Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Kamarádi,tak sem konečně od minulího týdne začal zase pracovat a s časem to vypadá hodně mizerně.Víkend sem ztrávil v německu,když sem se vracel z mokrýho dánska a dnes sem doma,pač rakušáci maji dnes svátek.ráno vyrazím ve tři a vyvezu i Péťuli,aby mě na cestách nebylo smutno.

Martinovi držím palce ať se z toho dostane bez komplikací a určitě už se na něj všichni těšíme až nás bude zásobovat vtípkama,on sám určitě by potřeboval povzbudit.

Mějte se fajn a omluvte moji menší návštěvnost hospody.Vše se budu snažit dohánět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkné pozdravení při pondělku všem! Koukám, že v poslední době je snad ve zdejší hospodě vyhlášen "SUCHÝ ZÁKON, ČI CO "?

Konečně se po dlouhé době ozval i Johan Peny - omluva Ládi je pochopitelná, ale my ostatní nějak v poslední době skutečně zaostáváme!? I naše drahá "RIBIČKA" už pomalu snad ani neví, že nějaká Supí hospůdka existuje, že by přesedlal na nějakou vyšší skupinu?

Martinovi35, doktoři ve středu opět něco dělali s rukou - snad vyndavali šrouby? Jinak už alespoň sedí a snad už to půjde vše lépe a rychleji! Psala mi to Aneta, tak mu jistě všichni přejeme, aby se z toho už co nejdříve dostal a hlavně, aby\ byl bez následků!

Jinak už jistě máme všichni přezuto, i já jsem to dnes ráno zuvládnul, tak teď určitě dlouho to na zimáky nebude - to je zákon schválnosti! :smich:

Tak bando, mějte se všichni moc fajn a koukejte svojí hospůdku více podpořit, aby nezela prázdnotou! -_-:gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdáááár !!! :):):) Ahoj zdravím všechny !!!! Předem děkkuji Všem za psychickou podporu zde na foru, Aneta mi všechno předávala, hlavně Karlovi za telefonát který mě moc potěšil. Jinak mě dnes po měsíci pustily z nemocnice domů do domácího léčení, chodím o berlích a v ruce mám voperovanou kovovou dlahu a bude tam asi 3 měsíce. Můj pád ze žebříku asi ze 3 metrů na beton měl za následek zlomeninu pánve a otevřenou zlomeninu zápěstí , ruku jsem měl zkroucenou jak paragraf. Ťukám do klávesnice pouze levačkou, tak snad tu nebude moc chyb. Co víc no, mějte se všichni moc fajn a dávejte na sebe pozor !!! ;) Jo a samozřejmě Karle všechno nej nej k svátku , at se ti splní všechno co si přeješ !!!!

Editováno: , autor: Martin35
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak předně vítám Martina zpět mezi SUPÍ BANDOU a jsem moc rád, že už může alespoň tou levačkou nám něco naťukat :smich:

Jinak díky za přání ke svátku, už jsem se z toho mírného :w00t1: opití probral a čekalo mne milé překvapení v podobě řádek Martina!

Martine držíme i nadále palce, aby jsi se už brzy dal dokupy a nabyl jsi opět plného elánu a zdraví! :palec:

Všem pěkný zbytek víkendu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar všichni, no Martine vítej. Jsem rád, že už jso doma a v pořádku. Se furt nemůžu zorientovat - celkem velká změna.

V pátek jsem před barákem rozdělával zámek kufru. Chystal jsem se pryč, zabouchl kufr a ten se odrazil a pootevřel. Po chvilce bádání jsem se ho dal vydolovat. Praskl plast který je na západce a zapadl do pružinky, která přitláčí tu západu takže zůstával furt odemčený. Takže prácička na 2 hodiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po delší době zdravím Supí fellaz a jsem rád, že už čtu příspěvky od Martina! S Tvým návratem to tu opět ožilo.. Tuší někdo proč se zas měnilo forum? Náš admin? Jsem pro to staré schéma, tohle je nepřehledné, celkově dost na pytel. Taky koukám, že jsem snad jediný, kdo ještě jezdí na letníchkol-31.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando, jsem tu a všechny vás zdravím a Martina obzvlášť. gunners3.gif

Nějak nestíhám, ale sleduju co se tady děje . kol-83.gif Přezuto už taky mám a byl jsem šikovnej. Zadek jsem dělal dvakrát, protože jsem na svojí straně nechtěl mít škrábnutej disk a neuvědomil jsem si, že je tam daná na gumě rotace kol. Předek by jel dopředu a zadkem bych couval. doh.gif_icon_smich.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak koukám, že naše "RIBA - RIBIČKA" občas potřebuje pošťouchnout, aby trefil do té naší Supí hospody biggrin.png !Ríšo, to jsi při tom prohazování kol určitě myslel na nějakou "babu", no hlavně, že jsi na to včas přišel! Co kdyby jsi roztrhnul Tvého SUPA vejpůl? rolleyes.gif Tak koukej svoji návštěvu v hospůdce lépe odpresentovat - vždy jsi to uměl perfektně a bez Tvých průpovídek je pak smutno!kol-47.gif

To Lamm: Wilo, měl jsem zmeškanej dnes ráno Tvůj hovor a pak jsem Ti volal a nic!? Dej vědět a také máš nějak moc neomluvených absencí, Ty tu hospodu navštěvuješ, jak kdyby jsi byl baba v přechodu? sad.png

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kol-43.gif Je to hrůza co ty nové stránky dělají, místo smajlíků si to tam píše nějaké šifry, celkově z toho začínám být tumpachovej a to nemluvím o době načtení, prostě děs!!! Co říkáte Vy, bando SUPí????

Tak teď, když jsem tam dal jen jednoho na začátek, tak se zobrazil normálně a jinak ten můj předcházející příspěvek jsem sem vkládal někdy kolem 16:30 hod. a naskočil s těma chybama až v podstatě nyní!!!kol-46.gif

Tak jsem s tím mým předešlým příspěvkem trochu pohrál a editoval jsem jej tím, že jsem všechny ty nesmysly vymazal a dal tam nové smajlíky a najednou to normálně funguje, holt to nějaký čas asi bude trvat, než se t vše " usadí", no uvidíme, řekl slepej a pos.al se z toho!!!kol-34.gif

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec lidi.

Český ministr dopravy se zastavil na návštěvě u svého německého kolegy.

Vidí, že má v garáži Ferrari a Lamborginhi, má velkou vilu, všude luxus...

Čech se diví jak může takto žít, odkud má tolik peněz. Německý ministr říká:

"No to máš tak, vidíš tam tu dálnici?"

"Vidím."

... "Tak měla být široká 20 metrů, ale stáhl jsem ji na 19 m. No a z toho, co jsem ušetřil, si takto žiji."

Po roce přijede německý ministr do Čech a vidí zámek místo vily, kolem rozlehlý park, helikoptéru. Udiveně se ho ptá, jak vydělal tolik peněz.

"No, to máš tak, vidíš tu dálnici?"

"Nevidím."

"No vidíš!" kol-28.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...