bruno128 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Přidá se někdo k nám? Ja bych se snad pridal tez...Taky rad masicko . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 taky bych to bral .a určo i muj kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Já taky. ale musí to být termín kdy nebudu na RALLY ,prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Já taky. ale musí to být termín kdy nebudu na RALLY ,prosím... To mi ale prece ani netusime, kdy zrovna nepojedes na RALLY Prihazuji sem dnesni foto , nejednalo se o zadny mega sraz, jen o pokec u kafe a projizdka Hoblikovim nabusenym kombajnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No pěkně pěkně a jak to máte naleštěné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To mi ale prece ani netusime, kdy zrovna nepojedes na RALLY Prihazuji sem dnesni foto , nejednalo se o zadny mega sraz, jen o pokec u kafe a projizdka Hoblikovim nabusenym kombajnem. Tak zrovna teď v sobotu sem na RALLY a pak by měl být chvíli klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Neco jeste urcite vymyslime , alespon zase neco mensiho na pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Neco jeste urcite vymyslime , alespon zase neco mensiho na pokec. Jj to souhlasím třeba neděle? teď u mě na dílně???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 To je dost na rychlo , nejsme nikdo domluveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 no právě, moc lidí by asi nepřijelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 O.K. tak to necháme na jindy. Ale něco by se mělo vymyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Jasnacka, proberu to i s Ludanem a udelame zase akci SKODA. Zamluvime tu hospodu jak jsem byl s Ludou na obed a tam nam bude fajn. Jen nevim ani telefon do te hospudky. Mozna luda, kdyz jezdi do Olmika by se tam nekdy moh zastavit a dojednat Reserve na urcitou hodinu a den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Dobrý nápad Bruno Jídla tam dávají opravdu habakuk Není problém tam zajet, jezdím do Olomouce minimálně 2x týdně Pomalu už domluvme termán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak uz by se mohl tvorit nejaky seznam osob a pak se dojedna pocet mist v restauraci. Kua ja se tesim, jak se nadlabnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 No to by mohl, doufám, že už budu mít trénink a celé to sním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Takže hospoda v Dolanech u Olomouce datum ještě dohodneme Bruno Luďan Vaněk86 Hlaste se prosím rychle, místa tam je málo a jídla hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Toho ja se nebojim , ze bych to nesned.... Byl cas kdyz jsem mel doma specialni velikost talire abych se nasytil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) Takže hospoda v Dolanech u Olomouce datum ještě dohodnemeBruno Luďan Vánek86 Hlaste se prosím rychle, místa tam je málo a jídla hodně Musis psat skutecny pocet lidi...toz bruno + Misari+ manzelka no A Ty taky nepojedes urcite sam...Musime preci otestovat Funese kolik toho sni. Editováno: 25. Říjen 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 a když jsi ho neměl, určitě jsi byl jako správný chlap protivný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 No když se jedná o jídlo, to určitě neodmítne ani moje manželka nevím jak to dělá, ale vidět to je jen na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) Takže hospoda v Dolanech u Olomouce datum ještě dohodneme Bruno + Mmisari + paní Brunová Luďan + Funes30 + paní Luďanová Vánek86 Hlaste se prosím rychle, místa tam je málo a jídla hodně Editováno: 25. Říjen 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 ale moje mistní restaurace vaři tam superrr .jsem tam skoro pořad jak jezdim z hokeje tak se tam stavim nebo jedu se svojí kamoškou , ale dává si polovinční porce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Luky, na Tobe to je opravdu znat, ze se stravujes zrovna tam. No tak teda jak budeme vedet presnej termin a cas toz Luky by to mohl jako mistni rovnou zamluvit. Myslim ze ten zadni salonek by nam mohl stacit. Udelal bych to tak kolem 14hod. at nejsou lidi nervni ze sme jim zabrali celou hospudku a ze nemaji kde jist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 tak koho tam můžu ještě připsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Luky, na Tobe to je opravdu znat, ze se stravujes zrovna tam. No tak teda jak budeme vedet presnej termin a cas toz Luky by to mohl jako mistni rovnou zamluvit. Myslim ze ten zadni salonek by nam mohl stacit. Udelal bych to tak kolem 14hod. at nejsou lidi nervni ze sme jim zabrali celou hospudku a ze nemaji kde jist. ha ha taky si davam poloviční porce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.