Krtek6 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 není to málo...záleží co máš za obsah a kde máš nejvyšší točky ja mam tu silnější verzi 16v a stejně si někdy netroufnu předjet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 sice taky nemam nejšilnějši auto ale docela si frkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 asi pěknej srazík, škoda, nejde stíhat všechno :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Už aby byl další ale škoda že je to spíše Octavia sraz, vytáhl bych z dílny Škoda 130RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 žádnej octavia sraz, vytáhni 130RS a šup tam sním. dá se předjíždět i v 1,9 47KW je to jen o zvyku... Krtku nevytahuj se s datlováním. Mmisari okouzlíš jedině fiatkem a toho ty nemáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 nn Fiat mě neokouzlí........ Já mám nejradši Škodu a pak třeba Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 nn Fiat mě neokouzlí........ Já mám nejradši Škodu a pak třeba Audi když tě fiat neokouzlí tak proč ho máš.?? TT...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Dobře na příštím srazu bude 130RS, ale doufám že nebude ten sraz moc daleko při 2Ol na 100km.......... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Tak je jasný, že bych brala radši nějakou fabku, octu a nebo superba ale Fiatka jsem dostala od Bruna k narozeninám nevím jestli to "TT" mělo být myšleno na audi TT ale ta je taky pěkná, jinak spíše audi Q5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Dobře na příštím srazu bude 130RS, ale doufám že nebude ten sraz moc daleko při 2Ol na 100km.......... :smich: Ti kdyžtak nějakej litr nafty dám.. od sebe z nádrže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Pěkná spotřeba pokud ten sraz bude daleko, tak tě vyjde celkem draho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Díky ale tomuhle chutná jen 100oktanovej benzín holt dva dvojitý WEBERY mají velkou žízen. Větší než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Když bude moc daleko tak to hodím na platon a dovezu za Transporterem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Když bude moc daleko tak to hodím na platon a dovezu za Transporterem :) tak to je řeč chlapa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Už aby byl další ale škoda že je to spíše Octavia sraz, vytáhl bych z dílny Škoda 130RS ale prd octavia sraz...sice jak jsem přijel tak jsem si to taky myslel, bo jedina fabka jsem tam byl ja, woody zajda, luďan a pak f.andrys.. , ale bylo to jenom z toho duvodu, že organizator byl bruno a ten ten dělal velkou reklamu a x.luxy a ten to měl v podpisu oba maji ochcavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 nevím jestli to "TT" mělo být myšleno na audi TT ale ta je taky pěkná, jinak spíše audi Q5 audi q5 ..takovej tank...jak vidím slečna je samá skromnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Mmisari: To jsi neměla. říkat, že Ti už je tolik, teď se jich tu už nezbavís a navíc se toto vlákno změnilo v chat... S takovou už letošní sraz nestihnem. Takže naposled se ptám, kdo by přijel? Dejme tomu 10.říjen... Prosím jenom ano nebo ne, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 ANO, ale kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Mmisari: To jsi neměla. říkat, že Ti už je tolik, teď se jich tu už nezbavís a navíc se toto vlákno změnilo v chat... S takovou už letošní sraz nestihnem. Takže naposled se ptám, kdo by přijel? Dejme tomu 10.říjen... Prosím jenom ano nebo ne, děkuji Tak já a Bruno si myslím, že přijedeme určitě.............. piště další, ať se může tvořit předběžný seznam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 audi q5 ..takovej tank...jak vidím slečna je samá skromnost... Jasné tanky jsou pěkné... třeba pak ještě bmw X5 nebo Volvo XC60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 supr, takže už jsme 4 kdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Luďan: nebyla by lepší neděle 11. října? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 ANO, ale kam? taky si nejsem moc jistá kam :smich: ale myslím, že letiště v Kunovicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 můžu i v neděli, přizpůsobím se Místo taky ještě dohodneme... Celé to je o domluvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.