Vanek86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Jestli vám to pasuje 7-8 tak to udělejte. Přijedu třeba příště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 (editace) vymyslíme datum pro všechny, at to má smysl Editováno: 30. Říjen 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Tak co , Pasovalo by Vam to treba 14.11. 2009 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Mě snad jo, přijedu jedním nebo druhým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 14.11. budu mít ještě 3 promile v krvi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 No mě snad taky pokud s Luďanovou fabkou nabudou trable. Luďan jak jsi to vymyslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 To dáš Nemusíš tolik pít, dáš dobrý jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Asi až ten další týden, ted toho mám hodně, ale zítra Ti zavolám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Jo v poho já nepiju!!!!!! VMám to nachystaný tak no problem. kdyžtak dojedeš na sraz taxikem né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 To bylo na Doktora To je dobře, že nepiješ Taxíkem nee, manželčiným pokojem nebo Funesovým focusem Taky musím ještě něco tento týden vydělat, ať na to je se vším všudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Jo tak to jo. To já skoro ani nespím teď jdu z práce. Fábuli dáme do kupy ať zase můžeš lítat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Aáááno, nebudu ji dávat pryč jako někteří odtud Zítra Ti zavolám a domluvíme se... Ty jsi teda pracant, to Ti teda povím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Jasan, co mám jinýho dělat než dělat? doma se mi sedět nechce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Hrabat se v autech přece a tunot jako o závod svou bílou krásku pak mě v ní svezeš, pokud bude dobrý počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Jasně že svezu to není problém. Upravovat není co přes zimu budu chystat druhý motor aby měl aspoň 120hp a rychlejší převodovku. Hold to málo odjíždí ze zatáček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 O jejda, to bude mazec, kolik To váží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Odváženo s plnou nádrží 792kg ale jěště vím kde tomu 15kg ubrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Tak to musí být skvělá zábava už ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 To je skvělá zabava hlavně v peněžence a pro mého ing. který to vše vymýšlí a já to realizuju. Sranda musí být, ale policie není toho názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Policie má své názory,ale záleží na dané situaci a policajtové náladě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 No bavil sem se tu s našema a prý jak mě zastaví tak bude problém. tak sem jim řekl že si mě prve musí dojet, ale v té jejich fabce je to jaksi nemožné. Tak to ještě posilním a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Za chvíli budeš ve zprávách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Nebudu toho se nebojím od zítra tady nastupuje nový náčelník (kamarád kterýmu dělám O1 takže v klidu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Aha, tak to jo, malý město, každý někoho zná Nic, jdu spát, v 6.30 vstávám Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 ještě se mrkni do hospody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.