Krtek6 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 já dneska nic moc..... ale zítra budu mít rybu - pangacius, takže se těším, mňam tu jsem měl o víkendu...z toho se moc nenajíš..měl jsem 4 a furt jsem měl hlad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Na tom seznamu NENÍ napsaný Milan II!!!!!!! Pokud možno, to hned napravte... Bruno, čéče já nevím co mám dělat dřív! V pět doletím z rachoty, pak honem k máti jí natírat radiátory. To odmítnout nejde, znáš to... Pak musím dodělat serii MDF podložek, aby mi neutíkal kšeft a do toho se bude zespod umývat auto a měnit teláky, při tom budu dělat i pár fotek, ať mám co dát na svůj web o Octavii. Z toho plyne, že něco musí počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) jooo, tak to se někdo má, že byl u McDonalda dala bych si hamburger Editováno: 30. Září 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tu jsem měl o víkendu...z toho se moc nenajíš..měl jsem 4 a furt jsem měl hlad.. já mám vždycky obrovský kus a jsem pak přejezená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Takže pokud dobře počítám, je nás zatím 10 Bruno128 Mmisari Krtek6 Luďan Hoblik Royce VSemi Vanek86 funes30 Milan II Kdo další prosím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 na nic jiného nebyl čas Milane už jsem to napravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 já jsem si dal tousty na oběd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tak to jsme tady dietáři Jak říká kamarád BUČEK LIGHT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tousty jsou taky mňam no vidím, že z toho tady ještě dostanu hlad :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Taky bych si něco dal Lednice je ale daleko a já jsem hrozně lenivý vylézt z postele, kdybyste mě viděli, ležím, noťas na sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Koukám že pečete nový seznam a nechce se mi pročítat stránky zpět. Takže kde to má být tentokráte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tak to já mám stejný názor já jsem se válela několik dní od rána až do večera s noťasem v posteli, když jsem byla nemocná :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Storm: No to se ještě přesně neví, jestli vyjde letiště kunovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Já jsem ale zdravž, teda doufám Moje drahá polovička mi říká, že i náš pes je celý páneček, tak nevím jak to myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 A to má být ten pes co je u tebe na obrázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 joo To je náš Asan, jedna fotka je ještě u mě ve vase fabie hned na první straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tak na té druhé fotce teda vypadá úplně obrovský :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 To on jee akorát nám už to tak nepřijde, zvykli jsme si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 chtělo by to co nejdřiv vědět misto .jinač to je tak na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 x.luky: Právě čekáme na info, pokud to klapne, bude to na letišti v kunovicích, zítra už snad budeme vědět víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 a kolik roků má Asan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 dneska přesně 4 www.sweb.cz/baldouf pyrenejský odchov A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Nádherné štěňátko :) není ani možné, že tak moc vyrostl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 A co dostal k narozkám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jo, když jsme si pro něj jeli, měl 17kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.