Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Nieco na nedelny vecer :

Sedí východniar v krčme a všimne si na polici za výčapom fľašu od uhoriek

plnú desaťeuroviek."Ta ci Boha ! Ta to co tam mace ?"

To je taká súťaž. Dáte desinu a keď splníte tri úlohy je fľaša euroviek vaša.", vysvetľuje krčmár.

"Ta ľahšie nemace ?" Podá barmanovi desinu a ide na vec, "ta co treba zrobic ?"

"Tak po prvé musíte vyslopať liter borovičky na ex. Za druhé máme na dvore

besného pitbulla s boľavým zubom - ten mu musíte vytrhnúť a za tretie, nad

nami býva osemdesiat ročná baba, ktorá ešte nikdy nemala chlapa a tú musíte riadne vydrbať...

Upozorňujem vás, že sa ešte nikto nedostal ďalej jak za prvú úlohu, takže veľa šťastia."

Východniar bez mrknutia oka vypije fľašu borovičky a opitý sa vypotáca na

dvor. Odtiaľ sa chvíľu ozývajú zvuky zápasu a potom strašné vytie.

Po nejakej dobe do baru vpadne vychodniar ušpinený, otrhaný, víťazne sa rozhliadne po prítomných a zahlásí: "Tak a dze je ta baba s totym boľavým zubom????????

Editováno: , autor: Laam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěknej počátek týdne Vám všem přeji! :) Tak jsem se docela při tom dnešním prohlížení zasmál - Wilo nikdy nezklame, jsou dva, on a Martin35, jsou prostě :palec2: ! Koukám, že z Ríšy se stal "letec", jen jde o to kde a s kým "lítá";) Nějak ty domako nyní padaj!? No a Jára jako vždy na pohodičku, dobrý papání a dobrý mok, tak jen tak dál! :D:gunners3:

Odkaz ke komentáři

Zdravím, já měl dneska volno, tak jsem umyl Supa. Hodinu na to při cestě do servisu už začlo pršet :w00t1: Ve škodovce jsem si byl pro zámek kufru (z řidičových dveří), za tisícovku skvělá investice.. Při té příležitosti jsem zjistil že svolávají Supy s 1.8T k výměně cívek. U mě byla původní jen jedna, ale aspoň něco jsem tam dostal zadarmo :skoda:

Odkaz ke komentáři

To Riba: Ríšo, máš pravdu, ale největší podíl na neůčasti zde máš v poslední době Ty lol a žádná depka Tě neomluví, minulej tejden bylo pěkně a taky nic! A jinak, nevím jak můžeš mít depku :smich: Tak se koukej polepšit a více navštěvovat zdejší restaurační zařízení!

Jinak je fakt, že to počasí nás všechny dostává, brr a ta zima, pomalu by to chtělo přitopit. Tak všichni hlavu vzhůru, od konce měsíce má být zase pěkně, to je ale útěcha ;):p

Odkaz ke komentáři

tak sem zaskočil Vás pozdravit.Ve spěchu při budování bydlení sem málem zapoměl vyměnit v supínu olej.tak sem to udělal dnes k večeru.vyměnil sem i vzduchovej a kabinovej filtr,tak zase mám na nějakou dobu klid.jinak není na nic čas,tak se těším na září až zase vydechnu a vyčistím hlavu na srazu.Snad do té doby mě neklepne z toho kvaltu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...