Leden 28, 201114 r Počasíčko nádhera, snad to vydrží i přes víkend ? Kéž by a hlavně všem moc pěknej a vydařenej víkend přeji z prosluněné Prahy Užijte si to všichni v pohodě a Ríšo, Ty obvzlášť!! Jiřík se nám nějak vytratil?
Leden 28, 201114 r ahoj kamarádi,tak už mě technici připojili internet tak už budu zase v vámi v kontaktu a nebudu muset běhat k sousedům.Včera u nás zase padala ta sračka bílá,už mě to nebaví uklízet. Tak sem sme se přestěhovali z paneláku a je tu neskutečnej klid,ještě že na uklid toho bílýho sajrajtu máme pomocníka Láďo nádhera. Ať se vám tam móóóóóc líbí. Koukám, že máš pomocníka i s ovládačem. To se to pak uklízí. Karle děkuji ti neobyčejně. Upraveno Leden 28, 201114 r od riba
Leden 28, 201114 r Taaak po dlouhé době a pořádné dávce km Vás všechny zdravím a zároveň přeji pěkný víkend plný sluníčka a zimních radovánek.
Leden 28, 201114 r ...ahoj kamarádi i já Vám přeji dva dny lenošení i já patrně budu relaxovat,klasika bowling atd,,,,tak příjemné flákáníčko
Leden 29, 201114 r Karlos,klasika pokud nepracuji----dobrá snídaně na vidličku-mash-autosalon-mash-bowling -nákupy--- panáček-tv- - ............
Leden 29, 201114 r Bré sobotní dopoledne kamarádi.Tak jsem chtěl i při sobotě něco málo udělat ale opět se na to Inverze trvá a ještě ke všemu mrzne tak zůstanu v pelechu.
Leden 29, 201114 r Dobré ráno pánové. Tak jsem taky konečně vylezl z pelechu. Cvičit se mi ale moc nechce. Jirko maš to moc pěkně poskládané, ani by jsi nemusel nic psát.
Leden 29, 201114 r Jiříku, jak píše Richard, skutečně " to máš pěkně poskládané", ale příště se přijedu podívat na to "cfičení" Spíš se přikláním k Richardově filosofii, to víš, přece jen jsme o něco mladší!!! Jinak všem pěkné zažití sobotního oběda a pěknou pohodičku
Leden 29, 201114 r Zdravím fšecky!!! A ptám se , máte už každej svoji kartičku ??? Upraveno Leden 29, 201114 r od Martin35
Leden 29, 201114 r Ja na to nebudu, chybí mi ta moje je tak na nějáky přemlouvání Asi budu muset na výlet
Leden 30, 201114 r kamaradi,vcera me z oka vyndavali sponu od rozbrusky.nezkutecna bolest,snad i vetsi nez operace laserem.ta byla min bolestiva.mzouram tu na to jednim okem.tak se mejte a jen tak se valejte.
Leden 30, 201114 r Pěknou neděli všem! Láďo, tak to Ti asi nikdo z nás nezávidí, na rozdíl od té Tvé zimní pohodičky a klídku, kterou tam máte nádhernou! To Riba:ˇRíšo, že by jsi byl ještě na výletě??? A co Ty Jiříku? Už máš po cfičení???
Leden 30, 201114 r Pěknou neděli kamarádi.Tak končí období nicnedělání a večer jdu na šichtu.Mě z toho Víkend v hajzlu a do dalšího daleko.Tak užívejte volno pánové a opatrujte se. Láďo a ty dvojnásob
Leden 30, 201114 r dobrou chut,pokud právě někdo obědváte,já budu za chvilku..... Ríšo rozumím Ti Ládo,opatruj se a dávej na sebe pozor,muselo to být velmi nepříjemné s fatálními následky... Víto čágo kámo.leden je už v prd..i už jenom hnusnej únor překonat a budeme se těšit na jaro
Leden 30, 201114 r Krásnou neděli všem. Nic nedělám a na to. Zítra taky. Půjdu až v úterý. Ach jo. To je život.
Leden 30, 201114 r Ahoj , tak tak, víkend v prdeli a já zas zítra jedu na týden do Čáslavi , tfujtajbl tak se mě tam nechce Láďo , s tím okem to znám, i když sem tam neměl šponu ale maltu, takže písek a vápno a bolelo to že bych se . Tak zatim ....
Leden 30, 201114 r Šponu už jsem měl taky v oku a docela jsem trpěl. Nakonec mi pomohli o víkendu ve vojenské nemocnici.
Leden 30, 201114 r Pánové, žádná špona, žádná malta ... relaxoval jsem celý víkend bez PC, se ženou a krásnej klídek .. tak všem dostatek sil při náročném ledno-únorovém týdnu.
Leden 30, 201114 r Ahoj kluci, tak se hlasím zpět mezi živé. Ne, dělám si srandu. Rešil jsem hodně problémů, také bydlení s přítelkyní a stěhování. A nezbýval mi na nic čas. Takže už zase budu pravidelný návštěvník
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.