAŠTESTÍ to vodnesly jen plasty a promáčklej chladič vzduchu.Ještě vypadla čočka xenonu z držáku vevnitř ve světle tak jsem to musel operativně dostat na zpět a povedlose.Tak bacha na ty prasata.
Říjen 30, 201014 r koukám to jsi měl štěstí, já jsem jel ve čtvrtek v noci služebákem kolem Frýdlantu a za zatáčkou stály přes cestu krávy. Asi někomu utekly a ubrzdil jsem to jen tak tak...
Říjen 31, 201014 r Zdravím, když to vidím pánové, tak opatrně na těch silnicích ... kor ted o ty svátky :-)
Listopad 1, 201014 r Jo jo, letí to jako blázen a za chvilku máme konec roku. Tak ať se všem daří a bacha na mlhy, začínají docela zlobit.
Listopad 1, 201014 r Zdar bando.U nás teplo jak na jaře.Ráno vstávám do práce a venku 14 stupňu.Akurát pořádný vítr.Jen tak dál.Ať to vydrží co nejdéle.
Listopad 1, 201014 r Zdravim lidi koukam, že nejsem sám co tu něco sestřelil. V pátek při cestě na noční sem se potkal se srnkou, stačil sem akorát šlápnout na brzdu a trochu to stočit, ale to už byla srnka na prostředku auta a už jen viděl jak přes auto letí kusy mřížky před chladičem a objevila se hláška porucha předního světla. Dál to odnesly mřížky na nárazníku, držák nárazníku a to světlo pravý (xenon). Sice nepraskla žádná žárovka ani samotný xenon, ale praskly držáky a v pravym rohu i kryt a odnes to i odstřikovač. Chtěl bych se zeptat jestli se dá sehnat jenom ta samotná krabice světla a přendat to nebo se to musí koupit komplet. Jestli s tim máte někdo zkušenosti byl bych rád za info. Díky
Listopad 1, 201014 r Viděl sem na bazoši prodávat prázdná světla, ale jestli se to vyplatí a jak je to s montáží ti bohužel neporadím..
Listopad 2, 201014 r já jsem to řešil před rokem a půl na cestě zpět ze srazu,též srnka..........bixenon vydržel,ale nevydržel ani jeden držák škoda 90 tisíc,jenom bixenon HELLA tudíž originál 21 500.,kč ale dá se sehnat levněji.....
Listopad 2, 201014 r Akorát se chystam to jít odstrojit a vyndat to světlo. Tak uvidim jak to bude vypadat, jestli by se to dalo jenom přendat nebo se bude muset koupit celý jiný.
Listopad 4, 201014 r Karlos ,vše nej nej k dnešnímu svátku a hlavně zdraví na první místě a at to co nejdříve oslavíme -_-
Listopad 4, 201014 r Klucííííí, jem v krátkosti, už na mne čekaj. Mooooooc Vám všem díky a budu na Vás myslet do té chvíle, než padnu za vlast! Je to mooooc milé a už se těším na posezení na Victorce sbad se mi taky povede a hlavně Ríšo máš pravdu Prag tvrdé jádro
Listopad 4, 201014 r Karléééé , já su tady takýýý, takže všecko nejlepčí, a at se ti splní všecko co si přeješ!!! Martin.
Listopad 5, 201014 r Klucíííí,bylo to včera opravdu náročné, to víte, už asi mám nárok (jako dědek), ale povedlo se to. Ale ráno, co ráno v deset dopoledne to bylo !!! Jinak se těším až se sejdeme u Jiříka na Victorce, pak oslavíme všechno najednou:clap: Martine,jsem rád, že si tu takééééé a myslím, že nejen já, jistě zapadáš mezi "tvrdé jádro" Tak a "bando!¨"! Ještě jednou všem moooc děkuji za milá přání, moc mne to potěšilokol5 a mějte se všeci moc fajn a užijte si víkend, zdravím:_icon_smich2:
Listopad 5, 201014 r Ale copak? Dědek se nám pjobudil ! Koukni se do zjcadla. Máš na zádech opičku! Teda opici!
Listopad 5, 201014 r Karlééé že by se povedlo to Bacha na to aby pro tebe nemusel Jirka rychlým autem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.