b-repus Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Hledal jsem to tady, ale asi to tu nikdo nepíše. Jde mi o to, jak sundat hlavici na automatu, abych mohl sundat chrom. kryt podsvícení. Mám pravděpodobně vadnou LEDku na podsvícení ,D' nesvítí. Někdy jo a někdy ne, ale na poklep se mě ještě nerosvítila. Koumal jsem to,ale nechci to počunit. Dík za radu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) Co toto ... ? tiptronic.pdf Editováno: 2. Listopad 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b-repus Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak to je teda servis , díky Paolo.007. Nemá to chybu. Mám supa už rok a zatím se zdá OK. 2004 2,5tdi. Poslední tvoření "výhřev čelního skla" jsem konečně úspěšně dodělal (už bylo na čase ), denní svícení origo a teď jen tu zapeklitou LEDku v řazení a bude klid. Jo a ještě na jaře klima, sákne na proklepaný trubce. No a pak si budu konečně vozit hýždě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhetiQ Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) Co toto ... ? Náhohou návod jak rozdelat manual by nebyl ? Edit: Neni ho potreba. Jen se to vycvakne a je to ... Editováno: 3. Březen 2010, autor: PhetiQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loko Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Neví náhodou někdo, jak spravit vypadávající tlačítko na páce automatu? Ještě sice nevypadlo celé, ale už mu moc nechybí a tlačítko občas nejde zamáčknout takže nemůžu dát P a vyndat klíček. Přemýšlel jsem že bych to něčím omotal aby to bylo furt zamáčklý ale nevím jestli to nebude něčemu vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Tím tu pojistku vyrušíš a může dojít k špatnému zařazení. Např. z D dáš R. Mě se občas stane, když mám položenou ruku na páce a zabrzdím, že vyřadím do N. Spíš co nejdříve opravit. My to dávali do servisu a ani nevím co to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.