bruno128 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Ale "keke" by ste pak chtěli všeci......v garaži mám luxusně střelenou octavu a kluk už chce co nejdřív jezdit....když plati....koho chleba jiš,toho píseň zpívej Hele a proc by jsi se s tim v nedelu sral, kdyz v nedelu sa nedela a jen odpociva ...Navic asi tezko Ti z garaze odjede ke konkurenci kdyz je rozflakanej. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jsem rád, že se tu pomalu množíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) Sejdeme se v neděli na Brunovém místě ve 13:30 Minimálně pár nás tam bude, tzn. Luďan a Funes, Bruno a Mmisari Krtek6 Milan II Hoblík x.luky Bobo Matys 06 Planeta Dr.Zoidberg Vanek86 Editováno: 8. Říjen 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 máš jak organizátor nachystany cedulky? baterky do fotaku?...občerstveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Ja mam jeste jednu varku cedulek v praci od posledne, co jsem zapomel ve stole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 cedulky máme z minula, všechny už Vás znám a ty co ještě neznám rád poznám a zapamatuju si baterky určitě opět zapomenu, pro občerstvení si mužeme udělat výlet, jen doufám, že nebude moc pršet, jinak navštivíme nejbližší hospodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Jo a budeme tam cucat birela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 přesně tak, cucat a kecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 A jááá můžu 12% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 budeme losovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Ja bych taky nemusel nealko...ridicku bych mel mit sebou. Ze misari??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 budeme losovat ne ne,ty vypiješ dva kusy a jsi v jiném světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Za 40kč jsem v nebi, není to krása? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 to mě sice neuteče ale musím to celé odstrojit aby v ponděli mohli kluci začat řezat.....prdel to mělo pod tatrů..takže se musí navařit nová prdelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Podle počasí to moc dobře nevypadá, ale stejně tam dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Bruno....tak sem si všiml že prodaváš auto....copak? Bude neco novějšího.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 bude...a já vím co..a neřeknu :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 kdo přijede na sraz, tak se to dozví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no, ale jestli bude čekat až tu zlatou proda tak to bude za dlouho....příjde mě to za dost keke.... bude se asi težko prodávat.... ale kdo ví...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 To mi neva , kdyz se neproda, toz si ju necham a basta. pak si nebudu nic jineho kupovat. Problem s oktou nemam zadnej, je to spolehlive auticko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Já bych svoji fabku neprodal, na to ji mám moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Nechavas auti na dozivoti jo ?.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 No ja bych ju v nejhorsim pripade nechal holce, kdyz bych si nutne jine auto chtel koupit. Tak nez ju nekomu nechat za par kacek toz to radeji zustane doma. Tez mam to auto rad a taky bych se s nim tezko loucil. A to uz jsem mel aut nekolik a tak jsem si je neoblibil jak oktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no víš jak, tohle bych obrečel, zatím mě nějak moc žádné jiné neláká, pořád doufám, že si ji udělám podle svého gusta Co Ty, už máš svoje auto doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Bruno jak to vidíš, dorazíš ve svým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.