Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 nevypadá to zle a ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Uz jsem si aj ten akvapark prohledl. Zrovna rikam manzelce ze bych tam nesel predvadet muj pupek... Navic se mi to tam v te rastaurcce zda takove noblesnejsi a tam by Ludan nemoh delat burdel na stole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 to je pravda Guláš a 4 knedle, jaa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 a zelvi polevku co? A pivo nebo zdechnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 přesně taak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 nevypadá to zle a ceny? Nevím, platila to firma , ale před 3 roky jsem tam měl svatbu, si myslím, že ceny jsou normál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 jo svatbu a že nás nikdo nepozval Musíme zase něco brzy vymyslet Kdy???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Tak to nějak naplanujem, bude fajn :-). Chce to ale sehant takovou obyčejnou hospodu a ne nějaký 5ti hvězdičkový hotel :-D Ten centrál je celkem nezvyk, ale je to naprosto dokonalá funkce, se divím, že není aktivovaná z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 znám jednu, mají tam dobrý placky special Taky to nejde sníst, ale ne všichni to mají rádi. Je to kousek od Čeladné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 To je vždycky nejlepší jak jeden sraz skončí a ještě ten den se začne plánovat další :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Tak to nějak naplanujem, bude fajn :-). Chce to ale sehant takovou obyčejnou hospodu a ne nějaký 5ti hvězdičkový hotel :-D Ten centrál je celkem nezvyk, ale je to naprosto dokonalá funkce, se divím, že není aktivovaná z výroby Byl jsem nejaky cas v USA na jihu, a tam se auta takto zamykala a kdyz by policajt zastavil auto a to nemelo zamcene dvere, to by byla pokuta. Tam je to prave kvuli kriminalite tak udelane aby byla osadky vozu v bezpeci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Nebo si muzeme vyrazit nekam na kraj Slovenska a dat si prave halusky...mam docela rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 no srazy jsou třeba, vo tom to jee Je třeba pokecat a dát hlavy dohromady, ten ví tohle, ten tohle, ten umí tohle a ten zase tohle, ten sežene tohle, tenn zase tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Jeden sežene hydroštely, druhý písty a třetí to vymění :-D Každopádně bychom mohli srazovat častěji .-). Příští týden jedu za Vaňkem na návštěvu, takže mini sraz :-D Pokud byste někdo jel kolem Opavy, tak můžeme dát kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Jo jak rikas... Ten sežene tohle a ten sežere zase tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 a dohromady uděláme moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Nepresuneme se sem? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...202&st=1225 at si tohle tema nepopiseme hloupostma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Jeden sežene hydroštely, druhý písty a třetí to vymění :-D Každopádně bychom mohli srazovat častěji .-). Příští týden jedu za Vaňkem na návštěvu, takže mini sraz :-D Pokud byste někdo jel kolem Opavy, tak můžeme dát kafe. O.K. Dojeďte dáme řeč a přitom vyměníme doktorovy hydroštely. Co vy na to? Kafé dáte u mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Souhlas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 nevidím tu nikde omluvenky těch co nepřisli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 ale ja se omlouval příště to napravím...tak už sem někdo dejte pls ty fotky... -ja vím že cestou do Frýdku od Hranic je tak někde za Příborem mydlím nějaký motorest,je to dlouhá rovinka a pak jakokdyby křižovatka a takový prudký nájezd...je tam velké parkoviště a u něj motorest...nebyli ste tam někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 tebe jsem nemyslel, vím, že jsi se omlouval Ten motorest nevím který myslíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Máš namysli tento?? Loc: 49°39'20.677"N, 18°14'50.638"E o jiném nevím.. pak je ještě motorest u čendy na dálnici u lipníka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 jojo to je přesně on...tam sem kdysik stál a čekal na kamoše,bohužel jsem nestihl obejít ten motorest...a ani nevím co vevnitř mají a jaký ceny...jen jsem si zapamatoval to vcelku velký parkoviště:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Jmenuje se to Motorest Hroch... http://www.hrosi.net/ tam to není špatné.. celkem mi tam chutnalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.