Luďan Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 no u mě teď neprší, jen chvílema a jemně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 tady se vypřšelo...je po dešti...mokro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 tady taky tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 tady taky tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 U nas je pekne hnusne :-D, neprehodime srazik na nejaky jiny peknejsi den :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Urcite jo v takovem pocasi to nema cenu, a pochybuju ze se to zlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 No dnes ma byt destivo celej den.. Prad 15 min. tu bylo tak zatazeno ze jsem mylsel ze je vecer, odvolal jsem tedy kamosa Boba ze to nema cenu. Tet uz se zase pomalu vyjasnuje ale stejne nevime co bude za hodku. Ja bych se na to vyprdl a nechal to az bude pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Bruno : souhlas :)ja se radsi pojedu nekam do Aqua parku vykoupat a vyhrat do sauny .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Já myslím že by to za zkoušku stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 no tady u mě je světlá obloha...u mě by pršet nemělo...záleží jak je to vedle v oumolócu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 U měje krásně a vypadá to že to chce vydržet tak držím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 já když se dívam na počasí na www.medard-online.cz, který používáme i na stavbě tak dneska až do večera je čistá obloha...takž nevim..je to na Vás..chtělo by to konkrétní info od Milana nebo lukyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ja to pro dnesek vzdavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Nevím jak Bruno, ale já nikam nejedu...... to počasí je humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 No já bych i jel, nemáte tam někde nějaký garáže kdyby moc chcalo? Něco jako v Ostravě shopping nebo futurum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tak to nevidím dobře se srazem. Já bych ale jel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Je úplně jedno kde, Hranice, Olomouc, Přerov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ja vazne netusim...Vypada to celkem slusne, akorat jsou louze a more cesty. Moc se mi nechce verit ze nebude chcat. Vazne bych to nechal na priste az bude i sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 čím víc lidí odpadá tím lepší počasí tu mám.... :smich: už mi tu svítí slunko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tak jinak, kdo by jel? Já bych to riskl, v nejhorším projedu 300 za naftu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tak tak JEL bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 kdo dál? Funesi jedeš se mnou, doufám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 jestli budeme tři tak dojedte ke me na servis dáme řeč tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Vaněk: Není problém, jedem s funesem jsme jedno auto Chce to aspoň 4-5 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tady u Hranic na Moravě právě svítí sluníčko :-) je mokro,ale pršet určitě už nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.