Hoblik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 To uz bylo tak divoke ? 3 a 4 vytocena do 3500tis. ot.....pak uz pohoda na pul gasu 180km/h tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Určitě to bude super akce v Dolanech. Štve mě že nemůžu dojet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 (editace) Hoblík: Nějak rychle ses nám ztrácel... Vanek: No to je velká škoda, zkus to nějak udělat, bude nás tam myslím dost Editováno: 13. Listopad 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 tak nezapomen ze rozdil byl znacky to SDI ma snad 64 koni nebo kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Hoblík: Nějak rychle ses nám ztrácel... Vanek: No to je velká škoda, zkus to nějak udělat, bude nás tam myslím dost No jedině že bych si toho Passata vzal na vozík udělal ty rozvody tam na parkovišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 to SDI je mazec, přišel bych o nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tak se nediv stejne auta, stejna vaha a rozdil 150 koni :)tak se nediv ze sem se rychle ztracel .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 jinými slovy jede Ti to luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Rozvody uděláš později máš to už v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Jinymi slovy at si me Honda klidne predjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 ne to nee, válčíme spolu slovně už dlouhá léta, on říká Hondaaaaaa, já zase Škodaaaaaaaa pokud by Ti ujel tak s ním nevydržím, bude machrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 tak to mi pak nesmis dat do auta spolujezdce, ja necham hudbu doma, zenu, do nedele musim vyjezdit aspon 40 litru nafty a pak mozna jo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 já myslím, že bys ho měl dát, ženu vezmi s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verush Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 To jsem viděl, jak jsi dneska odjížděl z pumpy z Bohumína Jak odjížděl? Pobonzuj mi na něho! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Pánové a dámo, vzhledem ke skutečnosti, jenž se mi stala v těchto dnech, nebudu se rozepisovat více viz. moje téma, jsem nucen nezůčastnit se papání v Dolanech, jelikož mé přemistovadlo je nepojízdné Kde Te mam vyzvednout? Vemu Te sebou do auta, pokud budes chtit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 na kamarády se nebonzuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verush Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Luďan : to je v zájmu bezpečnosti! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 no maličko nám ujížděl no nevím jak to dělá, když má na zádi taky SDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Nazdar Ludane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 už se to blíží zítra okolo čtvrt na dvě se tam sejdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Ahoj, takže kdo všechno dorazí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Ja + 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 já + manželka + Funes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 To jen mi dva zabereme 6 mist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 No mému kámoši stávkuje manželka, tak nevím, zda-li vůbec dorazí... Dr Zoidberg se snad vzbudí po opici pan Hoblík určitě dojede, pokud teda Verush nebude chtít podrobné vysvětlení jeho jízdy Milan II už určitě chystá žaludek, takže jen pije vodu x.Luky určitě někde paří a dorazí s kámošem aMartyn leští a připravuje Krtek nastartuje favorita a zavzpomíná na staré dobré časy Snad už jsem na nikoho nezapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.