Září 6, 201114 r A takhle se, vážení, dělá business! Otec: Chci, aby sis vzal za ženu dívku, kterou ti vyberu! Syn: Ne. Otec: Je to dcera Billa Gatese. Syn: V tom případě ano! Otec přijde za Billem Gatesem. Otec:Chci, aby si vaše dcera vzala mého syna! Bill:Ne Otec: Syn je viceprezident světové banky! Bill: V tom případě ano! Otec přijde za prezidentem světové banky. Otec: Chci aby ste zaměstnali mého syna jako viceprezidenta! Prezident:Ne Otec:Je to zeť Billa Gatese! Prezident:V tom případě ano! A takhle se, vážení, dělá business!
Září 7, 201114 r To Riba: Ríšo, máš svatou pravdu, že elektrika je svinstvo! Jára zapracoval, ale stejně pořád nevím zda je vše O.K., když byl u mne v ponděli, tak strašně lilo a já mám v garáži málo místa, no nic uvidíme, zatím jezdím a snad to bude O.K.??? Jinak nám nezbývá než doufat, že to hnusné počasí se vyřádí tento týden, případně může ještě z počátku příštího, ale od středy už musí krásně svítit, aby víkend jsme měli pěkně prohřátej!
Září 7, 201114 r Kua ani nemluv.Jsem na to čuměl jak pero.Neuvěřitelné.Stejně neuvěřitelné jako kdysi Hlinka když se zabil v autě.Obrovská tragédie.
Září 8, 201114 r Je to vždy tragédie, ale u sportovců a tak úspěšných, je to ještě větší! Ty kraksny co lítaj na těch vnitrostátních ruskejch linkách, to je něco strašnýho! ČEST JEJICH PAMÁTCE !
Září 8, 201114 r Je to smutné! Já bych do toho letadla nevlezl a ani s ním neletěl. Nevíte JAK vzlétne, JAK poletí a natož JAK přistane.
Září 8, 201114 r Je to velmi smutné ale jeden můj kolega který kdysi pracoval v Rusku , tak řikal že ti piloti tam jsou furt ožralí. Tak nevim no...
Září 8, 201114 r Martine, pomalu je lepší se ptát, kdo v Rusku není ve službě ožralý!? Je to tam hrůza hrůzoucí a těch kluků bude věčná škoda a co ty jejich děti a manželky, či skoro manželka! Je to strašný!
Září 11, 201113 r kamaradi doufam,ze to pekne pocasi vydrzi i na pristi vikend a sraz si pekne uzijem.uz se na vas vsechny tesime.
Září 12, 201113 r Úspěšný začátek pracovního týdne Vám všem kamarádi.Tak už jen necelých 6 dní a je to tady.Já ještě dneska nebo zítra vyměním olej a dokončím čištění a pak snad bude klid.Tak se opatrujte.
Září 12, 201113 r No Víťo, já taky musím pomalu začít debordelizovat auto, jak z venku tak hlavně zevnitř ! Jen ať vynde počasí...
Září 12, 201113 r Marťas na jaře to bylo půl napůl stím počasím a taky to šlo.myslím že nás to nijak neohrozí ikdyž samozřejmě by bylo líp kdyby bylo hezky
Září 14, 201113 r nu debordelizovat supa mám v plánu až v pátek odpoledne,doufám,že počasí mě to nepřekazí,protože takle jet na sraz fakt nemůžu.Mám to jako stavební dopravník.
Září 18, 201113 r tááák kucí, kdo bude první s fotkama, nemůžeme se s Romankou dočkat! To nikdo z těch, co nebyli přes noc nefotil? No holt si ještě chvilku budeme muset počkat Upraveno Září 18, 201113 r od Lanny
Září 18, 201113 r Poslanci se shodli na podobě důchodové reformy. Od roku 2013 mohou důchodci přecházet silnici na červenou a od roku 2015 to budou mít povinné...
Září 18, 201113 r V letadle z Irska se octli vedle sebe mladá žena a kněz. Po nějaké chvíli se žena odvážila kněze oslovit: "Otče, mohu vás poprosit o laskavost?" "Ale jistě, dcero. Co pro vás mohu udělat?" "No... víte, koupila jsem mamince k narozeninám drahý vysoušeč vlasů, prostě fén. Je ještě v krabici, nevybalený. A beznadějně přesahuje limit osvobozený od cla. Takže oni mi jej určitě seberou. Mohl byste jej pronést prohlídkou? Třeba pod svým šatem?" "Ach, dcero... rád vám pomohu. Ale varuji vás: nebudu lhát!" "Ale s vaší poctivou tváří, otče... nikdo se vás na nic ani nezeptá!" Ujednáno. Po přistání došli k pultu, kněz před ženou. A už zaznělo: "Otče, máte něco k proclení?" "Od temene své hlavy až po pás nic..." To je ale divná odpověď, řekl si celník - tak se zeptá znovu: "A co máte k proclení od pasu po podlahu?" "Nu... úžasný přístroj, určený k tomu, aby dělal radost ženám... zatím však nepoužitý!" "Kristepane! Běžte, otče... Další!"
Září 20, 201113 r Ahoj bando. V pondělí jsem vyrážel na Slovensko, do Velkého Mederu. Je to tady paráda. Když jsem dorazil, bylo 23 stupňů a nádherné počasí. Dneska je to ale na ho… Chčije a chčije. Snad se to ještě na chvíli vybere. Mějte se.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.