Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Brý večír fšem! Ládíku, já vstávat v půl pátý tak to je moje smrt! Vůbec Ti to nezávidím. Taky se jdu ještě podívat zda jsou tam ještě nějaké nové fotky. Jinak Péťe poděkuj za recept, já jsem včera sbalil tu naši tašku a doma jsme zjistili, že tam byly nějaké buřty, které nebyly naše, tak se tímto omlouváme, ale ten salát z nich je dobrej, i když já moc nemůžu, jen tak na košt!:smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěknou středu všem :) Martine, protože by nám potom zevšedněly, ale jinak naprostý souhlas! Opravdu byl Vranov jedničkovej :palec2: , ale myslím, že byly všechny srazy "Superb clubu" jedničkové. Prostě jsme dobrá "banda" a musíme se snažit, aby nám to šlo! :smich: Jinak jsem rád, že i "mlaďoši" perfektně zapadli, jsou to sympatičtí kluci. Víťovi a Ríšovi patří velikánské poděkování a pokud vím, tak už pracují na podzimním Vranově!:palec2::smich: Takže se už všichni můžeme těšit a věřit, že to opět vyjde na :palec2: , já slibuju, že Hexe bude opět při nás!:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobré ráno pánové, zdravím při středě. :)

Když jsme při tom chválení, je taky potřeba pochválit Karla za výběr restaurace. Zkušenosti hospodského se holt nezapřou. :palec2:

Jinak pro informaci, na podzimním srazu se skutečně už pracuje a prověřuje se možnost udělat sraz 17. - 18. září zase na Vranovské pláži. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobré poledne pánové,

tak jsem teď šel z obědu a zasmutnil jsem, že jsem nemohl mít nějakou tu dobrotu jako byla na srazu :help: .

to Lanny: No když se tak zhoršilo to počasí před srazem, tak už jsem myslel, že to ani Hexe nezachrání a ona fakt nezklamala....jak jsi říkal, tak to vyšlo :palec2:

Jinak je supr, že už se další sraz plánuje teď...aspoň se o něm dozví více lidí a třeba se sejdeme v ještě hojnějším počtu. :skoda:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, díky, to víš, na moji milou Hexe je spoleh, jak jste všichni mohli posoudit. :smich: Jinak, ač držím tu odtučňovací kůru, tak na dobrotu od Bazalů, bych se určitě nechal opět zlákat a vůbec se Ti nedivím! Bašta u nich byla skutečně jedničková :palec2: Je nádherný skoroletní podvečer a v bazénu mám 26° a tak se půjdu prvně letos smočit, jestli mne z toho neklepne lol:p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ulej si za panaka skotskej, ze vraj to roztahuje zily :).

... jako bych Tě slyšel,a nebyl jen jeden a Hexe mi už nadává, že prý budu zase "vožralej"!!!:smich: :smich: :smich:Jo, a jinak to mám předepsané od pánů doktorů!!!:palec2:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kamaradi,dnesni den nestal za nic.Navazel sem z lomu na stavbu a uz dopoledne me pocukavalo ve volantu,myslel sem,ze to asi odchazi lozisko.Postupne to zesilovalo tak me to odpoledne nedalo a rozebral sem to na stavbe.Behem dne sem najel 280 km a asi pri me stali vsichni svati,utrhlo se me oblozeni z pakny na pravem prednim kole.nyty jak kdyz je useka,melo se to nekam sprajcnout,tak bych to asi vyvalel nekde mimo cestu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando,

tak přeci, aspoň po ránu trochu veselo. To bude asi tím, že už je pátek a je před náma víkend. :D

Docela se těším. Budu dobíjet baterky po minulém, náročném a super.b víkendu. Je to potřeba. :kol-131:

Tak si to pěkně užijte.

P.S. příští týden jsou Chabry, pojede někdo?

Editováno: , autor: riba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...