Krtek6 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 a právě to je na tobě aby byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Tak ja bych to možná zařídil...ale nevím body...že a každej by mohl napsat svůj názor... -a kor,když už se tu bavíme spolu...můžeš mě s tím pomoc a je...a uděláme stoho mega aukcííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Tak co pánové, ten hnusnej sníh už slezl... V úterý jedu udělat rozvody, tak že můžem začít lítat, ne? Koncem Března už by se dalo někde pokecat, ne? Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Na seznamu píšou, že má zase nakypat. Jenom to ne kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Jo,jo.Koncem března bych taky konečně přijel.Už jsem dlouho nebyl na nějakém srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 předsednictvo strany se slítává pravidelně..naposled v Dolanech na oběd ...jenom ať už ten sníh táhne do páá..mám hodně práce malo peněz a žádny vychytávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Hele vážení ono je dneska teprve 2.3. a Vy chcete až koncem měsíce???? Měli bychom někoho určit, kdo se o to postará... Takže se přestaňte flákat a koukejte něco vymyslet. Omluvenky nepřijímám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) Taky si myslím, že koncem měsíce je to pozdě... i když říkají, že má být počasí ještě špatné, tak si myslím, že zase tak hrozné to už nebude... co tak třeba tento a nebo příští víkend? Editováno: 2. Březen 2010, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 To byla ale rychlá odpověď Dovolte mi, abych slečnu Mmisari jmenoval hlavní organizátorku srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Určitě bych se stavil .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Takže už jsme 3 Dále Krtek, takže vlastně 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Nevím, jeslti takové jmenování můžu přijmout :D ale tak dobře může být třeba sobota 13. a nebo neděle 14.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Já to tady domluvím, a pak zjistím, že Bruno nemá čas a nikam nepojedem :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) To byla ale rychlá odpověď Dovolte mi, abych slečnu Mmisari jmenoval hlavní organizátorku srazu ou...já jsem pro...aspon zas bude rekordní učast... VOTE FOR MMISARI do háje člověk než stačí odpovědět, tak je tu dalších X příspěvků Editováno: 2. Březen 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Myslím, ýe můžeš tatka z Tebe bude mít radost Není i tohle pozdě? Co tenhle víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) nedele by sla, idealne pristi tyden, ale je mozny uz i tento .-.) Kde to chcete usporadat ??? Editováno: 2. Březen 2010, autor: Dr. Zoidberg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 ale když to bude už tenhle víkend, tak se o tom nedozví moc lidí a tak nás tam nebude moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 ou...já jsem pro...aspon zas bude rekordní učast... VOTE FOR MMISARI do háje člověk než stačí odpovědět, tak je tu dalších X příspěvků díky za volební hlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 ale dozví, oni sem chodí. Není d§ležitá kvantita, ale kvalita no nemám pravdu krtku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 .-D Zkusime kolik lidi by prijelo tento vikend :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 nebylo by lepší nejdřív řešit KDE než KDY ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 kde je jedno, dneska už má kdejaký Krtek navigaciu , naťuikáš šísla a fičíš Bude to aspon překvapení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 a co ty Poděbrady v Olomouci? ale to je asi pro některé daleko, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 chtělo by to 2 místa, jedno na krásné počasí a druhé na déšť Ale myslím, že slečna Brunová dostala po otci plno dobrých genů a něco vymyslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 slečna Brunová :smich: no ale místo na déšť mě teda nenapadá :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.