Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 všem zúčastněným děkuji....a prosil bych ty fotky kdo tam robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 supr srazek .řekl bych že se moc povedl .večer sem nahazim foto . tak co libil se všem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 JJ moc fajn a pekne auticka. Nejvic se mi ale libila ta black (OII) A zde par fotek k pokochani. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1258994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak mohlo to bejt docela fajn..... Ta černá OII (ala RS) byla myslím i na srazu RS klubu co byl v ol,ne?? Jinak nějaká fábka RS tam byla??Měl tam jed někdo se žlutou myslím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Kluci ta červená O1 byla skutečná RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Ne nebyla to skutecna RS. Ale i tak byla pekna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Ahoj Víš kdo byl majitel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Nevzpomenu si na NICK a na jmena mam strasnou pamet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 No třeba se ozve sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Jo jo, super sraz a pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Ahoj Víš kdo byl majitel? majitelem červené O1 ala RS je milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 bruno128:pěkny fotečky ta černa OII je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak mohlo to bejt docela fajn.....Ta černá OII (ala RS) byla myslím i na srazu RS klubu co byl v ol,ne?? Jinak nějaká fábka RS tam byla??Měl tam jed někdo se žlutou myslím.... no jasny to jsem byl svama na srazu rs v ol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 RadekN70: jasny to jsem byl svama na srazu rs v ol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 hele...technickej dotaz....jestli teda možu..jak ses k te koktě dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 hele...technickej dotaz....jestli teda možu..jak ses k te koktě dostal? to asi je na mě co ,no koupil jsem jí v německu ,byla to autosalonovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 aha...no podle značky jsem viděl, že je nějaká čerstvá...vyplatí se to v tom německu?..soused si od tama bral oII combi 4x4 tdi..rodinny auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 a předělal podle sebe, je luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Ahoj Víš kdo byl majitel? asi myslíš moji červenou Octavii, že jo... koukni se na můj web, tam máš víc fotek! PS: není to origo RS, ale moc bych chtěl aby byla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 no už ji mam asi tak rok .mě se ješte vyplatila ,a tady ta vybava co mam ja nebyla sehnani v čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Luďan:diky za pochvalu toho si moc cením .ta maš taky pěknou fabulku ty kolca prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Díky, ty kola jsou hezká, zbytek je vojetý auto Máš ještě nějaký fotky? Fotil někdo ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 bruno128:pěkny fotečky ta černa OII je moje To jsem vedel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 tady jsou nějaky fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 To jsem vedel... jej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.