f.andrys Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Ahoj všichni, co takhle srázek v Olomouci...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Může bejt. Třeba jako minule u Olympie, příp. Globus. Ale chtělo by to udělat spicha co nejdřív, než začne býti kosa i přes den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Rad se pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Pokud nebude mladej hrát tak i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Ale jak pise Milan chtelo by to nejakej blizsi termin a vyuzit toho ze je venku skoro 20° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jasně pánové myslím že globus zadní řada parkoviště by nemusela být špatná. jsem pro skoro kdykoli. tak nějakej návrh termínu? montas: doufám že nebude. jinak hned včera jsem složil model.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) Tak co treba pristi vikend ? 15 / 16.11 ? Mam dlouhy vikend a je to po vyplate Editováno: 3. Listopad 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jo klidně může být to bych si čas snad udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Ahojte! taky bych se zucastnil...doufam ze bude nas vic...mam to docela dalku,tak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 To by asi šlo, mladej by měl hrát v Olmiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Dandiel jooo jasně.. každej je víítán.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Tak jo.Nejake pripadne dalsi navrhy terminu ? Pokud by to melo byt ten pristi vikend tak sobota nebo nedele ? At mame aspon neco konkretniho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 tak aby sme se někam pohnuly co říkáte na neděli 14:00..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 tak jo v neděli jsem tam jako na koni... mám to "jenom" 324 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) Souhlasim.Tesim se na Vas Doufam teda Vorlajz ze si to nerozmyslis a ukazes se Editováno: 4. Listopad 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) nic neslibuju, ale mozna nebudu mit v nedeli co delat a do Olmiku to mam tak max. hodku. Muze nekdo dat link na mapy nebo primo GPS souradnice? kdo s VAGem a kabelem na OII asi ne ze ? Treba Vaša ? Editováno: 4. Listopad 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) TAkže pánové aby se nám to nějak pohnulo, tak neděle 14:00 u Globusu GPS souřadnice Loc: 49°36'32.373"N, 17°12'8.952"E sjezd z dálnice od Mohelnice. odkaz na mapy cz. http://www.mapy.cz/#x=139533824@y=13430323...79077_149718913 poslední řada. parkoviště. Editováno: 4. Listopad 2008, autor: f.andrys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Loc: 49°36'32.373"N, 17°12'8.952"E Jak dlouho tam te globus stoji, ja jen ze ty souradnice ukazujou kamsi na louku. Nema to byt spis tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Jj, to je ono . Frantu to prostě už podle avataru táhne na louku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 ty jo kluci... já bych přijel, žejo... ale 650 km na otočku? ty woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) Ze bych taky dojel?! To je uz tuhle nedeli? Z Jeseniku to mam slabou hodku a pul, ale vic by mi to vyhovovalo v sobotu, bo tam jedu na zkusebni jizdu se SII 1.8 TSI a v nedelu jet znova no nevim, uvidim... Editováno: 4. Listopad 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Vorlajz : Vždyť to máš jen 60l beneli Marios :Víkend je to až příští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 to ne... viděl bych to tak na 48 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Zpátky pojedeš na odtahovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Marios :Víkend je to až příští Aha tak to jsem zasklil, no tak to nic, to budu sedet nekde v restauraci v Turnove, nalivat se vodou abych vystrizlivel a mohl ridit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.