Krtek6 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 no nic no...tak se du taky pomalu chystat...ale auto vyleštěny jako nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 no nic...tak jsem se tu chvilku ohřál...najedl se napil..a jdem zas o dům dál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tak co konalo se neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Nakonec jo u mě na servisu sešlo se šest aut. Myslím že celkem v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 bylo to fajn...a těší mě, že se najdou i tací, kteří mají větší dezorientační smysl jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tak to je good ze aspon neco bylo :)nejake foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 (editace) krtek6: a kdo je na tom hůř než ty? Editováno: 11. Říjen 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Mmisari: x.luky ten chtěl jet někde až do kromclu :D ale myslim, že to tu můžem přesunout do hospody ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 ok, já už jsem v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Krtek6 napsal: Mmisari: x.luky ten chtěl jet někde až do kromclu :D ale myslim, že to tu můžem přesunout do hospody ne? ha ha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 promiiiin...ale mě to tak potěšilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Gratuluji k peknemu sraziku, me odradilo pocasi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 počasí bylo v pohodičce...akorát...za někým jet...sem promarnil půlku nádržky na ostřikování předního skla :-( ale sraz byl fakt dobrej... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 AMartyn napsal: počasí bylo v pohodičce...akorát...za někým jet...sem promarnil půlku nádržky na ostřikování předního skla :-( ale sraz byl fakt dobrej... :-) to asi mysliš za mnou že ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 no myslím, že se to povedlo, pokecali jsme Díky Vankovi za azyl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Luďan: v poho bylo to dobrý. Na to jak to bylo narychlo tak se to celkem zdařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 jj, já jsem spokojený a ostatní myslím taky. Počasí vyšlo, pršet nám začalo až na zpáteční cestě. Na to, že se nikomu nechtělo to dopadlo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ale chtělo by to nějaké to foto foto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Bruno asi usnul u Tv nebo dělá doma diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Asi. Bruno Vstávat!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Bruno tady už dneska nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 tak to ne, hlavní nástěnkář a spííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Hoblíku zklamal jsi, že jsi nepřijel, chtěl jsem vidět Tvůj pekelná stroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 to x.luky: Ono vesměs za všemi co jsem cestou tam i z5 jel a neměli zástěrky...což já také ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ludan : snad priste, jak je skarede tak fakt neriskuju :)vsak se pres tyden nekde scuknem neni problem :)staci napsat SZ kdy jsi schopen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.