Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mam otazku: bude problem ak dam na auto pneu s hmotnostnym indexom 89 (580kg)? origo ma byt tusim 91 (615kg). obzeram sa po nejakych 205/50 R17 a za dobru cenu su vacsinou tie 89ky ... poradte

Vloženo

zdarec,připravuju se na zápis nových 17 kol do TP.V tipovém listu mám napsaná alt.rozměry pneu:205/50R17 87,215/45R17 87,215/45R17 87W,225/45R17 90.Já jsem podle toho koupil:215/45R17 87W.Tak jsem zvědavej jak dopadnu.

Vloženo

no některý názory tu jśou zajímavý :)

já na okte combi TDI 66+čip na 85kW dal jsem jak 195/65/15 tak 205/55/16 i 225/45/17 215/40/17 a sve finále 215/45/17 a uplně vpoho, větší kola sem nekupoval jen kuli tomu že sem měl svoje 17ky rád :) a kuli prachum :)

auto jelo pořád stejně, i bych si dovolil tvrdit že na těch 215/45 jela líp, a se spotřebou když sem nikam nespěchal tak krásně kolem 4,0l/100km

Vloženo

To by mě zajímalo, jak taková jízda 4l/100km vypadá, já mám teda zatím pořád 15ky, chystám 17ky a furt se mi to motá kolem 5,5l a to zrovna taky nejsem žádnej závodník. :kuk:

Vloženo
To by mě zajímalo, jak taková jízda 4l/100km vypadá, já mám teda zatím pořád 15ky, chystám 17ky a furt se mi to motá kolem 5,5l a to zrovna taky nejsem žádnej závodník. :kuk:

Tak to já chci dávat 18 a na 15 mám spotřebu kolem 5,5 až 5,7 , tak si myslím že tu 6 určitě zlomím a moc nezávodím ( jak kdy :) )

Vloženo

To ani moje přítelkyně neumí jezdit za 4l/100km a to se sakryš loudá (1,9 TDI 77kw)

Vloženo

stou spotřebou to bylo myslim typem motoru a čipem, tak když sem jel normálně naloženej podle předpisu dalo se jet vklidu i za 3,8-4,1 prostě do 4,5 ;) a bylo jedno jaký tam jsou kola, ale běžně prostě pod 5l, bych to musel pořádně podráždit aby jezdila za 6 a vejš dost členů fora to vidělo takže sio nevymejšlim

ted sem koupil B5ku 81 kw a žere :) jezdim kolem 5,5 :D nejmíň asi 5.1(na šestnáctkách sem zvědavej kolik pápne na 18)

Vloženo (editace)

nevalte mu tu kliny do hlavy :D cim vetsi kola tim pomalejsi accelerace,ale vyssi maximalni rychlost, staci znat jen trosku fyziky

cim vetsi treci plocha tim vyssi spotreba,ale u te spotreby zalezi na mnoha jinych okolnostech (jestli jezdis dalky,mohla by ti spotreba dokonce klesnout) ,takze to ve vysledku treba ani nemusis poznat,muze to delat 0,3 - 0,5

cim vetsi kola tim lepsi prilnavost k povrchu,tudiz lepsi projizdeni zatacek,ovsem zase citis kazdou diru

Editováno: , autor: creck
Vloženo

proc by ti nekdo valil kliny do hlavy? zakony fyziky samo neucuras ale zalezi jak moc jso ucitelny pri prechodech na ruzny rozmery

17´´ jsem mel na kokte jenom par mesicu, pak zimni 15 a nasledne na leto 8,x18´´, spotreba dlouhodoba 5,7 ( 81kW/TDI), komfort se nijak vyrazne nezhorsil, akcelerace uz ano tomasony jsou opravdu dost tezky kola

klacovo spotrebe se nedivim, to prece neni nic novyho ze 66+chip je na tom ze vsech TDicek asi nejlip

Vloženo

Tak ja menil z 15-205/60 na 17-205/50 a komfort skoro to samy, mno a akcelerace na 55kW 1,6 nebyla nikdy brutalni, tagze se loudam jenom o trochu pomalejc :smich: :smich: :smich: Pak sem vymenil podvozek a komfort skoro zadnej, ale ta radost z jizdy je 100% :p :p :p

Vloženo
Tak ja menil z 15-205/60 na 17-205/50 a komfort skoro to samy, mno a akcelerace na 55kW 1,6 nebyla nikdy brutalni, tagze se loudam jenom o trochu pomalejc :smich: :smich: :smich: Pak sem vymenil podvozek a komfort skoro zadnej, ale ta radost z jizdy je 100% :p :p :p

A jaký jsi tam dal podvozek, RS?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...