Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

dodré ránko vespolek :)

dobre opet mrazive rano.Jardo ty dnesni skrabky stoji fakt za prd.v kramu sem se prodavacky ptal jestli maji skrabku co skrabe.ona na me jak to myslim.doprdele s tou dnesni dobou.co dnes koupim to nestoji za nic a je to nechutne drahy.kazdej chce zbohatnout za rok.

dobrý podvečer kamarádi.

to Lanny: Karle tak to je drastické a nervy drásající jak to tu popisuješ.Brrrrrrrr.Na to radši :prc: ikdyž bych taky potřeboval něco dát důle

Také pěkný večer všem! :)

Víťo, tak drastické to je, ale po pár dnech si zvykneš, chce to jen vůli. ;) Ale jinak to :prc: je k tomu hubnutí přímo nařizováno, to je prý velmi dobrý stimulant!!! :smich::kol-130::gunners3:

Ahoj kucíííííííííííííí.

Doteď jsem myslel, že :prc: ám . Od teďka se budu stimulovat. :smich::smich:

Hezký večer přeju všem. :)

... taky Tě zdravím Barde!!!!! No je vidět, že přeci jen jsem o nějakej ten den starší, aLE NIC si z toho nedělej - to snadno doženeš!!!:smich: :smich: :smich::p

tak letosni rok zacal fakt pekne,sem na pracaku,pred 3 tydny nam odesla pracka,tu sem koupil novou a k veceru odesla lednicka.ta uz ma taky za nekolik let odslouzeno.zitra budu muset sehnat jinou.doufam,ze uz nic neodejde.jeste,ze mam nasporeno.

Láďo to je na infarkt, ale to se vychytá a bude líp !! :palec2: . KARLE proboha takovou drsnou dietu, to snad neni možny ! Na moje atletický tělo ;) ? To bych asi fakt nezvlád, ale zase si řikám když sem přestal kouřit ( zatim se držim 3,5 roku) . Tak třeba bych mohl zatnout zuby a zkusit to. :kuk: Mno uvidíme.....

Dobré ráno a pěknej den všem!:)

To Peny: Láďo, to tak bývá, že když se něco začne sr.t, tak to nikdy není osamocené, ale neboj, uvidíš že se vše v dobré obrátí! Držím palce a určitě nejsem tady sám.

To Martin35: Martine, jseš lepší, já budu mít 3 roky bez kouření 20.května, ale za to po 47letech! :doh Jinak, když jsi dokázal přestat kouřit, tak zvládneš i hubnutí, víš dobře, že to je jen o vůli a tu Ty určitě máš - už jsi to prokázal!:D:clap:

Dobré jitro, přeje vnitro ...

no a já letím z té ošklivé prahy domu do zimy a sněhu :-D

..no jak to tady čtu ,to by se z toho ostimuloval /jak píše Ríša/ :smich: jé já bych někoho taky chtěl stimulovat a to opakovaně :smich: :smich: lol

hezké stimulování a ještě hezčí den uličníci :p

Já nestimuluju ale Sup simuluje. Zase baterka!

Ahojte všeci.Tak dnes u nás 0 stupňů a celkem pěkný den.Svítilo i slunko.Ale je vítr jako prase takže to je klid před bouří já se z toho ostimuluju :prc:

Ahoj a pěknej večír, Kájo už na tu pitomou dietu myslím stále častěj, no uvidíme, zrovna su zase s kozlíkem 11°, poslední den na hotelu , a zítra práce jen do 12 hod a pak domůůůů a celý týden mám dovolenou ale takovou pracovní, slíbil sem děckám vymalovat pokojíček, Tak mám zábavu. ;)

Pěknej večer všem, Martine dovču Ti přeji - určitě si ji zaslolužíš a makat při ní pro děcka je určitě radost!:) Jinak vidíš, to máš pěknou motivaci začít s tou dietou, paní bude určitě štěstím bez sebe a děcka Tě zase budou litovat. :smich: Neboj se toho, blbé to je prvních 10 dní a pak už to je v cajku!!! Když k tomu přidáš "stimulant" :prc: , vidíš jak nám to krásné slova tady zdomácnělo, tak bude vše úplně O.K. :smich: :smich: :smich::p

A propó, snad jeden pokojíček nechceš malovat týden, to jedině, že by jsi stále "stimuloval"!

Upraveno od Lanny

Pohodový pátek všem,no a já jsem relativně v klidu,opadl ze mě napnulismus ohledně přípravy výstavy a včerejší vernisáže.která proběhla naprosto super,bohužel nedorazilo i pár pozvaných kamarádů /trochu to zamrzelo,aleco se dá dělat/

Olin napíše článek a tak kdo bude mít chut náladu a čas,tak může vzít prcky a dorazit....

Dobré zamračené ráno,podává se káva s koláčky,zmákněte zbytek pátku v poho ať múžete začínající víkend pro stimulovat :prc::smich:

Dobré ranko kamarádi.Přeju Vám poklidný a teplý víkend.Já za půl hodiny vyrážím do práce.Tak se opatrujte a stimulujte :prc:

ahoj , co říkáte "nové škodovce"

post-36104-0-12715200-1296915066_thumb.j

Takl jsem po večeři a jdu spinkat. Nějak mě ta příjemná změna počasí unavila. Zítra bych chtěl omýt mazlíka, už ani nevím jakou má barvu :). A možná opráším bicykl - benzín zdražil :smich:

Jardo taky jdu brzo spat, ráno na 7 hod do práce ale tak ve 12 domaaaa. a pak týden DOV!!!!!

Ahoj, tak dneska sem jel šalinou a.... to se hned tak nevidí..... ale málem by vypadla... :p :p

post-36104-0-14446400-1297024060_thumb.j

.....tak jsem stravil půl víkendu v Brně a na závěr se mi posral alarm a odešel startér u Oplu /no jak se říká Oplem tam ,vlakem zpět/málem to byla pravda....

příjemný pracovní týden,snad bez šílených mrazů a bílejch sraček ;)

Závada na 4 - OPEL

Krásný pracovní týden všem!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.