Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ja teda kdyz bude draha a dobre pocasi prijedu i do tech Kunovic :)ono na severni morave je velmi malo ploch na sprinty :)takze jako ukonceni sezony by to bylo fajn trosku zaradit .)myslim ze by jela daleko vetsi particka dieslovych " cmoudu " od nas .)ale je treba dopredu vedet zda letiste bude nebo ne .) Jinak kdo pojede od FM :)jsem od Frydlantu nad O. takze se urcite k nekomu po ceste pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 skvěle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Hoblik nam to chce poradne nandat...Tet tomu nechava klonovat koniky a pak sup na dostih. Ja teda zrapnenej nechci byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Co třeba v kopřivnici?? Tam se dělají tuning srazy a je tam Tatra autodrom.. jenom nevím jak je to tam se vstupem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Hoblik nikomu nechce nic nandat ale chce se konecne trosku svezt, nevim vubec jestli ted v sobotu stihnu Milovice, tak todle by byla posledni moznost jak zablbnout na otevrene plose :)sice bez casomiry ale aspon se seznamit s novym autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Na Kopřivnici zapomeň,je to v továrně ten polygon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Tak tak tady na severu snad neni jedine misto ktere by na todle slo, a sam sem osobne zvedav jestli ty Kunovice vyjdou, Mosnov je pase, Koprivnice taky, a o jinem letisti s priletovkou aspon 1500m nevim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 a kde se tam konávají ty tuning srazy? To každou chvíli vidím letáky "Tuning Kopřivnice" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Sprinty se na techdle srazech delaji na necem ala dvouprouda cesta....pro bezpecnost katastrofa, staci aby ti prdla guma a smetes toho vedle sebe.... kdyz uz mas v cili po 400m pres 150km/h na tachu....no nic moc predstavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Nebo ještě Nošovice -> Hyundai.. tamje velké parkoviště... jenom sprinty bych tam nedělal přes retardéry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 já a sprinty už raději nééé mě to stačilo ve vyškově na tuning srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Vyskov je taky narez nikdy vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) 150 mě to ani nejedeee Editováno: 29. Září 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ludan : musis dat auticko do kupy :)tak pred 3 - 4 mi lety jak sem zacinal na Skodahome a mel fabku sem vzdycky obdivoval tvoje auti a tve prispevky, jak jsi rikal jak si davas Hondy Accord na dalnici k snedku .) to si pamatuju jeste dodnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 no to už je hodně dlouho, ale potěší to Tak ještě to trochu jede, jen konkurence jde hodně moc dopředu. Ale mám radost, že jsem někomu udělal radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ludan : Jojo delal si mi velkou radost a uz tehdy kdy nebylo obeziva nazbyt sem si rikal co vsecko pomenim v aute .)ale tehdy to bylo pouze fakt v rezimu snu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 jsme od sebe kousek a vůbec se neznáme, měli bychom to napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ludan : No ted je to pravda, ja sem totiz dost dlouho nejdrive studoval a pak pracoval v Praze , ale ted uz sem zpatky doma a doufam ze na furt .) takze neni problem to kdykoliv napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 co hodláš tunit, koukám, že máš v avataru koktu, jaký motor? Nějaké úpravy už jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 kdo další se k nám přidá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ludan : je to ASZ 96 KW, 6 ti kvalit, fáze 1 : TDI FUN CHIP, FMIC, KAT fuč - měřeno u FUNA na akci nedavno a 175koní a 430Nm, Tedka delame na druhé fazi takze sem bez auta, hybrid GT1756V, lamela a přitlačak sachs RACE, a předělávamé pro jistotu vedení k IC do nerezu, jelikož předchoží verze verze byla trosku bastl , davaji se tam jeste STACK budiky na EGT a TB....to bude asi pro tento rok konecna.....pristi rok se uvidi ....auto uz ma prece jenom 4 roky a 180 na krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Týý brďo, hezkýýý, jdeš správným směrem. Navíc ten motor snese hodně, co teda aspon vím z fora z dieselpoweru Na kolik cca vyjde takový hybrid pokud to není tajné? Kolik kobyl zvládne? To já zatím jenom pořád sním a sním, nějak mi pořád chybí finance... Až ho budeš mít chci svézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Jojo s tim sem to auto kupoval aby to bylo ASZ :)fabuli jsem mel ATD, a tam to je trosku problematicke, spodek neni tak silny jako ASZ/ARL, takze u fabky sem zkoncil na cipu. U tohodle sem uz ale ze zacatku vedel ze neco budu stavet Co mi FUN rikal tak na tomdle hybridu odbrzdil Andre na jednom aute 220ps, kazdopadne ja asi tolik nedosahnu jelikoz jeste nemam vyfuk, a pravdepodobne me trysky pres 210 nepusti. celkove se vsak pocita s vykonem kolem 200 ps +. Co se Race 783 trysek tyce tam je pry uz pak jina kultivovanost motoru smerem dolu, takze todle jsem tam ted necpal. Melo by byt bud na konci tydne nebo na pocatku pristiho ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 luxus Snad se taky někdy k něčemu takovému dokopu. Říkám to pořád, že tdi je mazec Navíc od škodovek to vůbec nikdo nečeká, nalepí se za Tebe, Ty ještě schválně jedeš pianko, provokuješ, on na Tebe blikne z nějakého passatu třeba a v duchu si říká uhni s tou plečkou, Ty dáš blinkr vpravo, necháš si ho popojet vedle sebe, kouká na Tebe jako na velký šéf, Ty se jen usměješ, trochu na to šlápneš, jsi před ním a ve zpětném zrcátku pozoruješ jeho protáhlý obličej pak zpomalíš a on už jede za Tebou pošlušně jako dítě v mateřské skolce za paní učitelkou, žádné další předjíždění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ludan : tak nejak jak rikas :)to jsou ty bonusy za ty strasti s tim vsim prestavovanim a podobne :)akroat ze me te me cerne rakve uz se auta boji z dalky takze uhybaji a moc se mnou nezavodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.