Pajk85 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Mě se zase dělá zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 pánové jak to vidíte a temi Malenovicemi? Kdo všechno přijede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 já nepřijedu...jsem se onehda dozvěděl, že na ten víkend je naplanovana 3násobna oslava mých kamarádů s kterou jsem počítal spíš tento týden...takže šlus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Taky nepojedu, nemám hrachy a auto nejede a hned tak asi nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 (editace) Pajku: jak to že nejede co pak se stalo ? Luďan: tak ja jedu i z a zase sme tě viděly v porube na křiovatce 17 listopadu hned vedle tebe jsem stal nebo spise ty vedle nas a jel si smer rovne globus, všiml sis ? Editováno: 20. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 přiznám se bez mučení, že nee, musíš troubit já jsem slepý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 libor.kratas: montuju 6ti kvalt a mám s tím nějaký problémy Už ji mám nahozenou, ale chybí mi ovládání spojky (netušil jsem, že bude jiné), čidlo otáček a vyrobit držák na řazení. Nejvíc mě trápí to ovládání spojky. Zatím jsem to nesehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 libor.kratas: montuju 6ti kvalt a mám s tím nějaký problémy Už ji mám nahozenou, ale chybí mi ovládání spojky (netušil jsem, že bude jiné), čidlo otáček a vyrobit držák na řazení. Nejvíc mě trápí to ovládání spojky. Zatím jsem to nesehnal. ti brďo 6ti kvalt hm problemy to vyřešiš neboj, aspoň ti to potom pojede zase slušněji a budeš mit zase radost a ja se tešil že mrknu na to radio když jsem ho nevidel na srazu ale snad ho někdy uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Ja taky pojedu na 90% a možná né sám ale to je ještě ve hvězdách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 takže všici co jste zrovna napřišli na novou zábavu, že krtku, se uvidíme v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Ludo , treba ja prijdu, presto ze znam hodne druhu zabavi.... Ale kamose bych nepodrazil jen kvuli tomu, sak vis..... :smich: Nejsem krtek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 kua co se to tu zas kuje beze mě? o mě beze mě...kdy je zas nějakej slet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Krtku něco se kuje na příští měsíc. Detajly se tady brzy oběví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 ok...když myslíte... ale dopředu říkám, že víkend 18.-20.6. a potom 2.-4. a 9.-11.7. nemožu kdby chtěl náááhodou někdo rypat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 to Krktek bude sadit semínka a Bude si u toho říkat, vstávej semínko olala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 NE...to budu konečně na zasloužené dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 To je hnus, tady se nic neplánuje Kdy bude další sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 sháním feldu do 20k kč, nevite nekdo o nejaké ? nejlepe nekde z okolí Hranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 ok...když myslíte... ale dopředu říkám, že víkend 18.-20.6. a potom 2.-4. a 9.-11.7. nemožu kdby chtěl náááhodou někdo rypat Tak to jsi mel rovnou napsat, ze vlastne nedojedes vubec.... Jak se Tvoji polovicce libil sraz? Asi hodne a tet se tesi na dalsi co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 jak to víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 To se pozna, byla z toho uplne nadsena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 pokud se teda chcete zas srazit tak házím do placu termín 26.6.2010 v 14hod standartní místo v Hranicích ...pak vám jedině můžu poslat pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Ja souhlasim, nejak uz tam trefim....No ale kam pojedeme, to nebudeme bastit nikde nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 (editace) přesunuto na další stránku. Editováno: 13. Červen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Tak mě tam taky napiš, ale není to jistý. Zaprvně práce, a zadruhe mám něco s autem.(osobně mám podezření na turbo, ale uvidme) Takže klidně přijedu ale žadný sprinty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.