riba Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 Tak vás bando zdravím při sobotě, abych se nedostal zase do řečí. Ježíš, co s tím Vilo budeš robiť. Že by první kousek do muzea? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Ahoooj, jen procházím... ťap ťap ťap ... tak ahoooj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 142 kW prave preletelo, to mi je ..... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Vilo to byl fofr cooo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 fuuuuuuha, znova . a ja, ze co za prievan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Tak já taky letím. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 nezabudni kridla . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Nazdar, tak máme za sebou další pěkný víkend. Byl jsem s přítelkyní na pivních slavnostech ve Svijanech. Teda mám v sobě zásobu chmelu tak na měsíc. A toho jídla k tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 (editace) Nieco na nedelny vecer : Sedí východniar v krčme a všimne si na polici za výčapom fľašu od uhoriek plnú desaťeuroviek."Ta ci Boha ! Ta to co tam mace ?" To je taká súťaž. Dáte desinu a keď splníte tri úlohy je fľaša euroviek vaša.", vysvetľuje krčmár. "Ta ľahšie nemace ?" Podá barmanovi desinu a ide na vec, "ta co treba zrobic ?" "Tak po prvé musíte vyslopať liter borovičky na ex. Za druhé máme na dvore besného pitbulla s boľavým zubom - ten mu musíte vytrhnúť a za tretie, nad nami býva osemdesiat ročná baba, ktorá ešte nikdy nemala chlapa a tú musíte riadne vydrbať... Upozorňujem vás, že sa ešte nikto nedostal ďalej jak za prvú úlohu, takže veľa šťastia." Východniar bez mrknutia oka vypije fľašu borovičky a opitý sa vypotáca na dvor. Odtiaľ sa chvíľu ozývajú zvuky zápasu a potom strašné vytie. Po nejakej dobe do baru vpadne vychodniar ušpinený, otrhaný, víťazne sa rozhliadne po prítomných a zahlásí: "Tak a dze je ta baba s totym boľavým zubom???????? Editováno: 17. Červenec 2011, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Pěknej počátek týdne Vám všem přeji! Tak jsem se docela při tom dnešním prohlížení zasmál - Wilo nikdy nezklame, jsou dva, on a Martin35, jsou prostě ! Koukám, že z Ríšy se stal "letec", jen jde o to kde a s kým "lítá" Nějak ty domako nyní padaj!? No a Jára jako vždy na pohodičku, dobrý papání a dobrý mok, tak jen tak dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Zdravím pánové, včera ráno jsem se vrátil z Chorvatska. Ve dne 40°C ve stínu, poslední dva dny výhled na hořící Brač.. Celkem něco málo přes 2 tisíce km a Sup stále drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 dze tota RIBA s makkym I ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 S tvrdým to má každá houbovitá ryba, ale s měkkým to má jen naše "RIBA" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 ranna situacia vychodniara: 6:57 - Treba vstávať! 7:00 - Na tri vstanem! ...Raz ...Dva ... 9:55 - ... no do p.....iči !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 (editace) nik ani neprelietava ??? Editováno: 20. Červenec 2011, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Ahojky Wilo, to bude asi tím, že ty ultralighty nějak v poslední době padaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 zdravím bando a přeju příjemný den.U nás lije a lije.Opatrně chlapáci na cestách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 ahoj ahoj, od bratislavy po svit - prsi od svitu po presov - pada dazd od pesova dalej na vychod - mater jebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 (editace) bez komentara Editováno: 21. Červenec 2011, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 (editace) Ahoj bando, zdravím vespolek. Jak na to koukám, tak nebýt Laama je tu nuda. Z toho počasí mám depku, léto už asi bylo a na víkend to taky moc dobře nevypadá. Opatrujte se. Editováno: 21. Červenec 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Zdravím, já měl dneska volno, tak jsem umyl Supa. Hodinu na to při cestě do servisu už začlo pršet Ve škodovce jsem si byl pro zámek kufru (z řidičových dveří), za tisícovku skvělá investice.. Při té příležitosti jsem zjistil že svolávají Supy s 1.8T k výměně cívek. U mě byla původní jen jedna, ale aspoň něco jsem tam dostal zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 To Riba: Ríšo, máš pravdu, ale největší podíl na neůčasti zde máš v poslední době Ty a žádná depka Tě neomluví, minulej tejden bylo pěkně a taky nic! A jinak, nevím jak můžeš mít depku Tak se koukej polepšit a více navštěvovat zdejší restaurační zařízení! Jinak je fakt, že to počasí nás všechny dostává, brr a ta zima, pomalu by to chtělo přitopit. Tak všichni hlavu vzhůru, od konce měsíce má být zase pěkně, to je ale útěcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Nazdááár ahoooj, už su zase domaaaaa ! A něco mi přišlo, tak mrknite ... Škodovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 tak sem zaskočil Vás pozdravit.Ve spěchu při budování bydlení sem málem zapoměl vyměnit v supínu olej.tak sem to udělal dnes k večeru.vyměnil sem i vzduchovej a kabinovej filtr,tak zase mám na nějakou dobu klid.jinak není na nic čas,tak se těším na září až zase vydechnu a vyčistím hlavu na srazu.Snad do té doby mě neklepne z toho kvaltu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Tak zase nikde nikdo , to je tady tak hnusny pivo ? Tak si aspoň přečtěte kameňák... Fakt dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.