f.andrys Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 pánové...už se trochu oteplilo....nespácháme teda něco? dneska už jsem byl umyt aji auto..takže se můžu trochu reprezentovat co?...navrhněte něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Krtek6: tak zkus začít třeba ty s nějakým návrhem co.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 čekal jsem, že se někdo ozve, že mam začit ...OK...tak navrhuji..spíš teda místo než čas..."parkoviště u Mekáče na proti Porsche Olomouc" ??? když škoda tak u škodovky.. (Pochybuju, že by někdo dojel do Přerova) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Já bych si do Přerova klidně zajel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 jee....to si snad první Oumolóčák, co není tak zhnilej (možná jsou i další) ale většinu co znam jsou opak tak v Přerově by to šlo jedině někde na parkovišti nějakyho šopu...sic jich tu moc nemáme jinak nevim o nějakym inteligentním místě....ať hodí i někdo jinej nějakej návrh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Je to kousek, jen nevím, kde by to bylo nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 dobrovolně se přiznám že vůbec Přerov neznám, ale když dostanu dobrej návod tak to tam taky najdu. je to sice je to jednou tak daleko jak do Olomouce ale tak co bych neudělal. Akorát doufám že tam bude víc lidí jak naposledy v Olomouci. tak čekáme návrhy.. Jinak samozdřejmě přidám i já jeden. Standartně Olomouc parkoviště Globus.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Já vím, že do Olmika pojedu min. 2x v únoru...možná příští týden a pak nevím kdy...každopádně vždycky to je pátek a od rána 8:00 do oběda, někdy i něco málo dýl....akorát asi valná většina z vás bude v práci v tuto dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak Globus v Olmu naštěstí vím kde je...akorat nevim kde se tam chceš hledat..strašně se mi libi jak ty jednotlivy boxy jsou označeny obrazkama.. máš nějakej system? globus mi nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tangerín:hm to asi jo, klidně se zastavím, ale nejdřív tak kolem půl 1 než- dojedu za Zábřehu tak to chvilku trvá, mohli bysme pokecat. Jak pojedeš do Olomouce tak se ozvy když bude čas domluvili bysme se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 mám ještě jeden technickej dotaz.....eh...no.....tady mi to přijde jako automaticky.....ale...vzhledem k tomu, že nevím kolik vám je....můžu vám tykat že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Přerov nebo Olomouc, auto vás tam doveze vždycky, klidně bych dal změnu a to Přerov, ale je to jedno, hlavně musí být aspoň trošku přijatelné počasí, nechci někde zmrzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Snad už budu mít víc času i já a přijedu hned na ten nejbližší sraz. Je mi jedno jestli Olomouc, Přerov nebo cokoliv jiného v okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Matys06 tebe jsem tu ale sakra dlouho neviděl, co jsi dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Matys06 tebe jsem tu ale sakra dlouho neviděl, co jsi dělal? Ani mi nemluv, měl jsem státnice a nové zaměstnání, školení, učení, prostě jsem nestíhal vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak jak je to s návrhy termínu. a míísta.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak já budu v Olmiku teď v pondělí od cca 10:00 hodin do nevím kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 tak já plácnu zase něco do kola.... 21.2.2009 .... 14:00hod .... Parkoviště globus Olomouc? (ale přesně kde to mi musíte řict vy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 tak já plácnu zase něco do kola....21.2.2009 .... 14:00hod .... Parkoviště globus Olomouc? (ale přesně kde to mi musíte řict vy ) pojedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 tak já plácnu zase něco do kola....21.2.2009 .... 14:00hod .... Parkoviště globus Olomouc? (ale přesně kde to mi musíte řict vy ) To by asi šlo . Možná o hoďku dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Možná to výjde i mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 paráda...vypada to, že jsem trefil dobrej termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 přidám se pokud mi do toho nic nevleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pokud bude počasí a ne to co bylo včera, stavím se taky. Však Matys06 ví, žejo Mates. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.