lukas513 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Takže já pojedu i na oběd. Volal jsem ještě dvou kamošům a Ti pojedou taky, jeden má Fábii 1.9Tdi a druhý má Octavii 1.8 T. Jestli Teda může být. Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 jasný...ber všechno co umí řidit....btw... Krtkovic jedou oba i do Dolan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 krtku zase ste nefasovaly stravenky ? nemas aj pro me lukas 513 : jasne ber všechno ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Jo pojedou i do Dolan tam to znám vaří tam perfektně. Doufám že nebudou v praci ale říkali že nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 hlavně moc nesnidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 (editace) Neboj znám to tam ........... poloviční porce nebo dětskou ta je tak akorát Editováno: 26. Září 2010, autor: lukas513 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 tak to je dobře že to znaš pojede tam spousta lidi co to nezna tak se zasmejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 tak to je dobře že to znaš pojede tam spousta lidi co to nezna tak se zasmejem To jo to bude srandy :smich: Takový tam už byli není problém a ......... nezvládli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 (editace) Tak OK, 2.10.2010 13:00hod. v Hranicich jako obvikle na parkovisti nakupniho centra. Ti co budou mit zajem dejte echo at objedname mista v Dlanech na kus žvance. Krtek 6+1...Dolany libor.kratas+1....Dolany Simír.... Dolany Drapek+1...Dolany Lukas513 + 2 ...Dolany Pepohlud+1...Dolany Kamca 50% Silverados+1 Petr.G ...Dolany Pája a Jakub-Skopalove 50 % Ludan....Dolany Bruno128...Dolany mmisari exSDI...Dolany Hoblik Verush Editováno: 30. Září 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Tak jsem zrovna volal do Dlan abychom si nedelali zbytecne iluze. Tak je to OK, budou mit otevreno apocitaji s nama. Jeste ke konci tydne musim upresnit pocet mist a hodinu. Kdyz by vsichni prijeli vcas na tech 13:00hod. do Hranic, muzeme hodku poklabosit a na 15:00hod bychom mohli byt v Dolanech. Souhlasite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 tak ja ještě napišu teda že kolem 14 odjezd do DOLAN ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 není to brzy? Kdyz bude hezky můžeme pokecat dele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 no mužeme jinak cesta do dolan je zavřena okolo peguotu aby jste věděly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 no mužeme jinak cesta do dolan je zavřena okolo peguotu aby jste věděly To je vlastně pravda tak se může jed Velká Bystřice - Bukovany - Droždín - Samotišky - Toveř - Dolany - Cíl To by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 no nevím jestli mám jezdit... Dneska jsem si byl kupovat nové rifle, poslední velikost byla 37, teď mám 40 a jsem rád, že jsem rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 ale jo Luďo pře vánoce si dáš předsevzetí jako každy rok no nepletu se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Noo tak jak čtu tak,má-li to být pro Laurinku poslední srazík (alespoň se mnou za volantem) tak to bude uctíhodný a důstojný závěr. :-) Pak už snad jedině příští rok s Audinkou Tak mě nesežerte pak :-) 2hýho nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 není to brzy? Kdyz bude hezky můžeme pokecat dele... Ja jen aby jsme se na vecer zase nenacpali k prasknuti....Co kdyz bude skarede, to budeme cekat venku v desti , nez bude nas cas usednout k talirum??? Taky pocitej skoro hodku nez nam donesou jidlo na stul. Pokecat jeste muzeme treba po jidle v Dolanech u hospody , jako vzdy... Jinak cestu znam hned z dalsi krizovatky od Peugeotu, je to asi lepsi nez po tech dedinach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exSDI Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Tak ja idem na 100% aj do Dolan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 A souřadnice místa v Dolanech by nebyly? Kdybych jel do Hranic a následně Dolan, bylo by to cca 110km. Jenže rovnou do Dolan zdaleka ani ne polovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Dolany : 49°38'58.49"N, 17°19'19.799"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 (editace) Kdo chce do Dolan na jido, piste to srozumitelne, kdo nebude na seznamu, nebude mit objednane misto v hostinci. tak kdo tam neni zapsany, nahlaste se co nejdrive a kdo je tam treba napsany a nehodla jit na jidlo, tez se prihlaste at mohu upravit seznam. Tak uz je vse zajistene, mame rezervovane mista na 15:00hod. Editováno: 1. Říjen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Ahoj změna plánu přijedu sám jelikož kluci musí do prace.... tak dávám hned vědět. Omlouvám se Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Tet uz je to zbytecny psat, kouknina predchozi prispevek, je tam napsano ze uz je vse zajisteny. Vedouci hostince chtel at mu dam co nejdrive info ohledne rezervacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Tet uz je to zbytecny psat, kouknina predchozi prispevek, je tam napsano ze uz je vse zajisteny. Vedouci hostince chtel at mu dam co nejdrive info ohledne rezervacky. Já vím kluci neví dělají v zemedělství a v sobotu musí do práce dělají řepu. Já přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.