bruno128 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tak selatko muze zajistit Woody, gryl ma Vanek, ja zajistim treba topeni a Ludan plastikove talirky. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tak selatko muze zajistit Woody, gryl ma Vanek, ja zajistim treba topeni a Ludan plastikove talirky. :smich: A zacaluje to kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 plastové nádobí není žádná problém na sele se složíme, nevidím žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Myslim ze to kdyz se rozpocita na kazdeho clena, tak to nebude zadna zavratna suma a vsichni si smlsneme. To uzene selatko by mohlo byt nahodou super. to by stacilo jen bastit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 takže zbývá už jenom datum a seznam členů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 mě můžete připsat na seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tak se ho ujmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ale já to nemyslela tak, že se ho ujmu ale, že mě tam máte napsat Ale když jsme teda u toho, tak bych se sepisování seznamu klidně ujala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) Takže: Bruno128 + Mmisari Luďan + Funes30 Vanek86 Woody + selátko :smich: ještě někdo? Editováno: 16. Říjen 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No myslím, že ke mě můžeš připsat i Funese Kde to Teda bude, u Vanka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 už jsem ho tam připsala no, to by mě taky zajímalo kde to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 a kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no to záleží na domluvě a volném času ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No myslím, že ke mě můžeš připsat i Funese Kde to Teda bude, u Vanka??? Čus bambus a jak víš že půjdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No protože mě nenecháš ve stychu muži v říji nebo snad ano?? Co třeba za 14 dní o vikendu některý den sobota nebo neděle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No protože mě nenecháš ve stychu muži v říji nebo snad ano??Co třeba za 14 dní o vikendu některý den sobota nebo neděle?? Hele muži v řiji neproběhli,byl jsem na pivu,manželka to odložila na zitřek,ale ještě není doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Co sis vybral, to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Napodobně.. ,zítra vstavat v 6:30 hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tady se zase něco planuje jeden srazek skonči a druhej už je tu zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Hoši, dle mě je to blbost dělat sele v zimě Kdo to bude grilovat, tak bude venku klepat kosu a ostatní se budou tlačit někde do tepla. A uzené je taky dobré, ale bylo by studené. Navíc sele je velká akce a nejlepší by to bylo i s noclehem a navíc teď dělat sraz na plechach se špinavým autem? Ee,nechal bych to na jaro až se oteplí, to bude potom paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jo a chtělo by to objednat aspoň měsíc předem. Ono selat se nedělá teď moc a tyden to musí být naložené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Hoši, dle mě je to blbost dělat sele v zimě Kdo to bude grilovat, tak bude venku klepat kosu a ostatní se budou tlačit někde do tepla. A uzené je taky dobré, ale bylo by studené. Navíc sele je velká akce a nejlepší by to bylo i s noclehem a navíc teď dělat sraz na plechach se špinavým autem? Ee,nechal bych to na jaro až se oteplí, to bude potom paráda Naprosto s timto nazorem souhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Klidně se u mě můžeme srazit to není problém.. Ale sele až na léto to bude i větší žízen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Mohlo by byt i to uzene, je to bez prace a jen by se to mohlo prihrat v mikrovlnce...a nikdo by nemusel behat okolo rožně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.