montas Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Tak co, bude něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Tak panove termin se blizi - tak kolik nas teda bude hm ? Jinak predem upozornuju ze vzhledem k aktualnimu pocasi a nadchazejicimu "jezdicimu" tydnu nebudu umyvat takze se dobrovolne hlasim do souteze o cunco srazu Editováno: 14. Listopad 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 sraz se nám blíží. semnou počítejte já tam budu. v 13:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Já zatím tak na 90 % a čuňas srazu jsem já. Nemám to umyté od července, kdy mi stříkali půlku auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Tak já nejedu. Mladej hraje za 8. třídu ve 13,30 v Šumperku. je to v prdel... Tak si to užijte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 tak pánové kdo dorazí.?? červenej kombik jede určitě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak jako diky moc vsem za super NEucast - sesli sme se tam v hojnem poctu 3 vozu - ja + Franta + Milan - co k tomu vic dodavat... Nastesti sme si s Milou udelali fajn odpoledne i bez vas - pekne kaficko cajicek susenky dvd ... atp. Takze diky Fandovi ze dojel a Milovi za odpoledni posed - a vy ostatni doufam ze se polepsite priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Já měl jiný program, ale omluvenku jsem sem mohl napsat, to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyňaMikeš Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Zdarec, omlouvám se všem, že jsem nedorazil, hlavně teda františkovi, kterýmu jsem slíbil, že dojedu, ale fakt mi do toho vešli rodinné problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 joo jasně v pohodě Zbyňo. šak si mi říkal že přijedeš pokud ti to vyjde. jen doufám že příště se nás sejde víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 až se bude kutit nějakej sraz tento rok (2009) tak mi dejte někdo vědět do SZ ..málo kdy zabrouzdám do tohoto tematu...docela rád bych se zúčastnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 tak dobře není problém něco vymyslet, ale chce to většíí účast proti minule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Bych se taky pokusil zůčastnit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak dobře není problém něco vymyslet, ale chce to většíí účast proti minule... hlavně to chce větší teplo pokud nebude minimálně 5 nad nulou tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jsem taky pro nejakyho scuka - hlavne ve vice lidech jak minule.Ale myslim ze ted je jeste takovy blby obdobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 je mi to jedno já mám zkoušky hotový takže mám volna celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Šprte . Taky bych dorazil. Jsem pro tohle počasí, alespoň bych to nemusel mýt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ale tady někdo prudí! chudák tvoje auto to vodu nevidělo nejmíň tak půl roku co.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 já myslím, že jeho auto zná jenom dešťovou vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Od té opravy v červnu jsem ho myl až před vánoci a už zase vypadá stejně . Já s tím narozdíl od vás jezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Mala inspiracia "AKO BY MALA VYPADAT UCAST" na zraze ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 jáá sním taky jezdíím.. účast hojná vidím, snad budem jednou taky konkurovat s takovou účastí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tohle je z MORAVSKÉHO srazu tak není čemu konkurovat, jen to zopakovat... a to ten další byl ještě lepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak tak, ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tajně doufám že Badys zase něco připravujé .Bade dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.