bruno128 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Udelas si malej vylet a rovnou se tam nabastis....Urcite to nebyla posledni navsteva hostince v Dolanech, jeste budes mit dalsi prilezitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) Editováno: 16. Květen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 tak to je mazec za chvíli budes mit i povlečení takové pěkná fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Tak to jsi Luďo odhadl dobře, protože zrovna včera mamka říkala: "Škoda, že nemám aji takové povlečení." :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 No jdu se radeji kouknout, zda mi neprevlekli postel do barev ČR .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) Ludo, zrovna se hraje hokej , CH-ČR tak i takto se nekde fandi. Taky FANS TEAM :D bruno jen aby jsi neměl střechu auta v barvě ČR jak jsem taky viděl někde škoda že to nemuu najit dal bych sem fotku Editováno: 15. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 To fandění dnes moc nepomohlo :kol-73: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 To fandění dnes moc nepomohlo :kol-73: Asi ne Míšo, ale na to MS je to samé překvapení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 To máš pravdu, někdy se fakt nestíhám divit těm výsledkům, i co se ostatních zemí týká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 To máš pravdu, někdy se fakt nestíhám divit těm výsledkům, i co se ostatních zemí týká Oni prohráli!? :smich: Lepší to nesledovat... kanadu neporazí a lotyše se obávám že taky ne. 3x mistři svšta za sebou, olympijští vítězové a teď neumí projít skupinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Lotyše porazíme na 100 % A Kanadu, no myslím, že možná taky, ale asi to bude napínavé, holt ti Švycaři včera byli velcí soupeři :wallbash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Lotyše porazíme na 100 % A Kanadu, no myslím, že možná taky, ale asi to bude napínavé, holt ti Švycaři včera byli velcí soupeři :wallbash: Ok a když neporazíme kanadany a lotyše jo tak postoupime? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Když je oba porazíme, tak postoupíme a pokud s jedním z nich prohrajeme tak vypadáváme, prostě musíme porazit oba dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 No nechame se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 No snad to dobře dopadne a postoupime,musime pořadně držet palce :clap: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Já příště do obyváku pro štěstí kromě vlajky donesu snad aji svoje brusle a puk :smich: kdyby to tak pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Nemam Ti treba jeste koupit hokejku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 (editace) Asi opraším z mladí přilbu v barvach ČR a budu držet palce bruno: jasně že hokejku snad to stihneš koupit Editováno: 16. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Nechci Vam do toho kafrat, lepsi bybylo ale tuto debatu premistnit sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Jediné moje dvě fota ze včera. Z toho jídla se mi dělá ještě teď zle. Fakt krutá porce. Příště hranolky ne e. Ten hokej je taky zajímavej. Jsem zvědav na další průběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Bruno: jj, hokejku bych brala, to je úplně jasné Pajk: no já když vidím to jídlo, tak bych si dala znovu tu včerejší porci :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Já taky, ale příště zkusím jinou přílohu. Ještě teď vidím všude hranolky a to jsem jich snědl tak polovinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 To já taky, už včera jsem chtěla brambory ale neměli je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 ja chci takyyyyyyyy...... škoda že jsem nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Jediné moje dvě fota ze včera. Z toho jídla se mi dělá ještě teď zle. Fakt krutá porce. Příště hranolky ne e. Ten hokej je taky zajímavej. Jsem zvědav na další průběh. Při pohledu na ten talíř zažívám dejavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.