Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

to je humáč co je venku.30 čísel sněhu za necelých 20 hodin.Balamunti od údržby na cestách vidět nejsou.Musel jsem v tom hnusu dneska absolvovat cca 100km a byll to teda zážitek.Tak jsem si oddechl když jsem večer zajížděl ke garáži.Ale zakřikl jsem to a asi 10m od garáže jsem zapadl a sedl si na břicho.No nakonec asi po půl hodině práce se povedlo a já úspěšně zaparkoval v garáži.Už nevyjedu dokud tam ta bílá sračka bude.

Opatrujte se kamarádi a veselé velikonoce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vidím, že jste si všichni požehnaně užili velikonoční vánoce, zvláště na tom severovýchodě! :kol-32:

 

Víťo, koukám, že jsi si asi pořídil pár koníků a sáně. Vůbec Ti to nezávidím, ale hlavně, že se podařilo. No ta prognósa není nic moc a můžu Tě ubezpečit, že i když tady u nás ta bílá sr.čka není, tak je to taky fuj tajblík!

 

Fšem pěkný začátek zkráceného pr. týdne! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Johane, asi se dneska nesklouzneš, alespoň tam u Vás. Jak jsem koukal ráno na bednu, tak to zase odnášejí ti severomoraváci, vůbec jim to nezávidím, už je toho opravdu dost i tady! Už by konečně to svítíčko mohlo vylézt, aby jsme přezuli a vyblejskali ty naše SUPÍKY! :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to, že ten rok 2013 bude nejspíš pěkně pomatený :/ Na Velikonoce se staví sněhuláci a sněhoví zajíci a na Vánoce se budem opalovat ne? :D Jaro se přeskočí a bude hned léto a beztak nebude ani žádný podzim :D 

 

Všem šťastnou cestu a hlavně opatrnou ;) No a vy tam na severu nejvíc opatrnosti a ať nepotkáte magory na cestách ;)

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď už to víme, ale Ty jsi asi přesedlal na :scooter: , že to tady vždycky jen prolítneš a dost! A to nemluvím o dříve hojných vtipech i s obrázky, teď už jen papiňák :doh Měl by jsi se polepšit a taky něco písnout o sobě, pomalu ani nevíme jak žiješ! -_-  :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víťo, tak už se pěkně procházíš po výstavišti, nějaké to orosené  :kol-35:  už asi taky proběhlo a tak mohu jen tiše závidět. Ale ani ne, za chvilku si dám taky, dnes jsem odmítl dělat kočího! Dej později "referát" o Brnu, co tam bylo zajímavého? :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...