Leden 14, 200916 r Autor Luky bejt tebou bych to upravil nebo se pusti do nas Fab prodal a ma ted OI a pomlouva to taky jako prase Mne se Fabinka libi v Rs krasny auto Kazdej nepotrebuje velkyy auto Upraveno Leden 14, 200916 r od Petřik
Leden 14, 200916 r Tady to začíná houstnout , nemá cenu se tady pomlouvat. Pravidla jsou pravidla, ikdyž je ve fóru vidět hodně ústupků (třeba ceny u inzerátů) který mi taky vadí. Pokud je barva textu takovej problém tak bych to dal do pravidel a bude. 2 Vick: doufám, že to k nám nedorazí. Teplota se drží přes den na -6 a pomalu to stoupá tak snad už bude líp. Minulej tejden tu bylo -13 přes den.
Leden 14, 200916 r exBobík napsal v sekci ostatní, kde se autor ptal na knihu o superbu následující : "tohleto si vyměnujte soukromě, tady to nemáme rádi" a uzamkl diskusi. Já se ptám, co že to ještě nemají rádi a mají nás SUPERbáky rádi, kde jinde by si o tomto tématu měli kluci napsat, když ne v sekci ostatní ? Začíná mě tahle cenzura pomalu štvát, zaměřte se páni moderátoři na užitečnější korigování a přestaňte vážně už prudit !!! chtěl si tu knihu stáhnout, to ať klidně udělá, ale link by se co nevidět objevil i zde. No a jelikož by to byl na 100% nelegální scan, tak jsem to raději zamkl. Ono je to totiž protiprávní, víš?
Leden 14, 200916 r Koukám, že bobík se naváži do všech Hlavě že se mu furt něco nelíbí a koupí si fabku a navíc 1.4. To mluví za vše Nechci pomlouvat fabii, ale je to jen hračka. Nejede to, žere to a je to malý a kvalita materiálů je taky hrozná. Prostě auto max. pro ženskou nebo do firmy jako služební F jsem měl od 21 let na studiích. Nyní ji již půl roku nemám. A kvalitou materiálů je na stejné úrovni jako superb. Tedy spíš opačně jelikož je F konstrukčně starší. A zase tu svou lásku superba tolik neopěvuj. Jezdím s tím v práci s 2.8 v automatu a žádná sláva to není
Leden 14, 200916 r Tady to začíná houstnout , nemá cenu se tady pomlouvat. Pravidla jsou pravidla, ikdyž je ve fóru vidět hodně ústupků (třeba ceny u inzerátů) který mi taky vadí. Pokud je barva textu takovej problém tak bych to dal do pravidel a bude. Ta barva v pravidlech již je, stejně jako odkazy na nelegální materiály.
Leden 14, 200916 r Paolo Pobav se Bobikovim humorem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0330&st=300 zacni cist od casti jak ma fotky na snehu se snizenim str 13-14 pak uz pochopis já spíš začínám chápat, že jsi opravdu hloupej
Leden 14, 200916 r Ajo, to mi nějak uniklo. Beru to zpět . Jinak taky jsem si pročetl ten Petříkův link a názory na auto se různí, ale s tvým na HID sady plně souhlasím. Několik "chudáčků" to má v autech u nás v práci a hrůza.
Leden 14, 200916 r můj názor je tam jen na světla s HIDkama jinak auto má pěkný i pěkně snížený. a proti HIDkám tolik štvu, protože tím ohrožujou majitelé ostatní, sami jen hezky viděj
Leden 15, 200916 r Už se tady bojím napsat Sejdovi, že za 3 hodinky stavím v práci na kávičku !!! Upraveno Leden 15, 200916 r od Paolo.007
Leden 15, 200916 r sejda: jj, ale to víš někdo to dělat musí, jinak by na celém fóru byl atomovej bordel. A já to snesu naprosto v pohodě, když si tu na mě někdo zanadává
Leden 15, 200916 r Autor Taky to snasim fpohode je mne preci 16 nemam se za co stydet Upraveno Leden 15, 200916 r od Petřik
Leden 15, 200916 r sejda: jj, ale to víš někdo to dělat musí, jinak by na celém fóru byl atomovej bordel. A já to snesu naprosto v pohodě, když si tu na mě někdo zanadává No to víš,úspěch ti nikdo neodpustí ..................jako v životě něco pro a něco proti.
Leden 15, 200916 r Autor Ty se raději uč a nezevluj po netu Sejdi vsak neboj Ucim se ucim se Abych jednou mel taky tak krasny auto jako mae vy a tatka
Leden 15, 200916 r Koukám, že bobík se naváži do všech Hlavě že se mu furt něco nelíbí a koupí si fabku a navíc 1.4. To mluví za vše Nechci pomlouvat fabii, ale je to jen hračka. Nejede to, žere to a je to malý a kvalita materiálů je taky hrozná. Prostě auto max. pro ženskou nebo do firmy jako služební tak já už pár majitelům Supa ukázal,že i Fábie se umí rozjet a ujet jim Upraveno Leden 15, 200916 r od jirka3
Leden 15, 200916 r Autor Jiriku tvoje Rska byla krasna kam nakonec sla ?? Vis co on ma Luky vsechno velky ...Sup,Kola tak si mysli ze je i nejrychlejsi
Leden 17, 200916 r Už se tady bojím napsat Sejdovi, že za 3 hodinky stavím v práci na kávičku !!! To já jsem NIKDY "BOBIKY" neměl, ted zjištuji že ani nemám ... RÁD... Opravdu nadávat nemá cenu, každý mozkový "PRASEČKÁŘ" se svým jednáním VYSPECIFIKUJE SÁM... a sám zústane.... ( NĚCO JAKO SMRADLAVÁ BRAMBORA ) ... a k Sejdovi na "koffí" - Upřímně se těším ! Už aby byl srazík, léto, pokec, pohoda ! Rychlé přečkání zmrzlých týdnů, pánové ! Ahoj, SUPíci !
Leden 17, 200916 r Zdar chlapi,dávám vám tu jeden odkaz z netu.Jedná se o chip tuning.Záměrně to dávám sem,protože tady to asi být může.Pokud ne tak mě Jirko omluv a řekni kde stím. http://www.sportmotor.cz/ABCtuning.pdf Je to velmi zajímavý článek.Jsem zvědav na vaše reakce.
Leden 18, 200916 r ahoj,Vicky.Ten článek sem si přečetl a to i když o chipu neuvažuju.Je to dost zajímavě popsaný a takovým firmám bych na to sebral povolení a dal je na black list.Je to kurvárna jen z lidí tahat prašule a to bych se ani nedivil kdyby ty rádoby odborníci tě po jejich zákroku odrovnali řídicí jednotku. Jo dneska si člověk musí dávat pozor a hlídat si peněženku,jinak takovýhle šmejdi tě oberou i o trenky a pujdeš domů nahej.
Leden 18, 200916 r Jiriku tvoje Rska byla krasna kam nakonec sla ??Vis co on ma Luky vsechno velky ...Sup,Kola tak si mysli ze je i nejrychlejsi Tak holka od pátku jezdí u Českých Budějovic
Leden 18, 200916 r To já jsem NIKDY "BOBIKY" neměl, ted zjištuji že ani nemám ... RÁD...Opravdu nadávat nemá cenu, každý mozkový "PRASEČKÁŘ" se svým jednáním VYSPECIFIKUJE SÁM... a sám zústane.... ( NĚCO JAKO SMRADLAVÁ BRAMBORA ) ... a k Sejdovi na "koffí" - Upřímně se těším ! Už aby byl srazík, léto, pokec, pohoda ! Rychlé přečkání zmrzlých týdnů, pánové ! Ahoj, SUPíci ! to víž, že ano milouši
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.