Publikováno Listopad 11, 200816 r Ahoj, jeste pred servisem bych se vas tady chtel zeptat, co by mohlo znamenat, kdyz se mi dnes, pri ceste z prace, behem jizdy rozsvitila zluta (oranzova) kontrolka EPC a ASR, doprovazeno to bylo nizkym vykonem motoru (plynovy pedal nemel na otacky motoru temer zadny vliv) - motor 1.6/75kW. Jen tak tak jsem dojel do odstavnyho pruhu, kde jsem motor chcipnul, po chvilce jsem opet nastartoval a uz bylo vse v poradku, nakonec jsem domu dojel bez problemu. Servis me asi nemine, ale zajimalo by me, na co to tipujete, s cim mam pocitat. Jedna se o Octavii z r. 2004, najeto pres 110000km. Diky, Jirka
Listopad 11, 200816 r Myslím, že ti každý napíše, aby si to dal na VAG, který ti poví víc. Bez toho je to jen věštění z křišťálové koule.
Listopad 12, 200816 r Ahoj,jeste pred servisem bych se vas tady chtel zeptat, co by mohlo znamenat, kdyz se mi dnes, pri ceste z prace, behem jizdy rozsvitila zluta (oranzova) kontrolka EPC a ASR, doprovazeno to bylo nizkym vykonem motoru (plynovy pedal nemel na otacky motoru temer zadny vliv) - motor 1.6/75kW. Jen tak tak jsem dojel do odstavnyho pruhu, kde jsem motor chcipnul, po chvilce jsem opet nastartoval a uz bylo vse v poradku, nakonec jsem domu dojel bez problemu. Servis me asi nemine, ale zajimalo by me, na co to tipujete, s cim mam pocitat. Jedna se o Octavii z r. 2004, najeto pres 110000km. Diky, Jirka Vaha vzduchu
Listopad 12, 200816 r Autor Dneska jsem si vsiml takovyho "tikani", ktery vychazelo z motoroveho prostoru, z jeho prave strany z pohledu ridice. Nakonec se ukazalo, ze je to nejaka cerna nadoba (hned vedle nadobky na servorizeni), do ktere vede jedno cidlo a palivova hadicka. To cidlo prave zpusobuje ono tikani. Mohlo by to mit souvislost?
Listopad 12, 200816 r Ten budík tiká správně , nejspíš máš na mysli nádobku s aktivním uhlím, té se netřeba lekat.
Srpen 26, 20196 r Ahoj , mám úplně stejné auto a stejný problém. Co to nakonec bylo? Jak jsi to řešil? Díky Tom....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.