Listopad 8, 201113 r Ahoj bando. Já jsem si dole na liště změnil téma. Dal jsem škodaApple a mám to jako tenkját.
Listopad 8, 201113 r Zdarec bando, doufám, že pracujete :-D Ace, Lanny, Sejda a riba .... připravte se brzo na kávu v praze - budeme muset něco probrat
Listopad 8, 201113 r Andrea Černá Souloží chlap se svojí milenkou u ní doma. Najednou z pod polštáře vyleze šváb. Chlap se napřáhne, že ho zabije, ale šváb promluví lidským hlasem: "Nezabíjej mě, nezabíjej mě, jednou se Ti odvděčím." Chlap ho tedy nechá žít a pokračuje ve výkonu. A jak už to tak bývá, zarachotí klíče v zámku a manžel milenky se vrací ze služební cesty......panika vrcholí.....znovu se ale objeví šváb a povídá: "Přišel můj čas, teď se ti můžu odvděčit.Když si jednou zatáhneš za přirození, změníš se ve švába a můžeš se schovat pod postel. Když se budeš chtít proměnit zpátky v člověka,zataháš za svůj penis dvakrát." Chlap poslechne zatáhne jednou a skutečně se změní ve švába. Zaleze pod postel a čeká, až manžel usne. Po chvíli si řekne, že je čas se proměnit zpátky a potichu se vytratit. Zatahá tedy za svůj penis dvakrát, ale nic se nestane, zkusí to tedy znovu a zase nic, ještě jednou - nic, po chvíli už zuřivě tahá za svůj penis...... Náhle se ozve hlas: "Pane kolego, nejenže jste usnul na poradě,ale ještě tady onanujete?!"
Listopad 8, 201113 r Ten je dobrej :-D Ještě k těm novým stránkám .....Docela mě tu chybí ta lišta na které bylo napsáno fabia,octavia ,superb .....atd. Když jsem dočetl nějaké příspěvky,vždy jsem klikl na superb a rázem jsem byl v hlavnmí nabídce Superb, Superb II a Hospoda. To musím včíl dát ,,Forum,, a sjed dolu přes všechna auta až k superbu
Listopad 8, 201113 r NO TO UŽ NEMÁ OBDOBY, TO NĚKDO ZKOUŠÍ NAŠE NERVY, TAKTO JEN DOSÁHNOU TOHO, ŽE SEM LIDI PŘESTANOU CHODIT! FAKT NA BEDNU! A KDE JSOU JINÁ VLÁKNA A MOŽNOSTI (SMAJLÍCI) PÍSMO ATD.! PROSTĚ NĚCO NEPŘEDSTAVITELNÉHO A DĚLAT Z NÁS DOSLOVA VOLY, TO UŽ JE MOOOC!
Listopad 9, 201113 r Ahoj "SUPÍ BANDO", tak právě jsem zjistil, že už jsou stránky opět trochu v ažuru, to co tady bylo v noci a ještě i ráno bylo něco strašnýho. Jestli nás bude admin takto trénovat, tak se dočká jen absolutnÍho propadáku a nasranosti všech! No užn je to zase zpět a tak to snad už bude O.K.. Pokud možno všem pěkný den i když je poněkud zamračený a ponurý, ale co čekat v listopadu, že!?
Listopad 9, 201113 r Ahoj, asi bude chvíli trvat, než to všechno bude OK. Tady nic nevyřešíme, řeší se to tady:
Listopad 9, 201113 r Třeba by stálo za to napsat něco od plic do admin sekce !!! At z nás nedělají blbce !!!
Listopad 10, 201113 r Tak jsem tady dlouho nebyl a je mi z toho nablití. To bude každý rok nové fórum? To zase admini nevychytali.
Listopad 10, 201113 r Libore máš recht. Nejvíc mi vadí to řazení příspěvků. Filtry nechodí a téma s novým příspěvkem v půlce stránky a ještě se to táhne jak smrad. Zítra mám sraz se spolužákama ze základky, tak doufám že budu zítra použitelnej
Listopad 10, 201113 r Chtěl bych být jen taká muška zlatá, abych Tě Járo viděl v sobotu ráno!? Jinak plný souhlas, už je to vše otravné a je vidět, že je nás hodně pěkně naštvanejch!
Listopad 11, 201113 r Velkou gratulaci s přáním brzkého uzdravení MARTINOVI35 k jeho dnešnímu svátku! Jinak pokud se v naší Supí bandě naházejí ještě nějací Martinové, tak gratulace patří i jim, přestože nepřijeli na bílém koni, ale škrábat se ráno muselo a tak Svatomartinké bude určitě chutnat Upraveno Listopad 11, 201113 r od Lanny
Listopad 12, 201113 r Ahoj a děkuju za gratulaci, a něco sem těm adminům napsal tady na ten vyblitej vzhled , tak snad nebudu mit za chvilu zrušenej účet. Uvidíme.
Listopad 13, 201113 r Jenom pro přesnost,ani já nesouhlsím s novým forem a napsal jsem to chlapcům,leč to patrně nepadlo na úrodnou půdu,,,,hezký den,,,
Listopad 13, 201113 r Tady drobet dobré hudby,která se sem včíl hodí :-D.....přeji rychlý pracovní týden... Upraveno Listopad 13, 201113 r od stankra6
Listopad 14, 201113 r Zdravím, člověk se vrátí z kukačky u sousedů na slovači a snaží se večer najít nějaké vlákno a prdlačku :-D Děcka já se snad budu učit toto forum :-D Jinak všem krásný pracovní týden se státním svátkem :-D
Listopad 14, 201113 r Ahojky všem, opravdu je to tady jak u "Kulatý báby" - nikde nikdo, jen Johan se konečně alespoň vrátil z toho Slováče, já už měl strach, že snad emigroval k bratrům? Že by to tam dali dohrmady s Lamem? Peny se neozve jak dlouho, o Davidovi nemluvě a celá řada dalších si snad dala bobříka mlčení, nebo co? Tak pánové, mělo by se to napravit a trochu nadzvednout ty okolní hospody, aby si nemyslely, že jsme zaspali! Pěkný týden a hezky se připravte (mnozí) na ten svátek a možná i prodloužený víkend. Upraveno Listopad 14, 201113 r od Lanny
Listopad 14, 201113 r Karle , spíš se nikomu nechce psat tady do té vyblitiny , co na nás připravily.
Listopad 14, 201113 r .....no to máš možná pravdu Martine! Jinak Tě zdravím a jak je, doufám, že se v domácím prostředí dobře lepšíš!? Držím palce a mej se fajn
Listopad 15, 201113 r To nemá cenu už ani komentovat. Kde jste všichni? Jestli se tu nikdo neukáže tak Vám zruším registračky!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.