libor.kratas Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Taky jsem se tesil na poradnou zranici. No snad nas nezklame hospoda u matesa, urcite tam nebude tak velka porce ale prej tam maji fajny gulas. Po dalnici nepojedeme, napadlo nas ze nekteri mozna nebudou mit dalnicku. Tak uvidime snad nezklame hospoda u matesa, no dalnični mam rocni ale SVK vic jezdim po slovenskych, a po českych skoro vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr David Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Sice mám golfíka,ale také se přijedu podívat,potřebuji něco poladit od TDIfuna,tak aspoň nemusím jezdit do Těšina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Ouuu nevypada dneska moc hezky jo a mozna prijede jeste semnou jedno auto.... O 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Kua prší doufám že se do odpoledne aspoň trochu vybere. To bude asi sraz na mokru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 odpoledne má být líp, stačí kdyz nebude pršet. V nejhorším půjdeme do hospody dříve. Myslím, že to bude i tak super sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 V hranicich prselo prez noc a tet neprsi, zda se ze to vse pomali osicha. Byla by to skoda rusit kdyz uz mame celkem solidni ucast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 no já bych teda prosil, aby už nepřšelo..včera jsem slavnostně umyl auto..a dneska to vypada, jak kdybych ho nemyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Aktualni pocasi v Hranicich: ...zatim bez deste a slunicko se snazi vyklubat na oblohu. Kdyz to tak pujde i nadale, odpoledne mame bezva pocasicko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 bruno připiš mě prosímte taky na seznam :-) sraz v Hranicích už nemužu propásnout jako minule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) no já bych teda prosil, aby už nepřšelo..včera jsem slavnostně umyl auto..a dneska to vypada, jak kdybych ho nemyl Krtek6: No myslim že nejsi sám Jo a Petríííík nepřijede musi do práce, a kamarad z O 2 si to rozmyslel blbe počasi a ted chrápe po noční ani boha ho nejde zbudit Editováno: 1. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Jaky pocasi??? Tady je slunecno a teplo. To mam opravdu rad kdyz si to nekdo na posledni chvilku rozmysli. Ale to se vzdy ocekava ze nekteri odpadnou a nejedou. U nekoho to je dokonce pravidlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Tak tady je pár fotek z dneška ale jen ty co jsem narychlo fotila mobilem. Ty co jsme pak s Brunem fotili normálně, se tady taky určitě za chvíli objeví Nejlepší je ta poslední fotka - tak to vypadá, když je Luďanovi v autě zima :palec2: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Myslim ze dnesni sraz se opravdu povedl a pocasi snad ani nemohlo byt lepsi...Doufam ze se mnou vsichni souhlasite? Zde par fotecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 kurde fajne- auta paradni. a fotky ze zranice nic?? radši co??.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 sraz byl super, jsem spokojený. Za 14 dáme repete, doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Souhlas s Luďanem. Jsem totiž zvědav na mega giga porce v Dolanech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Taky se pokusím za 14 dní dostavit, možná už i s chipem na 115kw Fotky supér, sem zvedavý na videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Co to tam je za veltřelce s fordem a hondou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Hmm tak to vypadalo opravdu na luxusni srazik .Moc pěkne fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Co to tam je za veltřelce s fordem a hondou?? Jaky vetrelci??? Sam jsi mel v garazi SUZUKI . Bylo to na zpestreni akce. A musim pochvalit obe auta a jejich vykon. Editováno: 2. Květen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 souhlasím, ty auta byli parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 obě auta byly super... Jen s panem Hondarem to teď budu mit těžké kdo má poslouchat, že mi ujel Jinak musím pochválit Bruna za perfetní přípravu, hlavně ty sprinty byly luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Hojte kluci tak srazík byl super jak jízda hlavně autička sprinty a večeře (pro někoho oběd nebo snídaně )třešničkou na dortu byly fakt Focus ST a Civic, no a chybu teda nemel Luďan a jeho nefunkční okno fotka z dalnice teda fakt luxusni momentka Bruno: Super srazík snad das odkazy na videa, ad je muzem dat na web... Editováno: 2. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Ja bych to tam uz hodil, nejak mi ale nefacha nero a tak musim dat nove aby jsem to moh trochu upravit a pak to hodim na net. Zatim jsem nemel dostatek casu. Jo a kdo jeste fotil , muze sem fotky taky nahazet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Jaky vetrelci??? Sam jsi mel v garazi SUZUKI . Bylo to na zpestreni akce. A musim pochvalit obe auta a jejich vykon. To bylo u babiny doma máme F1, O2, a passata (taky vw group ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.