bruno128 Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 To je slusny cas. jeste nejakou minutku dolu a muzes prezouvat zavodni auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 jeste ne :)mam 2x packove do 2 tun, takze zvednu celu jednu stranu auta a montim dve kola najednou :)pak to jde, pokud bych mel pomocnika je to za polovicni cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Myslis tenhle zvedak? Tak to mi taky donesl jezisek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 tys měl asi hodně bohatyho ježiška.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 (editace) Tak nemozu si stezovat. Ja byl hodnej jako das a zaslouzil bych jeste i vic. Ale jak jsem to vsechno videl, byl jsem s toho stastny jak zelva. Editováno: 27. Prosinec 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Dobrý večer dřív jsem se sem nedostal. Krtku co znamená pak x a pan y??? Moje auto se retušovat nemusí My jeli na pohodku tam i zpátky, nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Sem z navstevy doma :)jak ja takove rodine seslosti miluju....at uz je po vanocich Jinak taky me zajima co je pan X a pan Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 To bude nějaká Krtkovina Aaaale, rodinná sešlost...tady máte maminko, děkuji tatínku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 :-)haha no nejak tak bych to videl.... Musime na tu krtkovinu prijit .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Nic mě nenapadá Oba jezdíme pomalu, slušně... a to i Bruno, takže v tom to asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 tak ste říkali, že nemožete mít doma problem...tak jsme napsali záložní variantu...že jste tam vubec nebyly....ale sere pes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Aha :)tak zeny vedely ze jsme s vama :)ale oba jsme dostali nuz na krk a bylo nam receno v 15:00 hod doma jinak problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 No takhle si nechat vyhrozovat....To zrovna bych prijel az vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 My jeste musime sekat latinu jeste nejsme tak otriskani dloholetym vztahem jako ty :)mimoto dostavame hezke darky pod stromecek tak si to nesmime znicit takove hezke vztahy .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 ono se tomu říká Podpantoflák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Krtku asi ti na pristim sraze odtahnu auticko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 ono se tomu říká Podpantoflák Asi ta tom neco bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Hobliku dej si lepší foto... vypadáš tam trochu rozplácnutě.. jako nějaké SDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 pělný avatar Odkud ho máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Já? No to jsem tak jednou měl výtvarnou náladu a nebyl po ruce papír :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Nějak to tu utichlo...tak jsem se chtěl domluvit,kdy dáme první velkej sraz : Olomouckého kraje? sraz roku 2010 ??? Nechal bych to na nějaký vyjímečný datum a hlavně aby bylo pěkně sluníčko a teplo...sice je to ještě brzo,ale radši dříve než li později... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 no když sis to vymyslel tak si to aj zorganizuj..jsi na řadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 (editace) No jo...ale to není jen tak...zorganizovat nějakej sraz... a,soukromej : 1,místo 2,čas 3,datum 4,program 5,členové 6,nealko/alko pitivo 7,každej žaludek má hlad atd... samozřejmě u soukromého je klad,že si můžeš vymyslet datum a čas sám a pokecáš z dobrejma klukama co znáš odtud z fóra... b, na akci kterou někdo pořádá počkat na nějakej tuning...a domluvit se a hodit sraz přímo vevnitř... atd... samozřejmě na akci je klad,že tvé aukto uvidí moc a moc lídí a přijedou i ti,kteří by normálně nepřijeli... ale ... datum si nemůžeš určit... Editováno: 21. leden 2010, autor: AMartyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 u skupiny A stačí pouze body 1,2,3 a 5 ..víc nepotřebujeme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 no právě...to jsou ty body co zatím nikdo neví a co nemáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.