Pajk85 Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 zdravím pánové, kolik to může být do Hranic z Prahy??? ...měl bych mít volno a třeba bude nálada se "trochu" projet, takže pokud bude odpovídající počasí a nálada nevylučuji že bych nedorazil... Tak o takové náladě jsem ještě neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 tak překecal jsem kamarada Petr.G co ma LaK octu takze dalsi na soupisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 jestli bude čas tak dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) Čus chlapci Koukám, že se nám tady seznam celkem rozšiřuje, skvěle Editováno: 17. Březen 2010, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 semnou ješte dojede jedno auto možna 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Se mnou taky dojede jeste jedno auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 no super to bude aspon partička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) Ty jo, máš na chlup stejný auto, myslím barvu a kola, jak moja. Jenom masku má origo. Editováno: 17. Březen 2010, autor: Olin porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) maš fotku ?? :-) Editováno: 17. Březen 2010, autor: Olin porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 JJ, to znam tez me nekdy veme rapl a jedu kam me napadne, hlavneat je duvod se poradne projet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 maš fotku ?? :-) Ještě nemá přezuto, pak Ti ji sem šupnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 (editace) Seznam doplnen. Presunuto na dalsi stranku. Editováno: 22. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Tak výlet na moravu příští týden se začína komplikovat ...pravděpodobně nedorazím, páč asi pojedu kupovat autíčko pro přítelkyní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 At si ho koupi sama a Ty dofrc. Nebo at holka pocka na dalsi vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 A já myslel,že hodíme to foto Lukyssku ale tak příště...auto už mám skoro nachystané,tak doufám,že se vše vydaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 ty máš auto nachystany a já nestačil zajet ani na myčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 A ja jsem si uz dnes vypucoval brzdice a nasadil konecne letnaky. Chtel jsem jeste voskovat kastli ale nejak nezbyl cas, tak to nalestim pred srazem v patek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 At si ho koupi sama a Ty dofrc. Nebo at holka pocka na dalsi vikend. sama? to asi neklapne, má týden starej řidičák, a aby si i vybrala sama auto(ojetinu)to nejde, v tom jí nenechám a čekat na další víkend se jí už nechce.... A já myslel,že hodíme to foto Lukyssku ale tak příště...auto už mám skoro nachystané,tak doufám,že se vše vydaří ...to jsem si myslel taky, že dáme foto, puvodně jsem měl být tento den sám doma, tak jsem si říkal, že se zabavím(penízky na palivo by se našli) a dojedu za váma, ale tak snad to klapne jindy, sezona je dlouhá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Tak pánové mohu se zůčastnit? Podívat se, co, kdo má co nainstalovaného,omrknout krasavce, snad mi i poradíte, když to nevyšlo začátkem března. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 No klidne prijed, uz jsi zapsany v seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 správně správně správně Bruno počasí by mohlo vyjít, koukal jsem na předpověď a celkem teplo, jen nějaký přeháňky, ale to bude v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 když nevyjde počasí tak Luďan doveze nějaky igelity a udělame si stan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Tím myslíš auta dát pod stan a my na dešti, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Doufejmě ,že se počasí vydaří a všechno půjde jak má....už se těším.....pánové...kurňa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) Editováno: 20. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.