Laam Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 A takhle se, vážení, dělá business! Otec: Chci, aby sis vzal za ženu dívku, kterou ti vyberu! Syn: Ne. Otec: Je to dcera Billa Gatese. Syn: V tom případě ano! Otec přijde za Billem Gatesem. Otec:Chci, aby si vaše dcera vzala mého syna! Bill:Ne Otec: Syn je viceprezident světové banky! Bill: V tom případě ano! Otec přijde za prezidentem světové banky. Otec: Chci aby ste zaměstnali mého syna jako viceprezidenta! Prezident:Ne Otec:Je to zeť Billa Gatese! Prezident:V tom případě ano! A takhle se, vážení, dělá business! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 To Riba: Ríšo, máš svatou pravdu, že elektrika je svinstvo! Jára zapracoval, ale stejně pořád nevím zda je vše O.K., když byl u mne v ponděli, tak strašně lilo a já mám v garáži málo místa, no nic uvidíme, zatím jezdím a snad to bude O.K.??? Jinak nám nezbývá než doufat, že to hnusné počasí se vyřádí tento týden, případně může ještě z počátku příštího, ale od středy už musí krásně svítit, aby víkend jsme měli pěkně prohřátej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Ale že se nám to rozjelo, když to vyjde čtyři nové kousky na srazu, by byly fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Dobrý večer, i v tak tragický den pro česko a slovensko, a další hokejové země :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 bohuzel aj taketo smutne veci sa stavaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Kua ani nemluv.Jsem na to čuměl jak pero.Neuvěřitelné.Stejně neuvěřitelné jako kdysi Hlinka když se zabil v autě.Obrovská tragédie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Je to vždy tragédie, ale u sportovců a tak úspěšných, je to ještě větší! Ty kraksny co lítaj na těch vnitrostátních ruskejch linkách, to je něco strašnýho! ČEST JEJICH PAMÁTCE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Připojuji se ke Karlovi. Je to strašná tragédie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 A hlavně, v jakým autě se zabil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Je to smutné! Já bych do toho letadla nevlezl a ani s ním neletěl. Nevíte JAK vzlétne, JAK poletí a natož JAK přistane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Je to velmi smutné ale jeden můj kolega který kdysi pracoval v Rusku , tak řikal že ti piloti tam jsou furt ožralí. Tak nevim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Martine, pomalu je lepší se ptát, kdo v Rusku není ve službě ožralý!? Je to tam hrůza hrůzoucí a těch kluků bude věčná škoda a co ty jejich děti a manželky, či skoro manželka! Je to strašný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 kamaradi doufam,ze to pekne pocasi vydrzi i na pristi vikend a sraz si pekne uzijem.uz se na vas vsechny tesime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Úspěšný začátek pracovního týdne Vám všem kamarádi.Tak už jen necelých 6 dní a je to tady.Já ještě dneska nebo zítra vyměním olej a dokončím čištění a pak snad bude klid.Tak se opatrujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 No Víťo, já taky musím pomalu začít debordelizovat auto, jak z venku tak hlavně zevnitř ! Jen ať vynde počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Marťas na jaře to bylo půl napůl stím počasím a taky to šlo.myslím že nás to nijak neohrozí ikdyž samozřejmě by bylo líp kdyby bylo hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 nu debordelizovat supa mám v plánu až v pátek odpoledne,doufám,že počasí mě to nepřekazí,protože takle jet na sraz fakt nemůžu.Mám to jako stavební dopravník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 (editace) tááák kucí, kdo bude první s fotkama, nemůžeme se s Romankou dočkat! To nikdo z těch, co nebyli přes noc nefotil? No holt si ještě chvilku budeme muset počkat Editováno: 18. Září 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Poslanci se shodli na podobě důchodové reformy. Od roku 2013 mohou důchodci přecházet silnici na červenou a od roku 2015 to budou mít povinné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 V letadle z Irska se octli vedle sebe mladá žena a kněz. Po nějaké chvíli se žena odvážila kněze oslovit: "Otče, mohu vás poprosit o laskavost?" "Ale jistě, dcero. Co pro vás mohu udělat?" "No... víte, koupila jsem mamince k narozeninám drahý vysoušeč vlasů, prostě fén. Je ještě v krabici, nevybalený. A beznadějně přesahuje limit osvobozený od cla. Takže oni mi jej určitě seberou. Mohl byste jej pronést prohlídkou? Třeba pod svým šatem?" "Ach, dcero... rád vám pomohu. Ale varuji vás: nebudu lhát!" "Ale s vaší poctivou tváří, otče... nikdo se vás na nic ani nezeptá!" Ujednáno. Po přistání došli k pultu, kněz před ženou. A už zaznělo: "Otče, máte něco k proclení?" "Od temene své hlavy až po pás nic..." To je ale divná odpověď, řekl si celník - tak se zeptá znovu: "A co máte k proclení od pasu po podlahu?" "Nu... úžasný přístroj, určený k tomu, aby dělal radost ženám... zatím však nepoužitý!" "Kristepane! Běžte, otče... Další!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Zdravím bando, doufám,že Vám sraz dopadl podle představ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Také vřelé pozdravení při pondělku a pěkné zažití zážitků ze srazu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Ahoj chlapí, jak to jede při pondělku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 No při pondělku to moc nejede.U nás od rána chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Ahoj bando. V pondělí jsem vyrážel na Slovensko, do Velkého Mederu. Je to tady paráda. Když jsem dorazil, bylo 23 stupňů a nádherné počasí. Dneska je to ale na ho… Chčije a chčije. Snad se to ještě na chvíli vybere. Mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.