Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak u nás zatím 10 cm sněhu a na silnicích led.

By mě zajímalo, co s tím fórem zase je. Nepamatuju si, že by na staré verzi bylo tolik chyb a výpadků.

Co se deje, ze tu dnes nikdo neni zasypal vas snich, nebo jste zmrzly.

Píšu si doma na papír. Je to stejné jako kdybych psal sem, protože to nikdo nečte a nikdo neodpovídá.

To je ale klasika. Návštěvnost se zvedne zase před srazem. To tady bude mít každý 6 příspěvků denně jen aby bylo vidět, jak je aktivním členem. :kol-46:

neco na tom bude, ale o aktivitě to není zase tak uplně:-)

Ticho a klid, tak ta perina z vvrchu vas opravdu zasypala,

Bílá síla!!!

Zase to padá.

Konečně pořádná zima :kol-28: Jen někdo si jí musí užívat doma v teple :kol-26:

Hlavně všeci opatrně za volantem a pozor na tu hnusnou chřipku, co řádí - mě už postihla :(

Bája

Padá a padá, to bílé svinstvo! Pro někoho možná poetické "bílo"!? Jinak zase koukám, že se to tady všechno "zbláznilo" - blbnou stránky, zase se někdo vyznamenává, už je toho nějak opravdu moc a pak se není co divit, když se lidi nemohou ani přihlásit a když se to konečně podaří, tak se to tady chová jak chce! Nejdou smajlíci, nejde písmo atd:. Prostě "šlendrián"!

Jojo, OPATRUJTE SE!!!

Jak je vidět, musí se tady hodně zanadávat a najednou se to napraví. Prý stránky nešly od soboty až do neděle a pak ještě blbě! Je fakt, že nepamatuji, že by na starých bylo tolik výpadků a problémů! No snad už to bude v pohodě!

Koukal jsem, že i Jarda - Drak z Okurkova se po delší době probral ze zimního spánku? :smich::gunners3:

Upraveno od Lanny

Pozóóór - Beruščí chřipka začala řádit na brněnsku.

Kráááásně to klouže, co klucí .... bacha na ledíček, supíček totiž nemá brusle, proto se chová jako sánky :-)

Zdar a sílu sokolíci a zvláštní pozdravení naší nemocné Báji.

Tady na severu celkem klouzavo asi jako všude jinde a ještě má připadnout nějaké to bílé svinstvo.Takže všeci nejvyšší opatrnost.

Jen ať padá a houšť.

No konečně padá i v Praze. Doufám že vydrží. Hned je vše takové čisté, uklizené :). Už pomalu dáváme dohromady plány na jarní sraz. Vše vyvěsím do srazů a bude to Český Ráj...

4 cm sněhu v Praze a už máte kalamitu. Nechceš něco přivézt? Mám tady trochu víc.

To bude dřív sraz u mě doma. :)

myslíš takúto kalamitu?? :D

post-62595-0-49938200-1358196316_thumb.j

To ne, to je 20 cm, to by se jim tam zastavilo i metro. :D

Žralok: Beruška byla nakažená jiným parazitem :feve:

Vick: Moc děkují kol117 Jen by jste mi mohli poslat trochu zdraví, je to čím dál horší...

Ace ventura: S tím Českým Rájem, je to parádní nápad :kol-47: Už se těšíme kol117

Jinak u nás v Brně už nepadá, ale stále se drží... Snad nebude mrznout v pátek, jak všude hlásí, jedeme směr Severní Morava, tak ať máme cestou klidnou bez debilků :kol-28:

Bája

Chudák Kuba, už je z něj parazit. A víš co dělá parazit? :prc:

Nevím Kde je Český Ráj tak nepřijedu.

Jsem to tušila, že budeš hnedka reagovat, že parazit je Kuba :D Ale on ten parazit nebyl :kol-28:

Víš, že ti to nikdo nevěří, že nedojedeš??? :p:kol-64:

Každá akce vyvolá reakci.

Tak už mi věř, že nepřijedu.

Nevěříííííííííííííííííííííííím :kol-28:

Do ceskeho raje cesta z krizena je, supy se tam sletnou s kazdeho raje.

Ty jsi už vožralej Batmane. :D

Má pravdu!!! To jen ten žralok od Humpolca má stále blbé kecy, že nedojede :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.