Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak Ríša je na cestách a Karel si zvyšuje životní úroveň ne?Tím neříkám že to jsou důchodci,ale jedni z nejčastěji reagujících lidí tady tak jsem si je s dovolením vybral.Když tak oni mi to potom spočítají.To se z toho o :prc:

Hele neomlouvej je. Proti nám to jsou důchodci. :p

Počítám, že až se tady objeví tak mi to dají sežrat. :feve:

Zdravím pánové, mě dneska vyrazili ze zkoušky, tak jsem si aspoň udělal "radost" novou baterkou do Supa..

To je samé :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: a na školu se sere! :p Tak aspoň budeš moct na to :prc: :prc: přijet autem. :palec2:

Tady se rozjela hotová :prc: mánie. Ale s tím je konec..jinak mne vy :prc: ze školy.

Tak Ríša je na cestách a Karel si zvyšuje životní úroveň ne?Tím neříkám že to jsou důchodci,ale jedni z nejčastěji reagujících lidí tady tak jsem si je s dovolením vybral.Když tak oni mi to potom spočítají.To se z toho o :prc:

...no to si piš Víťo!!!!!!!!!!!!:aggressive:lol:smich:

A je to tady. Jeden důchodce nás :prc: slovně a druhý už asi ...... :p

:smich:

co chceš zase kousat a trhat?? nejseš přece carcharodon carcharias !!! ( velkký bílý žralok)!!! ;)

Martine, jsi prostě absolutní :palec2: :palec2: :palec2::smich:

v čem myslíš Kájo? V tom latinskym názvu? Náhodou si to pamatuju.. :) Jinak dnes naposled na hotelu samozřejmě ve společnosti kozlíka lékařského 11° ! A zítra domůůů....... :)

Martine, to Ti přeju, máš nejen pěknou paní, ale i milá děcka :) Jinak co se týče latinského názvu, rozhodně nepochybuji o Tvých znalostech, ale kdyby jsi to býval nechal bez překladu, tak by to bylo teprve opravdu zajímací! :smich: Už mi rozumíš? ;):D Jinak Plzničku jsem měl po večeři, nyní již jen polehounku Remy Martin kol11

Upraveno od Lanny

Tak včera se dílo povedlo a už to zase frčí. To bude tím, že jsem si dal celý den záležet. :prc:

Dnes to oslavím s JACKEM.

A kde máme naši RIBU? Snad ještě někde ne :prc: . Nebo už do :prc: a jede do Prahy? Uvidíme kdy se ozve kaňour jeden.

:smich:

Upraveno od žralok

Nazdar kucí, za chvilku vyrážím na víkend, tak si jej taky pěkně užijte a posilujte svá těla nejen dobrým mokem, ale i řádným :prc: , víte, že platí: "KDO NESKÁČE NENÍ ČECH" ! :smich:

Víťo, ty máš asi o zábavu na víkend postaráno, tak jen se z toho neo :prc: a hezky si Supíka dej do cajku. :gunners3:

Upraveno od Lanny

Oslava se nekoná. Auto mě zase s..e.

RIBA musí být ale unavená po celonočním :prc: když se tady ještě neukázala.

:p

sluuuušný,koukám samá :prc: velmi oblíbený smajlík poslední dobou :smich: to bych se z toho vo :prc: krásný wíkend smetáci :p a nezapomente na :prc: at Vám jí ne :prc: někdo jiný ....byt platí pravidlo,kdo orá pole tvé,šetří tvůj pluh :smich: :smich:

Tak to já si ho šetřit nebudu.

Tak to já se budu opět řídit heslem OSLAVUJ,ALE PRACÍ.Přesně jak psal Karel.Nicméně je jasné,že tam nebudu sedět nonstop byť když se jedná o supíka,tak by mi to ani nevadilo.

Jestli se stím ale budu :prc: dlouho tak mě :prc: a půjdu na škopek

Tak příjemný víkend chlapáci.Já to za 3 hodiny balím v práci a :prc: na to.

Fuj, práce! Jen jsem si to přečetl a mám z toho kopřivku a pupínky.

no od tebe jsem ani jinou reakci nečekal Libouku.Ty jak děláš v týdnu víc jak dva dny tak potom ještě týden o tom mluvíš :smich:

Jo jo, to jsem celej Já!

Ahooj, a já už su domaaaa!! bleh.gifbleh.gif

A ještě jedno přání

post-36104-0-74494600-1295022854_thumb.j

A koho to zajímá, že jsi doma? lol

Jen počkej, v pondělí ti to zase začne. :p

Ty aby ses neozval!! :p , ale tak si to nečti když tě to nezajímá!!! :p :p :p :p

To víš že zajímá Martínku! Já jen, že by ti to chybělo kdybych se neozval. A né že dnes manželku o :prc: . To se nedělá. Poslední 2 dny se tady nepíše o ničem jiném. ;)

Kluci tady je to sama :prc: .... :smich: , to vzdycky louskam kdo jak to myslel :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.